Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taitorin ja Haltianin yhteistyön avulla kohti parempia työntekijäkokemuksia ja tyytyväisempiä työntekijöitä

ReferenssiTaitorin ja Haltianin yhteistyö sai alkunsa noin kolme vuotta sitten, kun Haltianin Empathic Building -toiminnoista vastaava Tomi Teikko sattui silmäilemään Taitorin verkkosivuja erään asiakkaan vinkkaamana. 

Asiakas oli etsimässä itselleen ratkaisua toimistoonsa tulevaan tilanvarausjärjestelmään. Kiinnitin huomiota Taitorin tarjoamien palveluiden selkeyteen sekä helppokäyttöisyyteen. Myös Taitorin kotimaisuudella oli iso vaikutus yhteistyömme aloittamiseen, sillä haluamme Haltianilla tarjota kaikki palvelumme laadukkaina Suomessa valmistettuina käsitöinä.”, Tomi kertoo.

Suomessa ja Pohjoismaissa ollaan monessa asiassa edellä kun puhutaan tulevaisuuden työn tekemisen malleista sekä älytoimistoratkaisuista. Taitorin ja Haltianin yhteistyönä tuottamia palveluita onkin myyty jo 16 eri maahan ja niillä on kymmeniä tuhansia loppukäyttäjiä.

Muuttuvista toimitiloista kaikki tehot irti

Taitorin ja Haltianin yhteisistä uusista asiakkaista noin 80%:a koskettaa karkeasti jonkinlainen yrityksen toimintamalleihin liittyvä muutos. Yritykset ovat esimerkiksi muuttamassa uuteen toimitilaan tai siirtämässä työkulttuuriaan enemmän ja enemmän kohti hybridityön mallia.

Muutos mahdollistaa uusia ratkaisuja myös yrityksen toimitiloihin ja tarjoaa samalla mahdollisuuden satsata Taitorin ja Haltianin palveluiden loppukäyttäjiin eli yrityksen työntekijöiden hyvinvointiin sekä tehokkuuteen. 

“Koronatilanne on vaikuttanut todella positiivisesti palveluidemme kysyntään. Hybridityö ja varsinkin etätyöt ovat tulleet jäädäkseen. Ja se on mielestäni vain hyvä asia, sillä ihmiset tekevät nykyään töitä paljon fiksummin.Kun työtä tehdään vähemmän toimistoilla, toimitilojen merkitys ja niiden laatuun satsaaminen kasvaa.

“Asiakasyrityksemme haluavat tarjota toimitilojensa kautta työntekijöilleen parempia kokemuksia sekä edellytyksiä työn tekemiseen. Panostetaan ihmiskeskeisiin kohtaamisiin ja turvalliseen toimitiloissa oleskeluun. Tulevaisuuden toimistoja voidaan ajatella jopa klubitaloina tai yhteisönä.”, Tomi pohtii.

Suomalaisen yhteistyön voimaa

Taitorin ja Haltianin yhteistyö tarjoaa asiakkaalle kokonaisvaltaisen Smart Office -ekosysteemin, jossa kaikki palvelut ovat integroituna yhdeksi helppokäyttöiseksi pilvipohjaiseksi järjestelmäksi. Haltianilla tätä kutsutaan Empathic Building -toiminnoksi.

Empathic Buildingissa on kyse toimistojen ja toimitilojen turvallisesta ja sujuvasta käytöstä, joka pohjautuu eri sovellusten keräämään dataan kiinteistöstä ja kiinteistön käytöstä. 

Palvelu helpottaa yritysten arkea pitämällä huolen työntekijöiden viihtyvyydestä, kannustaa tekemään yhteistyötä toistensa kanssa enemmän ja suoriutumaan yleisesti työtehtävistään paremmin. Työntekijöille luodaan mahdollisimman hyvä kokemus työn tekemisestä toimitiloissa.

Taitori tarjoaa tähän ekosysteemiin ohjelmistopuolella:

  • työpistevarausjärjestelmän
  • vierailijahallinnan
  • tarjoilutilausten hallinnoinnin
  • neuvotteluhuoneiden varausjärjestelmän
  • yllä mainitut palvelut käyttäjien Microsoft Outlookiin tuovan Addinin

 Laitteiden osalta Taitori tarjoaa ekosysteemiin:

  • ovenpielinäytöt
  • työpisteiden ja huoneiden varattu tai vapaa -ledvalot
  • vierailijahallinnan kioskit

Tomin mukaan voidaan puhua leikkimielisesti koko talon liittymästä, jossa virtuaaliympäristöt, työntekijöitä tukeva empaattinen työympäristö sekä palvelun loppukäyttäjäkeskeinen design kohtaavat: 

“Kokonaisuutena Taitorin ja Haltianin yhteistyö toimii tosi hyvin. Asiakkaan kannalta voidaan ajatella, että tuomalla meidän molempien osaaminen yhteen käyttölittymään me lunastamme kaiken muun lisäksi vielä molempien tärkeimmän yhteisen arvolupauksen: tuottaa parempia työntekijäkokemuksia.”
”Eli ikään kuin 1+1 onkin tässä yhteydessä 3.”, Tomi naurahtaa lopuksi.

Suosittelija:

Tomi Teikko

Pinterest
Referenssin infoboxi
Taitori Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Haltian
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tomi Teikko

Lisätietoja

Yritysprofiili Taitori kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR

Erikoisosaaminen

Integraatiot
IoT
Mobiilikehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Azure

Siirry yrityksen profiiliin Taitori kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taitori - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Taitori - Muita referenssejä

Taitori - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia