Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tuotantolinja ei koskaan pysähdy eivätkä tuotantoa ohjaavat käsipäätteet koskaan häviä

BloggausTyötehon kannalta on todella tärkeää tietää, missä työkalut ovat reaaliajassa. Oli kyse sitten tuotantoa ohjaavista käsipäätteistä tai tavarakärryistä, työtä tehostaa, kun niitä ei tarvitse etsiä ja ne löytyvät aina ajallaan, kun niitä tarvitaan.

Paikannuksen avulla voidaan tehostaa työn tekemisen tapoja ja mitata tarkasti esim. läpimenoaikojen kestoa täysin automaattisesti.

Paikkadata on raaka-ainetta täydentämään olemassaolevia järjestelmiä

Reaaliaikaiset sijaintitiedot kaikesta tuotantoprosessiin liittyvästä täydentävät olemassa olevaa WMS- tai ERP-järjestelmää toimimaan entistä tehokkaammin. RTLS teollisuudessa parantaa työtehoa merkittävästi.

Paikkadatalla voidaan mitata asioita, joiden mittaaminen on ennen ollut vaivalloista ja aikaavievää. Paikkadatan avulla mittaaminen sujuu automaattisesti. Tietoja voi joko tarkastella reaaliaikaisesti tai ottaa kokonaiskuvaa haltuun historiadatan avulla.

Jatkuvan automaattisesti kerätyn datan ansiosta kaikki päätökset perustuvat mitattuun tietoon. Oli kyse sitten tuotannon läpimenoaikojen keston mittauksesta, yksittäisen työkalun käyttöasteen mittauksesta tai tavaroiden etsiskelyyn kuluneen ajan mittauksesta, paikkadata parantaa työympäristön tehokkuutta. Eikä manuaalista kellotusta enää tarvita!

Minkä tahansa asian sijaintia voidaan seurata

Minkä tahansa asian – oli se sitten työkalu, henkilö tai laite – voi tuoda seurannan piiriin. Paikannus auttaa kaikkien yhteiskäyttöisten tavaroiden, kuten vaikka tuotantoa ohjaavien kalliiden käsipäätteiden, löytämistä. Kun tarvittavat laitteet, komponentit ja kollegat löytyvät helposti, työteho ja -tyytyväisyys kasvavat heti.

Paikannuksen avulla voi seurata käsikäyttöisten työkalujen sijaintia ja käyttöä. Työkalujen ja mittauslaitteiden tehokas ja nopea haku ja kalibrointipäivien hallinta on helppoa. Työkalukohtaiset käyttöasteet saadaan mitattua ja investointipäätökset perustuvat mitattuun tietoon, eikä esim. siihen, että työkalut ovat aina hukassa ja siksi niitä tarvitaan enemmän.

Iiwari Asset Manager

Kalibroitavien laitteiden hallinta ja löydettävyys on tehty huomattavan helpoksi Iiwari Asset Managerin avulla.

Kalibroitavat laitteet näkyvät paikkatiedon ansiosta mobiililaitteessa/tietokoneessa kartalla, joten ne on helppo löytää. Seuraavaksi kalibroitavien laitteiden luettelo helpottaa kalibrointityön suunnittelua ja organisointia.

Vyöhykehälytyksillä tehoa tuotantoon

Tuotannon seisokkeja voidaan vähentää, kun raaka-aineet ja komponentit ovat oikeissa paikoissa ja saapumisesta raportoidaan automaattisesti vyöhykehälytyksillä.

Paikkatieto varmistaa, että tavarakärryä ei tarvitse etsiä ja se löytyy aina ajallaan, kun sitä tarvitaan. Tällä estetään ja varmistetaan että tuotantolinja ei koskaan pysähdy siksi, että komponentteja ei löydy ajoissa.

Sijaintitiedoista on hyötyä myös kokoonpanoalueilla. Ne luovat automaattisesti vyöhykehälytyksen/kokoonpanoluvan, kun kaikki tarvittavat osat ovat saapuneet kokoonpanoalueelle ja kokoonpano voi alkaa.

Tuotantovaiheiden keston automaattinen ja jatkuva mittaus

Älykkäässä tehtaassa paikannuksella voidaan valvoa automaattisesti tuotannon sujuvuutta, työvaiheiden kestoa ja tuotantotilojen layoutin toimivuutta lyhytaikaisen manuaalisen tutkimuksen, ns. kellotuksen, sijaan.

Joskus on tarpeen mitata liikkuvien kokoonpanopöytien sijaintia ja ajoitusta. Paikannuksen ja vyöhykevalvonnan avulla kokoonpanovaiheen alkamis- ja päättymisajoista saa todellisen tiedon tarkasti ja automaattisesti.

 

Teollisuuden tärkeimmät use caset

  • Virtuaalialueiden mahdollistamat automaattiset hälytykset ja kirjaukset
  • Tuotannon vaiheiden mittauskyvyn parantaminen pohjana Lean-ajattelun mukaiseen tuotannon optimointiin
  • Kalliiden laitteiden, kuten komponenttivaunujen, käsipäätteiden ja työkalujen reaaliaikaiset sijaintitiedot
  • Turvallisuuden varmistaminen

Listasimme avuksesi hyödyllisen paketin teollisuuden tärkeimmistä käytännön haasteista, joita voidaan helpottaa sisäpaikannustekniikalla.

Lataa RTLS teollisuudessa -pdf »

Iiwari Tracking Solutions

Sisätilapaikannuksen edelläkävijän Iiwari Tracking Solutions Oy:n juuret ovat VTT:llä ja sen pitkällisessä UWB:n tutkimuksessa. Iiwari innovoi UWB-teknologiaan perustuvia kustannustehokkaita verkkoratkaisuja ja tuotteita yhä tarkempaan ja luotettavampaan sisätilapaikannukseen.

Pinterest
Iiwari Tracking Solutions logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Iiwari Tracking Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka
Supply chain management SCM
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Testaus ja laadunvarmistus
Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

uwb
Paikannus
sisätilapaikannus
Smartfactory

Siirry yrityksen profiiliin Iiwari Tracking Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Iiwari Tracking Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Iiwari Tracking Solutions - Muita referenssejä

Iiwari Tracking Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia