Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sympa HR ja Dear Lucy julkistavat uudistetun HR dashboardin

BloggausKUMPPANUUDET. Pohjoismainen HR-palveluita tuottava Sympa ja Dear Lucy lanseeraavat yhteistyössä uudistetun Sympa HR dashboardin. Uusi dashboard-kokonaisuus on suunniteltu henkilöstötiimien käyttöön ja helpottaa henkilöstöön liittyvien avainlukujen seurantaa ja viestintää.

Sympa on Pohjoismaiden nopeiten kasvava HR-palveluita tuottava yritys. Suomessa vuonna 2005 perustettu Sympa auttaa organisaatioita toimimaan tehokkaammin ja tekemään fiksumpia strategiavalintoja kokonaisvaltaisen HR-järjestelmän avulla. Globaalisti jo yli 600 organisaatiota käyttää Sympa HR -ohjelmistoa.

Sympa ja Dear Lucy ovat tehneet yhteistyötä jo vuosien ajan. Nyt lanseerattu ratkaisu vie HR raportoinnin uudelle tasolle, ja suoraan johtoryhmän pöytiin. Uudet Sympa HR -dashboardit näyttävät suosituimmat avainmittarit reaaliaikaisesti – helpossa ja visuaalisessa muodossa yrityksen päätöksentekijöille eri puolilla organisaatiota.


Henkilöstötiedot päätöksenteon tueksi

”Yritysjohto pommittaa usein HR-tiimiä kysymyksillään, ja tarvitsee erilaisia raportteja ja tunnuslukuja henkilöstöön liittyen. Tämä syö yllättävän paljon HR-osaston aikaa”, kuvaa Petri Lankinen, Sympan Myynti- ja markkinointijohtaja.

Sympa HR dashboard tuo tärkeät HR-mittarit automaattisesti päätöksentekijöiden ulottuville – aina kun niitä tarvitaan. Reaaliaikaiset raportointinäkymät vähäntävät tarvetta tehdä manuaalisia raportteja kun ajantasaiset tiedot löytyvät aina palvelusta.

”Dashboardit ovat saaneet erinomaista palautetta ja ne koetaan hyödyllisinä etenkin organisaatioissa, joissa on monia toimipaikkoja useilla eri paikkakunnilla”, Petri jatkaa.

Sympa HR dashboard -konsepti on suunniteltu useiden asiakasprojektien lopputulemana. Asiakkaita löytyy jo niin Suomesta kuin Ruotsista, Tanskasta, Norjasta ja Hollannistakin.

”Olemme saaneet viime aikoina toteuttaa useita hankkeita Pohjoismaisille henkilöstöyksiköille ja olemme saaneet kattavan kuvan siitä, mitä tämän päivän henkilöstöjohtamisessa kaivataan”, kertoo Taina Sipilä, Dear Lucyn toimitusjohtaja.

Suosituimmat mittarit eri tilanteisiin

Uusi ratkaisu sisältää kolme dashboard -näkymää, jotka on suunniteltu eri kohdeyleisöille. Raporteilla on yhteensä 25 suosituinta henkilöstöön liittyvää avainlukua. Dear Lucy on pilvipohjainen ratkaisu, ja dashboardit toimivat yhtä hyvin älypuhelimen näytöllä kuin toimiston seinällä olevassa televisiossa.

“Dashboardeille on koottu henkilöstöön liittyvät perusluvut, jotka ovat relevantteja kaikissa organisaatioissa kuten ajantasainen henkilöstömäärä eri toimipisteissä” Taina kertaa.

“Hämmästyttävän monessa yrityksessä jo tämän perustiedon saaminen on hankalaa ja aikaavievää. Henkilöstön peruslukujen lisäksi dahsboardeilta löytyy myös harvinaisempia mittareita liittyen esimerkiksi avainhenkilöiden poistumaan” Taina jatkaa.

Ratkaisussa on kolme raportointinäkymää:
  • Ylimmän johdon dashboardille on koottu ylätason mittarit: henkilöstön lukumäärä, uusien työntekijöiden määrä, lähtijöiden määrä ja syyt, ja kumulatiiviset työtunnit ja poissaolot.
  • Henkilöstöosaston oma dashboard sisältää yksityiskohtaisempia mittareita mm. yhteenvedon henkilöstöstä työsopimustyypeittäin, lukuja henkilöstön vaihtuvuudesta ja tarkempaa tietoa poissaoloista ja lähtijöistä.
  • Viimeisenä paketissa on esimerkkidashboard, jonka voi linkittää vaikka yrityksen intraan tai toimiston televisioihin pyörimään. Näkymä kertoo henkilöstömäärän yksiköittäin, uusien tulijoiden määrän ja henkilöstön ikä- ja sukupuolijakaumat. Tällaista näyttöä on toivottu eritoten kasvuyhtiöissä, joissa uusia kolleegoita liittyy tiimiin lähes viikoittain.
Nopea ja helppo käyttöönotto

“Sympa HR:ssä on erittäin kehittynyt ”raportointimoottori”, joka mahdollistaa monipuolisten raporttien ja analyysien teon. Kun yhdistämme tähän Dear Lucyn erinomaisen käytettävyyden ja helpon jaettavuuden, kokonaisuus on aidosti uudenlainen ja uniikki”, Petri vahvistaa.

“Integraatio Sympa HR:n ja Dear Lucyn välillä on nyt tehty helpoksi ja vaivattomaksi asiakkaille, ja raportointinäkymät saa nopeasti ja kustannustehokkaasti käyttöön” kertoo Petri.

Asiakas saa automaattisesti käyttöönsä raporttinäkymät, joita voi halutessaan muokata eri käyttäjäryhmille sopivaksi. Yksittäisten mittareiden paikkoja voi vaihtaa ja näkymien ulkoasua muokata vaihtamalla värejä tai lataamalla taustalle oman taustakuvan tai videon.

Dear Lucy tarjoaa myös räätälöintipalveluita, jos raporteille halutaan lisätietoja esim. palkitsemista, työvuorosuunnittelusta tai rekrytoinneista. Dear Lucyyn voidaan luoda dashboardit myös yrityksen muita toimintoja varten. Dear Lucysta löytyy valmiit integraatioita moniin muihin suosittuihin yritysjärjestelmiin kuten myynti, CRM, markkinointi, taloushallinto tai projektihallinta.

Lisätietoja Sympa HR dashboardista ja linkin tuotedemoon voit katsoa Sympa HR Dashboard tuotesivulta.

Pinterest
Dear Lucy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Dear Lucy kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
HR

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

sympa hr
dashboard

Siirry yrityksen profiiliin Dear Lucy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Dear Lucy - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Dear Lucy - Muita referenssejä

Dear Lucy - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia