Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sisätilapaikannus lisää varastoinnin tehokkuutta

post_image
Tarjonta

Lisää tehokkuutta logistiikkaan

Paikannuksen avulla voi lisätä jopa 20 % toiminnan tehokkuutta automatisoidun raportoinnin ja tehokkaamman resurssienhallinnan avulla. Voit täydentää olemassa olevaa WMS- tai ERP-järjestelmääsi luomalla reaaliaikaisia sijaintitietoja kaikesta tuotantoprosessiisi liittyvästä. Ei enää arvailua, kaikki päätökset perustuvat mitattuun tietoon. Eikä turhautumista loputtoman etsiskelyn takia; kaikkien tavaroiden sijainti on koko ajan tiedossa! 

Vyöhykehälytykset

Vyöhykehälytykset ovat erittäin hyödyllisiä varastoinnin ja toimitusketjun eri vaiheissa. Sekä kuljetettavissa tavaroissa että esim. kuljetusvaunuissa on seurantatagit ja niiden saapuminen tietylle varastoalueelle luo automaattisen merkinnän tavaran saapumisesta. Paikannus tehostaa koko tuotantoketjua ja sen avulla saadaan mm. kuorma-autojen täyttöasteet kasvamaan.

Työturvallisuus

Tavaroiden ja laitteiden reaaliaikaisen ja ennustetun sijaintitiedon avulla on huomattavasti helpompaa estää vaaratilanteita. Henkilöstön ja liikkuvien laitteiden, kuten trukkien seuraaminen on olennaista reaaliaikaisen tilannetietouden saavuttamiseksi. Järjestelmä varoittaa, jos vaaratilanne on todennäköinen (esim. trukit ovat törmäysvaarassa), joku on väärällä alueella tai työskentelee yksin, kun se ei ole sallittua. Evakuointitilanteiden hallinta on helpompaa, kun henkilökunnan tarkka sijainti tiedetään. 

Mitä tahansa voidaan seurata

Minkä tahansa asian – oli se sitten työkalu, henkilö tai laite – voi tuoda seurannan piiriin. Paikannus auttaa kaikkien yhteiskäyttöisten tavaroiden, kuten vaikka tuotantoa ohjaavien käsipäätteiden, löytämistä. Kun tarvittavat laitteet, komponentit ja kollegat löytyvät helposti, työteho ja -tyytyväisyys kasvavat heti.

Paikannuksen avulla voi seurata käsikäyttöisten työkalujen sijaintia ja käyttöä. Työkalujen ja mittauslaitteiden tehokas ja nopea haku ja kalibrointipäivien hallinta on helppoa. Työkalukohtaiset käyttöasteet saadaan mitattua tulevia investointipäätöksiä varten. 

Pinterest
Iiwari Tracking Solutions logo

Iiwari Tracking Solutions:n tarjonta

Logistiikka

Lisätietoja

Iiwari Tracking Solutions:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Iiwari Tracking Solutions:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka

Erikoisosaaminen

Paikkatieto GIS

Iiwari Tracking Solutions:n Logistiikka -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Iiwari Tracking Solutions kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia