Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jokilaakson Liikenne Oy on tyytyväinen WordPress-asiakas

Referenssi

Artion uusia verkkosivuja WordPressillä

Kun tarvitset kumppania toteuttamaan tai uudistamaan verkkosivuja, olemme siihen oiva apu. Näin sai myös todeta Antti Röman, kun hänelle tuli tarve kotisivujen uusinnalle. ”Vanhat nettisivut olivat olleet jo tovin käytössä ja sivulla ei ollut muuta tietoa kuin kuva ja yhteystiedot. Päädyin toteuttamaan uudet verkkosivut Artion avulla, sillä itsellä ei ollut aikaa eikä myöskään kunnollista osaamista rakentaa verkkosivuja. Verkkosivujen tekeminen oli parempi jättää ammattilaisella, että homma hoituu kerralla kuntoon.

Uudistuksen myötä saimme sivuille yhteydenottolomakkeen, jonka avulla asiakkaat voivat pyytää tarjousta tai sopia ajojärjestelyistä. Vaikka töitä meillä onkin ollut tasaiseen tahtiin, niin aina uudetkin asiakkaat ovat tervetulleita, joten halusimme parantaa verkkonäkyvyyttämme. Verkkosivut saatettiin kuntoon nopealla aikataululla ja ne ovat sopivasti meidän yrityksemme näköiset”, kertoo Antti Röman.

Jokilaakson Liikenne Oy on joustava kumppani

”Kun yritys on osaavaa ja henkilökunta kokenutta ja tyytyväistä, niin silloin kuljetuksetkin onnistuvat vaivatta. On mukavaa tehdä yhteistyötä yrittäjän kanssa, jolla on mutkaton asenne ja halu toimia asiakkaan parhaaksi. Jos suosittelutkin kertovat, että yrityksellä asiakaspalvelu sujuu ja kuljetukset hoidetaan turvallisesti ja täsmällisesti”, siteeraa Mimmi Puhakka.

Paikallisen osaajan ja monipuolisen kaluston avulla voit kuljettaa elintarvikkeita, rakennustarvikkeita, kappaletavaraa, pikarahtia yms. luotettavasti vuosien kokemuksella. Heiltä löytyy myös apua muuttoon. Muuttolaatikoiden vuokraukseen ja muutot voi hoitaa kätevästi Jokilaakson Liikenne Oy:n avulla.

Pääsääntöisesti yritys liikkuu Keski-Suomen, Pirkanmaan, Lahden ja Etelä-Suomen alueella, mutta tarvittaessa alueena on myös koko Suomi. Ota yhteyttä Jokilaakso Liikenne Oy:n numeroon, kun haluat joustavan ja luotettavan kumppanin!

Kun olet vailla verkkosivuja tai verkkokauppaa, niin ole rohkeasti yhteydessä Artio Oy, Mimmi Puhakka, puh. +358 400 955 993.

Suosittelija:

Vanhat nettisivut olivat olleet jo tovin käytössä ja sivulla ei ollut muuta tietoa kuin kuva ja yhteystiedot. Päädyin toteuttamaan uudet verkkosivut Artion avulla, sillä itsellä ei ollut aikaa eikä myöskään kunnollista osaamista rakentaa verkkosivuja. Verkkosivujen tekeminen oli parempi jättää ammattilaisella, että homma hoituu kerralla kuntoon. Uudistuksen myötä saimme sivuille yhteydenottolomakkeen, jonka avulla asiakkaat voivat pyytää tarjousta tai sopia ajojärjestelyistä. Vaikka töitä meillä onkin ollut tasaiseen tahtiin, niin aina uudetkin asiakkaat ovat tervetulleita, joten halusimme parantaa verkkonäkyvyyttämme. Verkkosivut saatettiin kuntoon nopealla aikataululla ja ne ovat sopivasti meidän yrityksemme näköiset

Antti Röman, Jokilaakson Liikenne Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Artio Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Logistiikka, Jokilaakson Liikenne Oy
Ajankohta: 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Artio Oy, Mimmi Puhakka, puh. +358 400 955 993

Lisätietoja

Yritysprofiili Artio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Konesalipalvelut
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Open source
WordPress

Omat tagit

wordpress-sivut

Siirry yrityksen profiiliin Artio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Artio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Artio - Muita referenssejä

Artio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia