Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sovita Taitorin Smart Office -ratkaisut yrityksesi brändäykseen!

Bloggaus

Asiakaskokemuksen sanotaan määrittävän yrityksen brändin vahvuuden ja yksilöllisyyden.

 

Yrityksen brändin tulee taidokkaasti vetää puoleensa ja olla tunteita herättävä. Brändi koostuu kaikesta siitä, mitä yritys tekee ja kommunikoi muille. Asiakkaan astuessa yrityksen toimitiloihin tulee hänen tietää kenen talossa ollaan vieraana. On tärkeää pitää huolta, että yrityksen brändi on kunnossa, näkyy asiakkaille ja jää vierailijan mieleen.

 

Esimerkiksi avokonttoreissa, neuvotteluhuoneissa ja aulatiloissa tapahtuvat vierailut edustavat yrityksestä vierailijalle jäävää kokonaisvaltaista asiakaskokemusta.

Asiakkaiden lisäksi yrityksen brändillä on iso merkitys myös yrityksen omille työntekijöille. Brändin takana seistään ylpeänä, ja yrityksen brändin näkyminen kasvattaa yhteenkuuluvuuden tunnetta talon sisällä.

Taitorin ratkaisut tukevat myös yritysten omia brändejä

Me Taitorilla kuuntelemme asiakkaitamme ja olemme tuoneet paljon kysytyn ominaisuuden mukaan Smart Office -ratkaisuihimme.

 

Taitorin toimittamat toimitilojen aulassa olevat infonäytöt, neuvotteluhuoneiden ovenpielinäytöt, työtilojen varausnapit sekä erilaiset kosketusnäytöt on nyt mahdollista saada yrityksen omalla logolla, fontilla, värimaailmalla tai yrityksen brändiin liittyvillä muilla visuaalisilla elementeillä. Myös sovellus sekä järjestelmästä lähtevät viestit ovat brändättävissä asiakasyrityksen ilmeeseen.

 

Oman brändin esiin tuominen Taitorin Smart Office-ratkaisujen avulla on äärimmäisen helppoa ja se antaa hyvän kuvan toimitilojen käyttöön liittyvistä moderneista ratkaisuista.

 

Asiakkaamme Avia Real Estate Oy on ottanut käyttöön Taitorin palvelut. Kysyimme heiltä ajatuksia toimitilojen brändäykseen liittyen.

”Tekemällä oman brändimme näkyväksi toimitiloissamme Taitorin eri laitteiden avulla vahvistamme yhtenevää asiakaskokemusta toimitiloissamme. Brändimme on asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme lupaus tietystä laatutasosta joka pitää ja jonka takana seisomme ylpeänä”,  hankekehityspäällikkö Antti Rauhala kertoo.

Brändäys tukee tunnettuutta

Yritysten toimitilojen brändääminen voi olla muutakin kuin neuvotteluhuoneen seinän maalaaminen yrityksen brändin väreillä. Se voi olla kokonaisvaltaista suunnittelua, joka tähtää toimitiloihin, joissa sekä työntekijät että siellä vierailevat asiakkaat viihtyvät.

 

On siis pidettävä huoli, että yrityksen brändi on kunnossa sekä asiakkaiden että työntekijöidesi silmissä.

 

Kun työntekijäsi tai asiakkaasi tulee toimitilaasi, astuu aulaan ja siityy kohti neuvotteluhuonetta, tai varaa oman työpisteen, on syytä varmistaa, että yrityksesi brändi kulkee rinnalla mukana saman matkan.

 

Avia Real Estaten brändi näkyy vahvasti myös yrityksen toimitilojen Smart Office -ratkaisuissa:

”Taitorin tarjoamat käyttöliittymät näyttävät nyt meidän näköiseltä. Itse brändäyshän ei takaa laatua, mutta sen avulla pystymme sitoutumaan omalla nimellämme palveluidemme taakse. Brändäys liittyy meillä myös myynnilliseen ja markkinatulokulmaan. Mitä useammin ja useammassa paikassa meidän brändi on esillä toimitiloissamme, se vahvistaa meidän tunnettavuutta sekä brändimielikuvaa.”, Antti kertoo.

Paranna toimitilojen hyötyä myös brändin näkökulmasta

Taitori auttaa räätälöimään yrityksesi Smart Office -ratkaisuihin esimerkiksi oman logon, fonttien ja värein tuomaan lisää selkeyttä ja ennen kaikkea näkyvyyttä toimitilojen tehokkaaseen käyttöön.

Pinterest
Taitori Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Taitori kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu

Omat tagit

brändäys

Siirry yrityksen profiiliin Taitori kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taitori - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taitori - Muita referenssejä

Taitori - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia