Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitaalinen myyntihuone – myyjän tärkein työkalu

ReferenssiNoux Digital Sales Room on tuote joka yhdistää myynnin materiaalit ja aineistot keskitetysti samaan paikkaan, jotta ne ovat kaikkien asianomaisten saatavilla helposti. Se tarjoaa vastauksen B2B-myynnin jatkuvaan monimutkaistumiseen nykypäivän digitaalisessa maailmassa.

Palvelu vähentää myynnin ammattilaisten jatkuvaa edestakaista viestittelyä, ja myyntityöhön menevää aikaa varsinkin suurempien ostajaryhmien kanssa. Projektissa oli vahva painotus moderneissa median muodoissa, kuten videoissa.

Asiakkaallamme oli tavoite tuoda palvelu kansainvälisille markkinoille, ja julkaista uusi tuote joka oli suunnattu B2B-myyjille. Tuotteen päämäärä oli tuoda perinteisempiä myyntityön metodeja nykypäivään, ja helpottaa sekä osto- että myyntiprosessia.

Tuotteen suurin haaste oli vakuuttaa vanhemmat myyjät päivittämään työtapojaan, ja ottamaan käyttöön nykyaikainen työkalu. Nuoremmat myyntityön ammattilaiset ovat paljon helpommin vakuutettavissa käyttämään teknologiaa työnsä osana, mutta etenkin pidempään alalla olevat myyjät saattavat helposti olla juurtuneita vanhoihin toimintatapoihinsa.

Lähtötasona oli MVP (Minimum Viable Product) -tason tuote, ja asiantuntijamme asetettiin kehitystiimiin jonka tavoitteena oli suurentaa tuotteen laajuutta ja luoda uusia ominaisuuksia. Varmistimme että tuote toimi hyvin ja näytti erinomaiselta, ja lisäsimme ominaisuuksia samalla sisällyttäen UI- ja UX-suunnitelmia lopputuotteeseen.

Projektiryhmä koostui Nouxin toimitusjohtajasta & myyntivastaavasta, heidän CTO:staan joka toimi lead-kehittäjän roolissa, ja meidän asiantuntijastamme joka toimi senior-ohjelmistokehittäjänä sekä backend- että frontend-kehityksessä.

Projektiryhmä otti haltuun viikoittain vaihtuvat prioriteetit kehitystehtävissä sekä pitkän listan toteutettavista ominaisuuksista, ja mietti tarkasti missä järjestyksessä ne toteutetaan. Ketterä lähestymistapa mahdollisti nopean reagoinnin muutoksiin tuotteen kehityksen rytmissä ja laajuudessa, ja takasi erinomaisen lopputuloksen.

Ohjelmistolle rakennettiin sekä frontend että backend, joihin kehitettiin aivan uusia ominaisuuksia. Projektiryhmä priorisoi vastuullisesti tehtäviään, joiden tavoitteena oli luoda useita erikokoisia ominaisuuksia.

Jokainen valmis kehitystehtävä vaati pull requestin: ennen kuin uusi koodi laitettiin tuotantoon, muutokset tarkistettiin toisen ohjelmistokehittäjän toimesta. Näin virheet huomattiin ennen kuin ne aiheuttaisivat ongelmia.

Suosittelija:

Yhteistyömme sujui erinomaisesti. Saimme tiimiimme juuri hakemamme kaltaista asiantuntijuutta. Kehitystyö oli tehokasta ja yhteydenpito toimi hyvin. Varaani ei pelkästään toteuttanut visiotamme tuotteesta, vaan toi tiimiimme myös omaa visiotaan kehityksen suunnasta. Varaani on auttanut luomaan tuotteen joka on äärimmäisen intuitiivinen käyttää, ja auttaa B2B-myyjiä onnistumaan työssään.

Esa-Matti Karine, CEO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Varaani Works Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Noux Digital Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Varaani Works kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Teknologia

Node.js
React
Javascript

Siirry yrityksen profiiliin Varaani Works kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Varaani Works - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Varaani Works - Muita referenssejä

Varaani Works - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia