Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yksilöllinen varainhoitokokemus mobiilisovelluksessa

ReferenssiSISAA on ihmisten välisen vuorovaikutuksen inspiroima teknologinen alusta. Alustan taustalla on yhteensä yli 200 vuotta kokemusta yksityispankkitoiminnasta, varainhoidosta ja teknologiasta, ja sen tavoitteena on tarjota digitaalinen varainhallinnan ekosysteemi, joka toimii turvallisena kanavana nykyisten ja tulevien pankkisuhteiden hoidossa sekä linkkinä kaupankäyntialustoihin.

Massamarkkinoiden ylimpään segmenttiin kuuluville sijoittajille

ei yleensä tarjota palvelua tai palveluja tarjotaan liian vähän, mikä puolestaan johtaa sijoitustappioihin tai sijoitusmahdollisuuksien menettämiseen. Sijoittajia yleensä ja massamarkkinoiden ylimpään segmenttiin kuuluvia sijoittajia erityisesti yhdistää kaksi ominaisuutta:

  • Heillä ei ole tarpeeksi aikaa arvioida erikseen jokaista sijoitusmahdollisuutta.
  • He eivät luota uusiin alustoihin.

SISAA pyrkii ratkaisemaan yllä mainitut haasteet tarjoamalla tietoa ennemmin kuin tietämystä, jotta sijoittajat voivat tehdä sijoituspäätöksiä räätälöityjen ja ajantasaisten markkinatietojen perusteella.

SISAA ei toimi sijoitusten tai sijoittajien kassavarojen säilyttäjänä, vaan yhdistää asiakkaan nykyiset pankki- ja kaupankäyntialustat edistyksellisten teknologisten integraatioratkaisujen avulla. Näin SISAA luo tehokkaan monikanavaisen alustan, joka tarjoaa massamarkkinoiden ylimpään segmenttiin kuuluville sijoittajille samanlaisia palveluja, joita UHNWI-asiakkaat saavat yksityispankkisuhteestaan huolehtivalta varainhoitajalta.

Tehtävänämme oli suunnitella innovatiivinen sijoitussovellus, joka jäljittelee tasokasta, ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa tarjottavan yksityispankkipalvelun käyttökokemusta.

Lue lisää sivuiltamme

Suosittelija:

Espeo Softwaren UX-tiimi saavutti uskomattoman lopputuloksen tiukassa aikataulussa. Meidän piti saada selkeä näkemys tuotteesta kuukauden kuluessa. Espeo ylitti odotuksemme ja toimitti meille fiksun ja hienosti suunnitellun interaktiivisen prototyypin, jolla on vahva arvolupaus.

Sahba Hadipour, toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Espeo Software Oy logo

Tiedot

Ajankohta: 2021 - 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Sahba Hadipour

Lisätietoja

Yritysprofiili Espeo Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Omat tagit

UX-design
UX-suunnittelu

Siirry yrityksen profiiliin Espeo Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Espeo Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Espeo Software - Muita referenssejä

Espeo Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia