Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Intelligent Payments Group - Joustava järjestelmä maksujenvälitykseen

ReferenssiIntelligent Payments Group (IPG) on yksi Euroopan suurimpia maksujenvälityspalveluita. IPG on ollut EVO Paymentsin tytäryhtiö vuodesta 2016 lähtien, ja tämän myötä IPG palvelee asiakkaita myös Pohjois-Amerikassa. Espeo Software on työskennellyt IPG:n kanssa yli kahden vuoden ajan, kehittäen sille järjestelmän joka hallinnoi toistuvia maksusuorituksia. Järjestelmä otettiin käyttöön lokakuussa 2019. Jatkamme järjestelmän turvallisuuden ylläpitäjänä, varmistaen että se noudattaa maksupalvelualan PCI DSS -tietoturvastandardeja.

PG:llä oli kunnianhimoinen suunnitelma maksuverkostonsa laajentamiseksi, ja he tarvitsivat ulkoista apua saadakseen suunnitelmansa toteutettua ripeästi. Projektin päätavoite oli toteuttaa toistuvien maksujen moduuli, jota IPG voisi tarjota asiakkailleen joustavana maksujenvälityksen palveluna. Idea oli, että kaikenkokoiset kauppiasyritykset voisivat käyttää IPG:n palvelua ja skaalata sen sopimaan omiin tarpeisiinsa.

Moduulin valmistumisen jälkeen olemme jatkaneet alustan tietoturvan ylläpitäjänä ja huolehdimme PCI DSS -tietoturvastandardien noudattamisesta. Autamme myös IPG:tä noudattamaan finanssialan alati kehittyviä säädöksiä, jotta yritys läpäisee finanssivalvonnan tarkastukset. Seuraamme säädösten kehitystä jatkuvasti. Osana tätä prosessia kehitimme järjestelmän, joka huolehtii luottokorttitietojen turvallisesta säilytyksestä.

Kaikkiin näihin finanssisäädöksiin perehtyminen syvällisesti oli haaste. Kun EVO osti IPG:n vuonna 2016, IPG:n markkina-alue laajeni Yhdysvaltoihin ja Meksikoon, edellyttäen myös näiden maiden omien säädösten tuntemusta.

Yksi portaalin keskeisimmistä ominaisuuksista on asiakashallinnan työkalu, jonka avulla kauppiaat saavat tarkkaa tietoa siitä, miten kaupan asiakkaat käyttävät maksujärjestelmää. Tämä antaa kauppiaille mahdollisuuden optimoida myyntiprosessin ja automatisoida maksut. Pienemmät yritykset voivat käyttää hallintatyökalua webissä, kun taas suuremmat yritykset tyypillisesti integroivat IPG:n järjestelmän omaan APIinsa maksujen hallitsemiseksi ja aikatauluttamiseksi. Vaihtoehtoisesti, kauppiaat voivat myös valita joustavan yhteistyömallin, jossa IPG hoitaa maksut automaattisesti. Tämä monipuolisuus ja joustavuus antavat kauppiaille mahdollisuuden kustomoida maksupalvelut juuri omiin tarpeisiinsa ja omille asiakkailleen optimaalisiksi.

Lue koko asiakastarina täältä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Espeo Software Oy logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Espeo Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tietohallinto
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Teknologia

Java
PHP
Swift

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Espeo Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Espeo Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Espeo Software - Muita referenssejä

Espeo Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia