Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kattavat älytoimistojen tilavarauksen palvelut

ReferenssiYhteistyömme Taitorin kanssa on ollut monipuolista ja laajaa. Taitorilla on ollut Varaanilta kaksi asiantuntijaa erilaisissa positioissa: toinen heidän mobiilisovelluksensa kehityksessä ja toinen varausjärjestelmän parissa laajemmin useissa erilaisissa kehitystehtävissä.

Yhtenä suurena kokonaisuutena kehittäjiemme vaihtelevien tehtävien joukossa oli projekti jossa rakennettiin varaussovellukseen vahvan tunnistautumisen ominaisuus tilavarauksia tekeville henkilöille. Tämä oli täysin uusi ominaisuus, jolle oli selkeä tarve Taitorin asiakkaiden parissa. Vahva tunnistautuminen on erityisesti heidän julkisella sektorilla toimiville asiakkaille elintärkeä ominaisuus, kun uudet tietoturvavaatimukset esimerkiksi GDPR:n ja salauksen suhteen vaativat palveluntarjoajilta mukautumista uuteen ympäristöön.

Asiantuntijamme oli vahvan tunnistautumisen lisäksi mukana kehittämässä sovelluksen muita ominaisuuksia. Näihin kuului esimerkiksi ravintola- ja kahvilatilausten liittäminen tilavarauksiin, tuki maksullisille toistuville varauksille sekä sovelluksen käyttöliittymätestaus ohjelmistorobotiikan keinoin.

Varaussovelluksen vahvan tunnistautumisen projektissa sovelluskehitystiimi koostui Taitorin lead-kehittäjästä, sekä meidän asiantuntijastamme, joka työskenteli fullstack-kehittäjänä. Ketterän kokoinen tiimi pystyi ottamaan haltuun projektin haasteet ja vaihtuvat prioriteetit nopeasti ja tehokkaasti. 

Tiimi hyödynsi kehitystyönsä tehtävänhallinnassa Jiran Kanban-taulua, jossa tehtävien määrästä ja tilasta pysyttiin hyvin perillä. Projektille määriteltiin ennalta laaja lista kehitystehtäviä, jotka asetettiin tärkeysjärjestykseen ja projektin aikana niiden prioriteettien muutoksiin reagoitiin ketterästi tilanteen mukaan.

Vahvan tunnistautumisen ominaisuus rakennettiin siten, että Telian Tunnistus -palvelu integroitiin osaksi Taitorin palvelua käyttämällä OpenID Connect -protokollaa. Vahvaan tunnistautumiseen käytettävät tiedot tallennetaan kaikkien lakien mukaisesti turvallisesti ja salatussa muodossa tietokantaan. Kaikki käsiteltävät henkilötiedot tallennetaan salausavaimella Azure-pilviympäristöön, jossa ne ovat turvassa tunnistautumisen takana. Näin varmistutaan GDPR:n mukaisuudesta ja siitä, että käyttäjien tiedot pysyvät turvassa jokaisessa käyttövaiheessa.

Kehityksen lopputuloksena tuotettiin laadukas ominaisuus osaksi Taitorin sovellusta. Sillä Taitori saa vastattua asiakkaidensa tarpeeseen vahvan tunnistautumisen käytöstä tilavarauksissa, ja loppukäyttäjät voivat olla varmoja tietojensa huolellisesta ja lakien mukaisesta säilytyksestä.

Tuotettu ominaisuus toimii vahvana kilpailuetuna sellaisille Taitorin asiakkaille, joille vahva tunnistautuminen on vaatimus tilavarausjärjestelmän käyttöönottoon. Lisäksi se tarjoaa aikaisempaa laajempaa palvelua muille asiakkaille, ja parantaa tuotteen turvallisuutta.

Yhteistyömme sekä muissa kehitystehtävissä, että vahvan tunnistautumisen projektissa meni kaiken kaikkiaan hyvin ja palaute asiakkaalta on ollut positiivista. Jatkoyhteistyö on mahdollista, ja Taitori on jatkanut sovelluksen kehittämistä itsenäisesti ja tarjoaa sitä omille asiakkailleen.

Suosittelija:

Halusimme täydentää omaa tiimiämme aikaansaavilla ja aloitekykyisillä asiantuntijoilla, jotka pystyisivät toimimaan itsenäisesti ja ketterästi. Yhdessä Varaanin kanssa löysimme juuri meille sopivat asiantuntijat avustamaan kehityksessämme.

Marko Lattu, Founder & Partner

Pinterest
Referenssin infoboxi
Varaani Works Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Taitori Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Varaani Works kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

C#
Javascript

Siirry yrityksen profiiliin Varaani Works kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Varaani Works - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Varaani Works - Muita referenssejä

Varaani Works - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia