Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TIVIAan Suomen Piilaaksosta

BloggausTIVIA ry:n uusi toimitusjohtaja Janne Mustonen on osasyyllinen siihen, että Oulu on pysynyt Suomen Piilaaksona, kun hän on yli kymmenen vuotta työskennellyt Business Oulussa vastuunaan ICT-toimialan hyvinvointi. Hänen tiiminsä on houkutellut alan yrityksiä Ouluun, tukenut startup-yritysten tuotekehitystä ja kasvua ja sekä kehittänyt yrityksille vientimahdollisuuksia.

Suomalaisia nuoria pitää innostaa ICT-alalle, hehän ovat myös TIVIA-yhteisön tulevia jäseniä. Janne Mustonen on käynyt kymmenissä kouluissa kertomassa yläasteella ja lukiossa, mitä koodarit ja ICT-alan huippuammattilaiset työkseen tekevät, miten Oulu on vaikuttanut muun muassa matkapuhelinteknologiaan ja miten tuoreita uudet teknologiat ovat. Kouluvierailuista kehittyikin säännöllinen toimintamalli, jossa tuhannet oppilaat ja opettajat ovat vierailleet kymmenissä ICT-alan yrityksissä viime vuosina.

Ennen Business Oulua Janne Mustonen työskenteli Oulu Innovationissa, ja sitä ennen Oulun kaupungilla kehityspäällikkönä, missä jo vuosina 2004–2007 tehtiin Smart Cityä hyödyntämällä uusimpia teknologioita, kuten esimerkiksi NFC:tä, kaupungin palveluissa.

Miksi TIVIA? Jotain muutakin mielekästä voisi vielä tehdä, repussa on eväitä uusille haasteille. Suomen niemellä TIVIAlle riittää tekemistä ja vahvan roolin ottamista, kun ICT-toimiala kasvaa ja yritykset palkkaavat jatkuvasti ICT-osaajia.

Tulemme jatkossa kehittämään TIVIAn tuotteita ja palveluja selkeämmiksi, niin henkilö- kuin yritysjäsenille. Kerromme selkeästi, mitä TIVIA-yhteisön jäsenyys henkilökohtaisesti merkitsee, ja miten yritys hyötyy TIVIAn palveluista, koulutuksista, medioista ja verkostosta esimerkiksi yrityksen oman tarinan esille tuomisena TIVIAn kymmenentuhannen jäsenen verkostolle.

Uutta TIVIA-kuvaa rakennetaan porukalla ja alueellinen verkostoituminen on tärkeää.

Harrastuksikseen Janne mainitsee golfin, juoksun ja sählyn.

Janne Mustosta haastatteli Eija Kalliala TIVIAn Viestintätoimikunnasta

TIVIA News on TIVIAn jäsenlehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi kesäkuussa 2016. Lehti ilmestyy myös osana painettua Tivi-lehteä.

TIVIA Newsin artikkelit julkaistaan myös digitaalisina versioina TIVIAn verkkosivustolla, jossa ne ovat myös vapaasti luettavissa. Lisäksi TIVIA Newsin digitaalinen näköislehti on vapaasti luettavissa TIVIAn verkkosivustolla.

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia