Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suunnittelutoimisto Plaanari Oy

ReferenssiPlaanari Oy on toteuttanut jo vuodesta 1995 lähtien asiakaslähtöistä suunnittelua satojen toteuttamiensa kohteiden verran. Yrityksen hankeosaaminen on laaja. Heillä on osaamista korjaus-, muutos- kuin uudisrakennushankkeistakin – aina asuinrakentamisesta teollisuuteen. Vuosien varrella yritykselle ovat tulleet tutuksi erilaiset rakentamisen tekniikat suomalaisen rakennusosaamisen eri aikakausilta. Yritys on hionut huippuunsa rakentamisen prosessit ongelmanratkaisusta aina hankesuunnittelun toteutukseen saakka.

Verkkosivut siirrettiin WordPress-verkkoalustalle ja samalla ulkoasua modernisointiin

Yrityksen edeltävät verkkosivut vuodelta 2015 olivat Artio Oy:n toteuttamat, niiden moottoria toimi Joomla!-julkaisujärjestelmä. Uudistuksen myötä verkkosivut siirrettiin WordPress-verkkoalustalle ja samalla ulkoasua modernisointiin ja eri päätelaitteiden responsiivisuutta parannettiin. Asiakas halusi uudistaa verkkosivujen sisältöä kokonaisvaltaisesti, sillä viimeisimmät asiakasprojektit olivat jo vuosien takaa.

Verkkosivuille luotiin kategoriat, joiden avulla uusimmat työt tuotiin selkeästi esille. Nyt Plaanarin asiakkaiden on helppo silmäillä eri toteutuksia omissa kategorioissaan. Asiakasprojektina tämä oli erityisluontoinen. Asiakas haluaa käyttää aikansa yrityksensä tuottavaan työhön, joten päivitys- ja muutostyöt jäävät jatkossakin Artion tehtäväksi. Tähän ratkaisuun päädyttiin siitä syystä, että asiakas kokee työnorganisoinnin kannalta viisaimmaksi jättää työt Artiolle. ”Satunnaisesti tehtävät sivujen muutos- ja päivitystehtävät tulevat Artiolla tehdyksi nopeasti ja rutiinilla. Aikaa säästyy ja virheiden määrä vähenee, kun oman alansa asiantuntijat tekevät työt, jotka ovat heille päivittäistä rutiinia”, kommentoi Hannu Ala-Kolu.

Plaanari Oy kotisivuprojektin läpiviennistä erityiskiitoksen ansaitsee asiakas

Oli todella mukava tehdä projektia, jossa asiakas oli selkeästi sitoutunut sen läpivientiin. Tekstit ja kuvat tulivat napakasti niitä pyydettäessä, ja asiakas kertoi myös selkeästi oman näkemyksensä projektin suhteen. Ehkäpä tässä kohtasi hieman insinöörimäiset ajatukset molemmin puolin, ja projektin läpivienti oli helppoa, kun molemmat ymmärsivät, mitä työn loppuun saattaminen vaati.

”Olemme saaneet todeta, että suurin haaste työssämme on asiakasymmärryksen lisääminen. Verkkosivuprojekti vaatii aina asiakkaan panostusta eli täysin avaimet käteen -ratkaisua emme voi tarjota. Asiakkaan täytyy voida toimittaa tekstisisältöjä tai vähintäänkin kertoa omasta työstään ja toimialastaan niin kattavasti, että meillä on mahdollisuus kirjoittaa siitä asiakastarina.

Hakukoneoptimointi

Me autamme asiakasta SEO-optimoinnin näkökulmasta eli varmistamme, että sivut ovat hakukoneiden näkökulmasta sisältörikkaat ja oikein optimoidut. On kuitenkin tunnustettava, ettei meidänkään tietämys riitä kaikkiin toimialoihin. Toisessa projektissa asiakkaana voi olla huonekaluliike, jolle löytyy selkeät tuotekuvastot, joista voimme poimia ja optimoida tekstejä. Seuraavassa projektissa voi olla kyse todella spesifisestä teollisuudenalasta, jonka tuotteista tai palveluista voi vain itse yrittäjä kertoa vakuuttavasti niiden oikeilla nimillä”, kertoo Mimmi Puhakka.

Artio kiittää Plaanari Oy:tä hyvästä yhteistyöstä, tässä WordPress-projektissa näkyi tekemisen meininki. Tutustu kotisivuihin osoitteessa www.plaanari.fi.

Suosittelija:

Satunnaisesti tehtävät sivujen muutos- ja päivitystehtävät tulevat Artiolla tehdyksi nopeasti ja rutiinilla. Aikaa säästyy ja virheiden määrä vähenee, kun oman alansa asiantuntijat tekevät työt, jotka ovat heille päivittäistä rutiinia

Hannu Ala-Kolu, Plaanari Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Artio Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Suunnittelutoimisto Plaanari Oy
Ajankohta: 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Artio Oy, Mimmi Puhakka, puh. +358 400 955 993

Lisätietoja

Yritysprofiili Artio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Graafinen suunnittelu
Konesalipalvelut
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Rakentaminen

Teknologia

Open source
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Artio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Artio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Artio - Muita referenssejä

Artio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia