logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Espeo Software tekee asiakkaan liiketoimintaa parantavia ohjelmistoratkaisuja ketterillä kehitysmenetelmillä, jolloin toimivaa tulosta syntyy nopeasti.

Espeo Software

Yritysesittely

Espeo on puolalainen yritys, jolla on suomalaiset juuret. Tämä takaa asiakkaalle kustannustehokkaan ratkaisun oman liiketoimintansa tehostamiseen. Espeo on toteuttanut esimerkiksi mobiilisovelluksia, yritysportaaleja, sisällönhallintajärjestelmiä, Web-sovelluksia, työnkulun hallintajärjestelmiä ja teollisuusautomaatiota.

Ohjelmisto-osaaminen Espeolla on huippuluokkaa, ja hinta-laatusuhteemme on erinomainen. Olemme toteuttaneet ratkaisuja suomalaisille asiakkaille jo 8 vuotta. Tyypilliset nearshoring-ongelmat ovat vähäisiä, sillä Espeon toimitusjohtaja on asunut pitkään Suomessa ja koko yritys toimii suomalaisen ohjelmointikulttuurin mukaisesti.

Toimipaikkamme ovat: Helsinki, San Francisco ja Poznan.
Työntekijöitä 65
Y-tunnus 7811821-0
Perustettu 2008
Www Kotisivut
Puh
E-mail

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: HR, Projektinhallinta, Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Auditointi, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Google, Open source, Oracle, Android, iOS, Angular, Django, Node.js, React, React Native, Ruby on Rails, Symfony, Java, Javascript, PHP, Python, Ruby, Scala, Swift, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS, WordPress, Linux, Mac OS, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Kauppa, Koulutusala, Media, Pankki ja vakuutus, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Espeo Software, Käyttöliittymäsuunnittelu, IoT, Java, Javascript, Drupal, PHP, WordPress, html5, jquery, angularjs, Amazon AWS, Alfresco, Activiti, Liferay, symfony2, nodejs, MongoDB, python, Apple Watch, scrum, Agile, ketterä testaus, Puola, Suomi, Iso-Britannia, Yhdysvallat, Alankomaat, Norja

Sosiaalisessa mediassa

Espeo Software - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiOpetusmateriaalin sertifiointiratkaisu Kokoa Agencylle

"Espeo Software ylitti laadulliset oletukset. Espeon tiimi toimitti korkeatasoisen ja bugittoman ratkaisun, josta on saatu paljon positiivista palautetta. Tiimi on hyvin joustava ja helppo tavoittaa, mikä mahdollistaa aikataulussa pysymisen, vaikka tuotteeseen halutaan tehdä muutoksia nopealla aikataululla. Perustuen kokemukseemme Espeon Softwaren kanssa, voimme suositella Espeota.."

-- Toni Mustonen

Näytä referenssi

ReferenssiKryptovaluutta suomalaiselle asiakkaalle

"Espeo oli erittäin sitoutunut ICO-prosessin toteuttamiseen. Koko tiimi Espeolta oli erittäin ammattitaitoinen (...) Olemme enemmän kuin tyytyväisiä."

-- Joseph al Sharif

Näytä referenssi

ReferenssiKäskynjako- ja hallintajärjestelmä Puolan poliisille

"Since June 2008 till July 2009 a team from Espeo Software Sp. z o.o. had been participating in implementation of an IT project for Polish Public Administration, being led by the Oracle Poland company. The main tasks for Espeo Software were: collaborative solutions architecture development, software implementations for client's side of the project based on the Oracle database and professional.."

-- Wieslaw Grabowski, Consulting Delivery Director

Näytä referenssi

ReferenssiWeb- ja mobiilikehitystä MapJamille

"Voin täydellä luottamuksella suositella Espeo Softwarea toimitettujen ratkaisuiden, sekä sovitun ja nopean toimitusaikataulun perusteella."

-- Jack Gonzalez

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Espeo Software - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

HR

Meillä on laaja kokemus HR- ja rekrytointijärjestelmistä. Espeo Software on toteuttanut esimerkiksi Sanoman Oikotien työpaikkasivuston taustajärjestelmän ja logiikan, jolla yritykset löytävät optimaalisen kandidaatin..

Espeo Software - Referenssit

Espeo Software - Bloggaukset

Espeo Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 5 asiantuntijaa.

Espeo Software - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Espeo Software - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Espeo Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku