Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Älytoimistoratkaisuilla parempia työpäiväkokemuksia

post_image

TarjontaTiedätkö sinä mikä on teidän toimistonne neukkareiden ja työpisteiden käyttöaste? Tiedätkö, kuinka monta tuntia päivässä tilanne ovat varattuina, mutta tyhjillään? Haluatko tarjota työntekijöillesi parempia työntekijäkokemuksia ja huippumodernin älytoimiston? Haluaisitko viestiä yrityksesi edelläkävijyydestä myös toimitilojesi kautta?

Valjastamme uusimman huipputeknologian parantamaan työntekijäkokemustasi tekemällä varaamisen helpoksi ja mahdollistamalla tilan ja työn kohtaamisen. Kokonaisuudesta syntyy huippumoderni ja älykäs toimitila, jossa työ ja työtehtävä kohtaavat ja jossa työntekijäsi viihtyvät.

Pinterest
Taitori Oy logo

Taitori Oy:n tarjonta

HR

Lisätietoja

Taitori Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Taitori Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

HR

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Taitori Oy:n HR -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taitori kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia