Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

5 syytä ottaa käyttöön työpisteiden varausjärjestelmä

BloggausMoni yritys valmistautuu palaamaan toimistolle. Tämä näkyy myös turvallista paluuta toimistolle tukevien ratkaisujemme kasvavassa kysynnässä.

 

Tällä hetkellä tarjonnastamme eniten kiinnostaa työpisteiden varausjärjestelmä alla listattujen syiden vuoksi.

 

1. Yritykset luopuvat useista nimetyistä työpisteistä, koska työntekijä saattaa olla jatkossa esimerkiksi 1-2 päivää viikossa toimistolla. Tällöin ei ole järkevää pitää työpistettä tyhjillään 3-4 päivää viikossa.

 

2. Toimistolle tullessa halutaan varmistaa, että työntekijällä on laadukas työpiste. Työntekijä ei halua tulla toimistopäivänään, toteamaan, että työpistettä ei löydykään. Tästä syystä varausjärjestelmä hyödyttää työntekijöitä merkittävästi.

 

3. Monelle turvallisuuden tunnetta tuo se, että toimistolla työskentelevien ihmisten määrän voi tarkistaa lähitunteina tai -päivinä. Tämä mahdollistaa ruuhkapiikkien välttelemisen.

 

4. Modernilla työpisteiden varausjärjestelmällä voidaan kätevästi varmistaa ”social distancingin” toteutuminen toimistolla. Tämän voi tehdä asettamalla esimerkiksi joka toinen työpiste suljetuksi. Työpisteiden mallinnus voidaan visualisoida toimitilan pohjakarttaan. Myös tämä luo työntekijöille turvallisuuden tunnetta.

 

5. Yritykset haluavat dataa siitä, miten toimistolle paluun jälkeen työpisteitä ja muita tiloja todellisuudessa käytetään. Datan avulla voidaan selvittää, onko tiloja liikaa vai liian vähän. Datan avulla työympäristöä voidaan muokata vastaamaan paremmin työntekijöiden muuttunutta tarvetta.

 

 

Tutustu kuinka Taitori työpisteiden varausjärjestelmä vastaa näihin tarpeisiin.

Pinterest
Taitori Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Taitori kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Tietohallinto
Viestintä

Siirry yrityksen profiiliin Taitori kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taitori - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taitori - Muita referenssejä

Taitori - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia