Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietoturvauhat ja teknologian merkitys niiden ehkäisyssä

BloggausMaailman siirtyessä kohti IT-pohjaisempaa ympäristöä, myös siihen liittyvät turvallisuusriskit kasvavat merkittävästi. Risk Based Securityn tekemän raportin mukaan 19,5 miljardia tietuetta paljastui tietomurtojen vuoksi tammi- ja heinäkuun välillä vuonna 2021. Enemmän kuin kuusi kymmenestä yritysjohtajasta uskoo, että heidän kyberturvallisuusriskinsä kasvavat. Jos Euroopan unionin ennusteet käyvät toteen, datan määrä kasvaa 530% vuoteen 2025 mennessä.

Ottaen huomioon, että kyberturvallisuus on edelleen kriittinen aihe, jolla on merkittäviä kansallisia ja kansainvälisiä vaikutuksia, ovat johtajat sekä yritykset velvollisia ryhtymään toimiin.

Euroopan tietosuojalautakunnan viimeaikaisten toimien nojalla yritykset ovat velvollisia varmistamaan tietojenkäsittelyn turvallisuuden sovellustensa, verkkosivustojensa, järjestelmiensä ja yritysverkkojensa kyberturvallisuuden osalta Euroopan unionissa ja sen ulkopuolella.

Kun pidetään mielessä riskit ja viranomaispäätökset, ohjelmistokehityksen turvallisuus ei ole enää lisä IT -projekteihin. Se on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka määrittää minkä tahansa liiketoiminnan onnistumisen.

Erilaiset lohkoketjupohjaiset ja sovelluskehityksen ratkaisut ja niiden käyttö ovat tuoneet kuitenkin helpotusta lakien noudattamiseen ja arkaluonteisten tietojen turvaamiseen

Espeo Softwarella tietoturva onkin aina ollut etusijalla ja jokaisessa asiakkaamme projektissa tietosuojan varmistaminen on yksi yhteistyön korkeimmista prioriteeteista.

Laajan ja monialaisen ohjelmistokokemuksen lisäksi rakennamme tietoturvaa Hyperledger Fabric-teknologian avulla. Hyperledger-sertifioituna palveluntarjoajana tuomme projekteihin tarvittaessa asiantuntemusta blockchain-teknologiasta, jonka luontaiset turvallisuusominaisuudet vähentävät merkittävästi riskejä hyökkäyksiltä ja petoksilta.

Seuraavaksi tarkastelemme yleisimpiä tietoturvauhkia, -ratkaisuja sekä käytännön esimerkkejä, kuinka kyberhyökkäykset voivat vaikuttaa liiketoimintaan ja käyttäjiin.

Artikkelin sisältö:

  • Tietoturvauhat. Mitkä ovat yleisimmät ja kalliimmat kyberhyökkäykset?
  • Tekniikan rooli tietoturvassa ja kustannussäästöissä
  • Hyperledger Fabric Blockchain -lohkoketju vaihtoehtona ohjelmistokehityksen tietoturvaratkaisuille

Jatka lukemista blogistamme

Pinterest
Espeo Software Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Espeo Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

datan tietoturva
tietoturvahyökkäys
Tietoturvallinen ohjelmistokehitys
Tietoturvalliset ratkaisut
Yritysten tietoturva
Yritystietoturva

Siirry yrityksen profiiliin Espeo Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Espeo Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Espeo Software - Muita referenssejä

Espeo Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia