Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taitorin avulla FläktGroupin uusista toimitiloista saatiin moderneja ja monitoimisia

ReferenssiTurun Itäharjussa sijaitsevan FläktGroup Finland Oyn toimipisteen tuotannollisen toiminnan päättyessä, yritys halusi yhdistää kahden toimipisteen väen yhteen toimitilaan.

Uuden tilan tulisi olla tarpeeksi iso yli 40:lle henkilölle sekä samalla uudesta toimitilasta haluttiin kehittää toimitilasta moderni monitilatoimisto.

“Halusimme työntekijöidemme pystyvän uudessa toimistossamme mm. varaamaan kännykällä tai selaimella työpisteitä, ja että ihmiset eivät varaisi samoja työpisteitä useita päiviä peräkkäin. Samalla halusimme tarjota työntekijöillemme erilaisia tiloja sekä uusia mahdollisuuksia työskennellä toimistollamme”, kertoo Pasi Heinonen FläktGroupilta.

Yritys päätyi lopulta siihen, että kiinteiden lukittujen työpisteiden sijaan uusiin toimitiloihin tulee tarpeen mukaan vapaasti valittavia työpöytiä, hiljaisia tiloja sekä neukkareita. 

“Taitori pystyi parhaiten vastaamaan ajatuksiimme siitä, mitä haluamme uusissa toimitiloissamme tehdä ja miten toimitilamme parhaiten palvelevat henkilökuntaamme. Valinnassa vakuuttivat myös Taitorin tilanäyttöjen visuaalisuus sekä työpisteiden helppo peruttavuus ja lukittavuus näin korona-aikana.”, Heinonen kertoo.

Uusia tiloja varten FläktGroup suunnitteli yhdessä Taitorin kanssa palvelun työpisteiden varausta varten. Samalla tehtiin myös tilanäytöt eri kerrosten auloihin sekä palvelun kännykkäapin ja selainversiot palvelusta sekä integraation yrityksen omaan Outlook-järjestelmään.

Muuton puskiessa päälle, haluttiin varmistaa että kaikki tämä saataisiin sovitettua yhden viikon aikaväliin.

Taitori koettiin valmiimmalta ratkaisulta mitä markkinoilla oli tarjolla sekä Taitorin käyttöönottoprojekti koettiin yllättävän nopeaksi ja helpoksi toteuttaa yhdessä henkilökunnan kanssa. 

“Kaikki meni joustavasti. Koimme, että Taitorilla oli halu ja tahto toimittaa järjestelmä haluamaamme aikatauluun ja uskoimme koko ajan, että saamme heiltä toimivan ja laadukkaan järjestelmän”, kertoo Pasi Heinonen FläktGroupilta.

Suosittelija:

“Taitori on osoittautunut oikeaksi valinnaksi. Muuttoon ja uusiin toimitiloihin liittyvän projektimme kanssa oli helppo työskennellä Taitorin kanssa eikä koskaan tullut sellaista hetkeä ettemme olisi ymmärtäneet toisiamme. "

Pasi Heinonen, FläktGroup

Pinterest
Referenssin infoboxi
Taitori Oy logo

Tiedot

Tilaaja: FläktGroup

Lisätietoja

Yritysprofiili Taitori kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Mobiilikehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Siirry yrityksen profiiliin Taitori kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taitori - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taitori - Muita referenssejä

Taitori - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia