Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Saumaton arviointityökalu oppimismateriaaleille

ReferenssiMarkkinat tulvivat mitä erilaisempia oppimissovelluksia. Jyvien erottaminen akanoista on helpommin sanottu kuin tehty. Education Alliance Finlandin eli EAF:in (ent. Kokoa) tehtävä on auttaa juuri tässä: se testaa digitaalisia oppimistyökaluja ja selvittää, lunastavatko ne lupauksensa ja todella auttavat oppimisessa. Jos tuote läpäisee testin, EAF sertifioi sen. Tämä sertifikaatti auttaa opettajia löytämään vaatimukset täyttävät oppimistyökalut, ja säästää heidän aikaansa tekemällä testaustyön heidän puolestaan.

Projekti sai alkunsa, kun EAF halusi tehostaa prosessiaan oppimistyökalujen testaamiseksi ja luokittelemiseksi. Ennen kuin kehitimme Kokoa Elevate -työkalun, arvioijien täytyi valmistella testaukset manuaalisesti, mikä oli hyvin aikaa vievä ja virheille altis prosessi.*

Projektin ideana oli kehittää wizard-tyyppinen web-sovellus, joka tehostaisi arviointien tekemistä.

Kun arviointi valmistuu, se voidaan helposti laittaa esille EAF:in portaaliin.

Uusien teknologioiden käyttöönotto

Kokoa Elevate yli yksi ensimmäisistä kaupallisista projekteista, jotka käyttivät Google Slides APIa. Aloitimme projektin juuri kun API oli julkaistu. Kehittäessämme Elevaten myöhempiä versioita, muokkasimme sen arkkitehtuuria jotta ryhmätyöskentelystä tuli mahdollista ja arviointiprosessista kontrolloidumpi.

KÄYTTÄMÄMME TEKNOLOGIAT

PHP

Angular.js

Drupal

Työkalu opettajille laadukkaiden oppimissovellusten löytämiseksi

EAF tarvitsi työkalun, joka analysoi ja arvioi oppimistuotteiden ja -sovellusten kykyä auttaa käyttäjiään oppimisessa. Espeo vastasi projektin teknisestä toteutuksesta yksin.

Suunnittelimme arkkitehtuurin ja ehdotimme Google Slides APIn käyttöä, joka osoittautui loistavaksi ratkaisuksi, ja antoi EAF:ille mahdollisuuden jatkaa jo aiemmin käyttämiensä arviointiresurssien käyttöä. Vastasimme sekä frontendin että backendin kehittämisestä.

Rakensimme web-pohjaisen arviointityökalun joka analysoi ja arvioi tuotteet noudattaen tiedepohjaista menetelmää. Rakensimme myös Kokoan nettisivut ja tuotekatalogin. Koodaamisen lisäksi johdimme myös ohjelmistojen testausprosessia. Tällä hetkellä Kokoa Elevate on tuotannossa ja Espeo vastaa sen ylläpidosta.

Lue lisää asiakasreferensseistämme verkkosivuiltamme.

Suosittelija:

“Espeo on ollut meille luotettava, pitkäaikainen kumppani, joka on osoittautunut erittäin joustavaksi ja kykeneväksi vastaamaan tarpeisiimme. Liiketoimintamme kehittyessä, on tuotteemme käynyt läpi useita päivityksiä, ja joka kerta he ovat onnistuneet toimittamaan ja luomaan tarkoitukseen soveltuvia ratkaisuja. Vaikka olemme työskennelleet useiden eri Espeo-kehittäjien kanssa, on laatu ja ammattitaito ollut aina johdonmukaista.”

Saila Juuti, Head of Product & Co-Founder

Pinterest
Referenssin infoboxi
Espeo Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Education Alliance Finland

Lisätietoja

Yritysprofiili Espeo Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta
Tietohallinto
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Koulutusala

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Espeo Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Espeo Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Espeo Software - Muita referenssejä

Espeo Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia