Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Prosessien mitattavuuden ja työympäristön turvallisuuden lisääminen paikannuksen avulla

post_image
Tarjonta

Tuotannon optimointi

Älykkäässä tehtaassa paikannuksella voidaan valvoa automaattisesti tuotannon sujuvuutta, työvaiheiden kestoa ja tuotantotilojen layoutin toimivuutta lyhytaikaisen manuaalisen tutkimuksen, ns. kellotuksen, sijaan. Kokoonpanolinja määrittelee vyöhykkeet, joissa käytetty aika mitataan. Näin tiedetään kunkin tuotantovaiheen tarkka kesto ja eri työvuorojen käyttämä aika kussakin tuotantovaiheessa.

Työtehokkuus parantaa laatua

Kun tavaroiden, laitteiden ja ihmisten tarkka sijainti on koko ajan tiedossa, voit parantaa merkittävästi minkä tahansa työympäristön tehokkuutta. Tuotannon seisokkeja voidaan vähentää, kun raaka-aineet ja komponentit ovat aina valmiina ja oikeassa paikassa ja niiden saapumisesta raportoidaan automaattisesti.

Ympäristönäkökulma tehokkuuteen

Vyöhykehälytykset ovat erittäin hyödyllisiä varastoinnin ja toimitusketjun eri vaiheissa. Sekä kuljetettavissa tavaroissa että esim. kuljetusvaunuissa on seurantatagit ja niiden saapuminen tietylle varastoalueelle luo automaattisen merkinnän tavaran saapumisesta. Paikannus tehostaa koko tuotantoketjua ja sen avulla saadaan mm. kuorma-autojen täyttöasteet kasvamaan, eivätkä ne aja puolityhjinä.

Työturvallisuus

Henkilöstön ja liikkuvien laitteiden, kuten trukkien seuraaminen on olennaista reaaliaikaisen tilannetietouden saavuttamiseksi. Järjestelmä varoittaa, jos vaaratilanne on todennäköinen (esim. trukit ovat törmäysvaarassa), joku on väärällä alueella tai työskentelee yksin, kun se ei ole sallittua. Evakuointitilanteiden hallinta on helpompaa, kun henkilökunnan tarkka sijainti tiedetään. Työtaakan ja tapaturmien vähentämisellä on suora vaikutus sairauspoissaolojen määrään.

Teknologinen turvallisuus

UWB-signaalin sujuva toiminta on valtava turvallisuuden ja luotettavuuden tekijä paikoissa, joissa on tarkkoja mittalaitteita, kuten sairaaloissa tai elektroniikkateollisuudessa. UWB toimii ruuhkaisten ISM-kaistojen ulkopuolella eikä häiritse muita radiosignaaleja.

Pinterest
Iiwari Tracking Solutions logo

Iiwari Tracking Solutions:n tarjonta

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Lisätietoja

Iiwari Tracking Solutions:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Iiwari Tracking Solutions:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka

Erikoisosaaminen

Paikkatieto GIS

Iiwari Tracking Solutions:n Laatu, turvallisuus ja ympäristö -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Iiwari Tracking Solutions kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia