Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vaakaintegraatio

ReferenssiTamtron on erikoistunut kehittyneisiin, tarkkoihin ja innovatiivisiin teollisuuden punnitusratkaisuihin. Raskaan punnituksen ja työkoneisiin integroitavien vaakojen lisäksi tarjontaan kuuluu punnitustiedonhallintajärjestelmiä, joilla punnitustiedoista saadaan nopeasti aikaiseksi raportit ja laskut joko suoraan tai ERP-integraatioiden kautta.

Vaakojen pitkä elinkaari tuo erityisiä vaatimuksia tietojärjestelmille. Varaanin ja Tamtronin yhteistyö alkoi, kun Tamtron One Cloud järjestelmässä haluttiin käyttää uudempien vaakojen rinnalla myös vanhempia vaakatyyppejä. Rakensimme nopealla aikataululla ja kustannustehokkaasti järjestelmien välille ”datasillan”. Se tulkkaa uuden järjestelmän rekisteri- ja tilaustiedot vaa’an ymmärtämiksi tietueiksi ja vie punnitustiedot pilveen.Suosittelija:

Datasilta toimii hienosti ja voimme sen avulla palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Yhteistyö Varaanin kanssa oli kaikella tapaa sujuvaa, joten se jatkuu muidenkin projektien parissa.

Jouni Gustafsson, CTO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Varaani Works Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tamtron Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Varaani Works kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Python

Siirry yrityksen profiiliin Varaani Works kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Varaani Works - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Varaani Works - Muita referenssejä

Varaani Works - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia