Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Keräilyreittejä optimoimalla merkittäviä säästöjä!

Bloggaus

Keräilyreittien optimointi ja tavaroiden paikkatieto Iiwarin järjestelmällä

Yksi inhimillinen virhe keräilyssä ja trukki kulkee 30 sekuntia väärään suuntaan. Ei kuulosta paljolta, tämähän on ihan normaalia isoissa varastoissa. Mietipä, miten tämä kertautuu, kun trukit kuljettavat isossa varastossa 5000 rullakkoa vuorokaudessa. Ja sitäkin isompiakin varastoja toki on.

Jos nämä 30 sekunnin virheet saataisiin poistettua, tarkoittaisi se vuositasolla yli 300 000 €* säästöä. Tällaisesta työn optimoinnista pitäisi jokaisen kehitysjohtajan tai -päällikön olla kiinnostunut.

*Havainnollistava yksinkertaistettu esimerkki laskettiin näin: 5000 rullakkoa / vuorokausi x 30 sek (0,5 min) nopeampi reitti / rullakko = 2500 min / vrk = 41,6 h / vrk = 14583 h / v. (Olettaen, että varasto on toiminnassa 350 päivänä vuodessa) Esimerkissä käytettiin laskennallista 23 €:n tuntipalkkaa.

Varaston keräilyreittien optimointi on mahdollista tavaroiden paikkatiedon avulla Iiwarin järjestelmällä.

Pienellä korjauksella on iso vaikutus!

Panostus sisätilapaikannukseen on panostus turvallisuuteen ja tuottavuuteen. Sisätilapaikannuksen avulla voidaan vähentää riskitilanteita ja optimoida materiaalivirtoja teollisuudessa.

Turvallisuuden varmistaminen sisätilapaikannuksen avulla on uusi merkittävä keino parantaa työskentelyolosuhteita. Vaaratilanteiden ennakoiminen ja välttäminen auttavat estämään työtapaturmia ja mahdollistavat töiden sujumisen halutulla tavalla.

Teollisuudessa paikannuksesta saadaan suuret hyödyt

Sisätilapaikannuksen edelläkävijä on suomalainen Iiwari Tracking Solutions. Chief Operating Officer Esa Viljamaa näkee sisätilapaikannuksen tuomat parannukset turvallisuuteen niin teollisuudessa, rakentamisessa, kaivostoiminnassa, hoivapalveluissa kuin massatapahtumissakin.

”Iiwarin ohjelmiston avulla nähdään reaaliaikaisesti niin ihmisten kuin koneidenkin liikkumisreitit ja -nopeudet. Onnettomuudet ja yhteentörmäykset voidaan estää hidastamalla ennalta autonomisten koneiden nopeutta.” Iiwarin COO Esa Viljamaa

Yksi tärkeä käyttökohde sisätilapaikannukselle löytyy Viljamaan mukaan raskaan teollisuuden huoltokatkoksista Teollisuuslaitosten huoltaminen on iso ja vaativa toimenpide, jonka aikana prosessiteollisuudessa laitokseen voi tulla satoja alihankkijoita. Tässä tilanteessa tarkka sisätilapaikannus auttaa hallitsemaan ja ohjaamaan tilannetta niin, että oikeat henkilöt ovat oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja välttävät riskitilanteita. Alihankkijat voidaan paikannuksen avulla opastaa perille turvallisinta reittiä ja näyttää, missä huoltotoimia tarvitaan.

Sisätilapaikannuksella voidaan tunnistaa jokainen paikallaolija ja myös automaattinen in/out -kirjaus tuntikirjanpitoon on mahdollista.

Käyttömahdollisuudet laajenevat entisestään, kun paikkatietoon yhdistetään muuta antureiden avulla saatavaa tietoa.

Katso video (englanniksi):

Location matters in emergencies and in process optimization » 

Haluatko

  • Vähentää trukkien virheellisiä ajoja?
  • Navigoida tablettilaitteella trukit lähimmälle tuotteelle?
  • Simuloida varaston toimintaa optimaaliseksi?

Sisätilapaikannuksella tämä kaikki on mahdollista!

Ota yhteyttä »

Miltä näyttää sisätilapaikannuksen tulevaisuus?

Mitä tarvitaan siihen, että jokapäiväisessä arjessamme mikään ei ole enää kateissa, työnteko on tehokkaampaa ja ihmisten elämä turvallisempaa? Mikä tulee olemaan sisätilapaikannuksen vallankumous ja sen radikaalit vaikutukset investoinnin kustannuksiin?

Saat tiiviin asiantuntijapaketin täältä »

Pinterest
Iiwari Tracking Solutions logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Iiwari Tracking Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Konesalipalvelut
Ohjelmistokehitys
Paikkatieto GIS
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

uwb
sisätilapaikannus

Siirry yrityksen profiiliin Iiwari Tracking Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Iiwari Tracking Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Iiwari Tracking Solutions - Muita referenssejä

Iiwari Tracking Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia