Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vapauta huippuosaajasi IT-rutiinien päänvaivasta

Bloggaus
[Teksti julkaistu alunperin haastatteluna Tulevaisuuden Tekijät – Talouselämä julkaisussa 29.11.2019.]

Ajanhukka kululaskujen ja muiden vastaavien rutiinien teossa lienee itse kullekin tuttua. Entä jos tämä satunnainen, mutta pakollinen tehtävä hoituisi nopeasti ja virheittä?

Kululaskujen tekeminen vaatii organisaatiosta riippuen yleensä 3–5 eri järjestelmän käyttämistä. Aikaa kuluu esimerkiksi eri järjestelmien tunnusten selvittämiseen, ja mahdolliset virheet työllistävät myös yritysten talousosastoja turhaan.

”MONET VARAAVAT KULULASKUJEN TEKOON TYÖAIKAA KALENTERISTA JOPA USEAN TUNNIN VERRAN. HEILLÄ JA TYÖNANTAJILLAAN OLISI VARMASTI PAREMPAAKIN KÄYTTÖÄ TÄLLE AJALLE.”

Attido on rakentanut asiakkailleen keskustelevaa käyttöliittymää (Conversational User Interface, CUI) hyödyntävän älykkään apurin, jolla virheettömien kululaskujen luominen onnistuu tehokkaasti yhdestä, käyttäjälle jo valmiiksi tutusta, järjestelmästä käsin (esim. Microsoft Teams).

”Keskusteleva käyttöliittymämme yhdistää taustalla useita eri järjestelmiä asiakkaan puolesta. Se ohjaa käyttäjän kululaskuprosessin läpi kohta kohdalta nopeasti ja virheettömästi. Kirjallinen kommunikaatio järjestelmän ja ihmisen välillä on luonnollista. Vastaavaa automaatiota voidaan helposti tuoda muidenkin rutiinien ympärille, jotka ovat yhden käyttäjän tasolla harvoin toistuvia ja siten helposti unohdettavia.”

Laajoille käyttäjäryhmille lisäarvon tuottaminen vaatii ymmärrystä konepellin alta

Attido on pitkään ERP-maailmassa toiminut palveleva IT-talo, jolla on toiminnanohjausjärjestelmien lisäksi vahva osaaminen integraatioista sekä data-alustoista ja niiden päälle rakennetuista älykkäistä business-analytiikan toteutuksista. Attidolla on toiminnanohjausjärjestelmien konsultoinnissa vahva Oracle-tausta, mutta muissa ratkaisutoimituksissa yritys ei ole lukkiutunut tiettyihin teknologiatoimittajiin vaan hyödyntää asiakkaan liiketoimintaan ja nykyiseen ohjelmistoympäristöön parhaiten sopivia ratkaisuja.

Attido blogi | Vapauta huippuosaajasi IT-rutiinien päänvaivasta | Maria HelanderKuva: Maria Helander Attidon Espoon toimistolla haastateltavana

IT-ympäristöt rakennetaan mahdollisimman avoimiksi ja joustaviksi: ”Haluamme pärjätä sillä, että olemme hyviä; emme sen vuoksi, että asiakkaat olisivat sidottu meihin pitkäksi aikaa sopimuksin tai joustamattoman teknologian vuoksi.”

IT-toimittajakenttä on kovassa murroksessa ja uusia teknologioita tulee markkinoille jatkuvasti. Yritysten pitäisi kyetä valitsemaan tästä tarjoamasta kilpailukykyään parhaiten tukevia vaihtoehtoja. Attido pyrkii erottautumaan alallaan proaktiivisena ja paikallisena yhteistyökumppanina.

”Kyse ei ole vain kielestä vaan siitä, että ymmärrämme suomalaista bisnestä ja sielunmaisemaa, johon liittyy esimerkiksi odotus jämptistä lupausten pitämisestä ja asioiden loppuun saattamisesta.”

Pinterest
Attido Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Attido kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
HR
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Siirry yrityksen profiiliin Attido kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Attido - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Attido - Muita referenssejä

Attido - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia