logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Toiminnanohjausratkaisut tuloksentekoon

post_image

TarjontaOlemme kehittäneet asiakkaidemme kanssa yhteistyössä yli 30 vuotta toiminnanohjaukseen ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan. Toiminnanohjausjärjestelmämme parantavat asiakkaidemme tehokkuutta, tuottavuutta ja kannattavuutta.

Kehittämämme FuturaPlan ERP on kokonaisvaltainen toiminnan­ohjausjärjestelmä, jolla hallitaan tuotannon kaikki välivaiheet tarjouslaskennasta toimitukseen ja laskun tulostukseen. FuturaPlan sopii hyvin eri toimialoille joustavan rakenteensa ja muokattavuutensa ansiosta. Ohjelmiston arkkitehtuurissa ja tietokantarakenteiden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota eri toimialojen erityispiirteiden tuettavuuteen.

FuturaPlan ERP tukee sinua liiketoimintaprosessisi digitalisoinnissa. Samalla pääset eroon organisaatioiden ja prosessien mahdollisesta siiloutumisesta ja hyödynnät koko toiminnassasi syntyvää dataa parempien ja nopeampien päätösten tekemiseen. Toistuvien tehtävien automatisointi ei pelkästään säästä aikaa, vaan se vapauttaa resursseja käytettäväksi muihin, tuottaviin tehtäviin.

WinPlan ERP on ikkuna- ja oviteollisuuden tarpeisiin kehittämämme toiminnanohjausjärjestelmä. WinPlan-ohjelmisto on modulaarinen ja tarvittava kokonaisuus voidaan määrittää asiakkaan tarpeiden mukaan. WinPlanilla hoidetaan mm. tarjouslaskenta ja tilaustenkäsittely, tuotekonfigurointi, myynnin ohjaus, tuotannonohjaus, materiaalihallinto, logistiikka, lähetys, laskutus, asennustoiminta, raportointi ja tilaukset tavarantoimittajille.

Pinterest
DB-Manager Oy

DB-Manager Oy:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

DB-Manager Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta DB-Manager Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

DB-Manager Oy:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

DB-Manager kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

TOP 5 Pitkän aikavälin kyberuhat
Rekrytointi.com Osaajapankki keräsi nopeasti 60 000 CV:tä tietokantaan
VR otti käyttöön koodarin vapaa-ajalla kehittämän ratkaisun flashittomaan lipunvaraukseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia