Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Awake.AI - digitalisoitua merenkulkua

ReferenssiAwake.AI on suomalainen merenkulkualan yritys, joka toimii rahtilaivojen satamalogistiikan parissa. Awake Platform -alustansa avulla Awake.AI auttaa satamia toimimaan turvallisemmin, tehokkaammin ja ekologisesti kestävämmin. Awake.AI:n toiminta perustuu yhteistyöhön satamien henkilökunnan kanssa: yritys auttaa rahdin omistajia, satamakapteeneita sekä satamien, laivojen ja terminaalien vastuuhenkilöitä toimimaan ja kommunikoimaan tehokkaammin.

Vähentääkseen merenkulusta aiheutuvia päästöjä kymmenellä prosentilla vuoteen 2030 mennessä Awake.AI kehitti Ecosystem-ohjelman, jossa me, Espeo Software, olemme mukana. Ecosystem-projektilla Awake.AI pyrkii digitalisoimaan merenkulkualaa toimien yhteistyössä teknologia-, tutkimus- ja ohjelmistoalan yritysten kanssa.

Hyvin sujuneen yhteistyömme pohjalta Awake.AI päätti jatkaa työskentelyä kanssamme käyttäjäkokemuksen parantamiseen tähtäävässä projektissa.

Merenkulkualan viestintätapojen uudistaminen

Laivojen toiminta satamissa kysyy useiden yritysten ja henkilöiden yhteistyötä. Awake.AI halusi tehostaa näiden toimijoiden keskinäistä kommunikointia.

Awake.AI:n alusta tarjoaa työkaluja kommunikointiin. Jotta käyttäjät pystyvät käyttämään ja hyödyntämään työkaluja mahdollisimman tehokkaasti, on käyttäjäkokemuksen oltava mahdollisimman sujuva ja käyttäjäystävällinen.

Projektin edetessä Awake.AI päätti, että he haluavat testata ja ottaa käyttöön uuden prosessin varmistaakseen, että heidän ratkaisunsa jatkokehitys ja tulevat liiketoiminnan päätökset ovat varmalla pohjalla.

Käyttäjät edellä suunnittelua

Olemme pitäneet tiiviisti yhteyttä Awake.AI:hin alkuperäisestä yhteistyöprojektistamme lähtien. Meille syntyi idea ratkaisusta Awake.AI:n uusiin tarpeisiin, ja yhdessä UX-suunnittelijamme kanssa esittelimme ideamme heille. Lähestymistapamme ja laaja kokemuksemme käyttäjäkokemuksen kehittämisestä vakuuttivat Awake.AI:n, ja he päättivät työskennellä kanssamme uudessa projektissa.

Yhteistyöprojektimme päämäärä oli parantaa Awake.AI:n alustan viestintäominaisuuksia.

JATKA LUKEMISTA

Suosittelija:

Olemme nyt työskennelleet Espeon kanssa yli vuoden. Espeon asiantuntijat ovat avustaneet meitä mobiilisovelluksemme kehittämisessä ja asiakastutkimuksen toteuttamisessa. Tämän yhteistyön pohjalta olemme saaneet uusia ideoita kehittääksemme ratkaisuamme entisestään ja vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin entistä paremmin!

Kimmo Kummala, Co-founder & VP of Engineering

Pinterest
Referenssin infoboxi
Espeo Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: KImmo Kummala / Awake.AI
Ajankohta: 2021

Lisätietoja

Yritysprofiili Espeo Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Google
Javascript

Siirry yrityksen profiiliin Espeo Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Espeo Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Espeo Software - Muita referenssejä

Espeo Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia