Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mobiilisovellus matkalaukkujen varastointiin

ReferenssiUsein hyvät ideat tarvitsevat syntyäkseen vain luovuutta. Toteutus on toinen tarina — se vaatii resursseja. StoreMe etsi resursseja liikeideansa toteuttamiseen ja siksi he kääntyivät Espeon puoleen. StoreMe on Yhdysvalloissa ja Kanadassa toimiva mobiilisovellus, joka auttaa matkailijoita löytämään matkalaukuilleen säilytyspisteen lähistöltä.

Tehtävämme oli kehittää alusta, joka yhdistäisi matkailijat paikallisiin säilytystilaa tarjoaviin kauppoihin ja liikkeisiin. Yksi haasteista oli vakuuttaa asiakkaat siitä, että säilytyspaikat olivat luotettavia. Huolellinen taustojen tarkastus ja käyttäjäarvostelut varmistavat, että käyttäjät voivat luottaa palveluun. Tekninen haaste taas oli sijaintidatan hyödyntäminen ja sen esittäminen käyttäjälle selkeässä ja intuitiivisessa muodossa.

Lue lisää StoreMe mobiilisovelluksen kehityksestä sivuiltamme

Suosittelija:

“Espeo kehitti tarvitsemamme tekniset ratkaisut, ja lopputulos oli erinomainen. He hallitsevat laajan skaalan eri teknologioita. Heidän tiiminsä on asiantunteva ja kekseliäs, ja he pystyvät vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Yhteistyö sujui saumattomasti.”

Peter Korbel

Pinterest
Referenssin infoboxi
Espeo Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Peter Korbel

Lisätietoja

Yritysprofiili Espeo Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Webkehitys

Siirry yrityksen profiiliin Espeo Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Espeo Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Espeo Software - Muita referenssejä

Espeo Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia