Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taitori Reserve tehostaa FIRA:n neuvotteluhuoneiden käyttöä

ReferenssiLähtökohta

Rakennusyhtiö Firan uudet upeat toimitilat sijaitsevat Vantaan Technopoliksessa lentokentän tuntumassa. Tilojen suunnittelussa on käytetty luovuutta ja tiloista löytyy esimerkiksi saunaksi sisustettu neuvottelutila. Firan toimistolta löytyy paljon avotoimistotilaa, joka soveltuu ryhmätyöskentelyyn ja rauhallisempia tiloja, jotka sopivat paremmin keskittymistä vaativiin tehtäviin.

Työtilat ja toimiva työympäristö on FIRA:lla onnistuneesti valjastettu tukemaan työntekoa, joka rakennusalalla luonnollisesti tapahtuu toimiston lisäksi myös kentällä rakennustyömailla.

”Periaate on, tuoda oikea tieto oikeaan aikaan oikealle taholle. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ajantasaisen tiedon on oltava saatavilla siellä missä sitä tarvitaan.”


Jarkko Aula FIRA IT:stä kuvaa.

Haasteet

FIRA:lla oli aiemmassa pääkonttorissaan paljon neuvotteluhuoneita, joiden varaaminen ei onnistunut ”lennosta” käytävältä. Varaaminen tapahtui käyttäen kalenteriohjelmistoa. Käytävällä liikkuessaan käyttäjä ei nähnyt minkä tilan hän voisi nopeasti varata itselleen esimerkiksi 30 minuutiksi. Usein tarkistus siitä, onko jokin tila vapaa vai varattu tehtiin oveen koputuksella, joka aiheutti käynnissä olevan neuvottelun hetkellisen keskeytymisen.

Ratkaisu

Taitorin tarjoama ratkaisu sekä FIRA:n tarve kohtasivat ja osapuolet ryhtyivät yhdessä rakentamaan tulevaa tilavaraus toteutusta. Toteutus aloitettiin jo vanhassa pääkonttorissa pilotoimalla Taitori Reserve ovenpielinäyttöä yhdessä neuvotteluhuoneessa. Pilotin jälkeen osapuolet päättivät edetä vaiheeseen, jossa FIRA:n uuden toimiston 7 neuvotteluhuonetta varustettiin Taitori Reserve älykkäillä ovenpielinäytöillä ja nyt palvelua on laajennettu myös uusiin neuvottleuhuoneisiin.

Avoimuus ja dialogi asiakkaan sekä Taitorin välillä on ollut koko matkan todella avointa. FIRA:n kokemuksia ja kehitysideoita palveluun on kuultu ja myös toteutettu runsaasti, parhaana esimerkkinä Reserven koko käyttöliittymän uudistus nykyiseen muotoonsa. Myös matkan varrelle osuneet haasteet on selätetty yhteistyöllä ja avoimella dialogilla osapuolten välillä.

Hyödyt
​​
Taitori Reserven avulla käyttäjät näkevät nyt helposti onko neuvottelutila vapaa vai varattu ja voivat lennosta varata tilan itselleen helposti ja nopeasti.

“Aikaisempaan verrattuna visuaalisuus tuo selkeyttä kokonaistilanteen saamiseen. “
Jarkko Aula kuvaa.

Seuraavassa vaiheessa suunnitelmassa on ottaa käyttöön toimiston aulaan sijoitettava tilojen varaustilanteen koostava info-näyttö. Suurelta info-näytöltä käyttäjä näkee yhdellä silmäyksellä tilojen varaustilanteen, oman varatun neukkarin sijainnin, pohjakuvaan sijoitettuna, sekä ulkoista informaatiota, esimerkiksi joukkoliikenteen aikataulujen tai uutisten muodossa.

Mahdollista on myös se, että FIRA ryhtyy seuraamaan tilojen varausastetta, neuvotteluiden laatua, keskimääräistä neuvottelun kestoa ja neuvotteluiden kokonaismäärää Taitori Reserve palvelun avulla.

Taitori Reserven 2 tärkeintä ominaisuutta FIRALLE:

1) Reserve neuvotteluhuoneen ovenpielinäytön vapaa/varattu/vapautumassa visuaaliset liikennevalot

2) Integroitavuus jo olemassa olevaan Microsoft Exchange järjestelmään

Suosittelisitko Reserveä myös muille?

”Kyllä.”

Jarkko Aula lopettaa.

Lue lisää:

www.taitori.fi/reserve ja varaa aika tulevaisuuden neuvotteluhuone demoon!

Suosittelija:

Suosittelisitko Reserveä myös muille? ​ ”Kyllä.”

Jarkko Aula

Pinterest
Referenssin infoboxi
Taitori Oy logo

Tiedot

Tilaaja: FIRA
Ajankohta: 2015 - 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Perttu Ahvenainen

Lisätietoja

Yritysprofiili Taitori kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Viestintä
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Rakentaminen

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Valmisohjelmisto

Omat tagit

tilavaraus
työpäiväkokemus
ovenpielinäyttö

Siirry yrityksen profiiliin Taitori kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taitori - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taitori - Muita referenssejä

Taitori - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia