Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lahtiset.fi WooCommerce-verkkokauppa auki 24/7

Referenssi

Huopaliike Lahtiset Ay:llä on jo pitkäaikainen kokemus verkkokaupan pidosta

Vuonna 2010 Artio Oy aloitti projektin, jossa nettikauppa rakennettiin Magenton verkkokauppa-alustalle. Ominaisuuksiltaan verrattain raskaaksi osoittautunut Magento-kauppa ei ollut kuitenkaan verkkosivujen ylläpitoon paras mahdollinen ratkaisu, joten yrityksen varsinaiset verkkosivut tehtiin Joomla!-alustalle. Magenton avulla Lahtiset tekivätkin verkkokauppaa liki 10 vuotta onnistuneesti. Brändiuudistuksen yhteydessä he päätyivät tekemään uuden aluevaltauksen – yritys siirtyi WordPress-alustalle pitämään verkkokauppaa WooCommercen avulla, samalla kaksi eri sivustoa yhdistettiin yhdeksi kokonaisuudeksi.

Magento ja Joomla! yhdistettiin WordPressiksi

Jukka Lahtinen kommentoi: ”Verkkokaupan alustan vaihto voi kuulostaa suorastaan pelottavan työläältä. Meilläkin oli haasteena tuotteiden paikalleenasettuminen muunnelmatuotteiden osalta. Niiden säätämisessä meinasi aiheutua harmaita hiuksia niin meille kuin Artiollekin, mutta ihmeen hyvin nekin loppupelissä saatiin paikalleen asettumaan. Verkkokaupan käyttöönotto sujui hyvin ja asiakkaatkin ovat löytäneet kaupan mukavasti kesän 2020 aikana.

Verkkokaupan kuntoonsaattaminen uudelle alustalle oli melkoinen rutistus näin koronakevään aikana. Toisaalta ajankohta uudistukselle oli enemmän kuin ajankohtainen, sillä kaupankäynti siirtyi suurelta osin verkon puolelle. Suurin helpotus uudessa kaupassa on ulkomaanpaketin lähettämisen integraatio, enää ei tarvitse tehdä erikseen pakettikorttia toisessa järjestelmässä. Lisäksi tuotepalautuksien käsittely on nyt huomattavasti kätevämpää. Nyt ei myöskään ole tullut kyselyjä siitä, miksi en pysty tekemään tilaustani, koska verkkokauppa toimii niin kuin pitääkin ja asiakkaat voivat tehdä tilauksensa vaivattomasti. Artion avulla tämäkin urakka selvitettiin, ja jatkokehitystäkin on jo suunnitelmissa, kun sitä kiireiltä ehditään miettimään. Artiota voi helposti suositella kumppaniksi. Määrätietoinen, asiantunteva ja osaava tiimi tekee kaikkensa, jotta voimme kasvattaa liiketoimintaamme verkossa”.

Kevyt, raikas ulkoasu ja verkkokauppa brändiohjeen turvin

Artio suunnitteli Lahtiset.fi:n visuaalisen ulkoasun valmiin brändiohjeen perusteella, mikä kuitenkin jätti verrattain vapaat kädet tehdä ulkoasusta näkemyksemme mukaisen. Halusimme uudistuksella tuoda entistä enemmän esille luonnonmukaisuutta, ekologisuutta ja luonnontuotteiden puhtautta, unohtamatta perinteistä käsityötä.

”Verkkokauppa on kunnianosoitus kohta 100 vuotta ansiokkaasti omalla paikkakunnallamme toimineelle huopa-alan yritykselle. Vaikka kevät oli kaikin puolin työskentelyolosuhteissa poikkeuksellinen, niin yhteydenpito onnistui vallan mainiosti sähköpostilla ja puhelimella. Jukan kanssa ideoita ja ajatuksia vaihdettiin välillä tiuhaankin tahtiin. Joitakin asioita muutettiin myös lennossa, kun todettiin, ettei kyseinen ratkaisu ole heille sopiva. Lahtisilla suomalainen perinteikkyys todellakin yhdistyy rohkeasti nykyaikaan ja he ovat mainiosti päässeet sinuiksi WooCommercen kanssa” kommentoi Mimmi Puhakka.

Lahtiset Ay kantaa ylpeänä historiasta kumpuavia perinteitä. Artio toivottaa Lahtisten verkkokaupalle menestyksen tuulia!

Tutustu toteutukseemme Lahtiset.fi-verkkokaupasta osoitteessa www.lahtiset.fi ja hanki itsellesi tai lahjaksi laadukkaita huopatuotteita Jämsästä!

Lisätietoja projektista Artio Oy, Mimmi Puhakka, puh. +358 400 955 993

Suosittelija:

”Verkkokaupan alustan vaihto voi kuulostaa suorastaan pelottavan työläältä. Meilläkin oli haasteena tuotteiden paikalleenasettuminen muunnelmatuotteiden osalta. Niiden säätämisessä meinasi aiheutua harmaita hiuksia niin meille kuin Artiollekin, mutta ihmeen hyvin nekin loppupelissä saatiin paikalleen asettumaan. Verkkokaupan käyttöönotto sujui hyvin ja asiakkaatkin ovat löytäneet kaupan mukavasti kesän 2020 aikana. Verkkokaupan kuntoonsaattaminen uudelle alustalle oli melkoinen rutistus näin koronakevään aikana. Toisaalta ajankohta uudistukselle oli enemmän kuin ajankohtainen, sillä kaupankäynti siirtyi suurelta osin verkon puolelle. Suurin helpotus uudessa kaupassa on ulkomaanpaketin lähettämisen integraatio, enää ei tarvitse tehdä erikseen pakettikorttia toisessa järjestelmässä. Lisäksi tuotepalautuksien käsittely on nyt huomattavasti kätevämpää. Nyt ei myöskään ole tullut kyselyjä siitä, miksi en pysty tekemään tilaustani, koska verkkokauppa toimii niin kuin pitääkin ja asiakkaat voivat tehdä tilauksensa vaivattomasti. Artion avulla tämäkin urakka selvitettiin, ja jatkokehitystäkin on jo suunnitelmissa, kun sitä kiireiltä ehditään miettimään. Artiota voi helposti suositella kumppaniksi. Määrätietoinen, asiantunteva ja osaava tiimi tekee kaikkensa, jotta voimme kasvattaa liiketoimintaamme verkossa

Jukka Lahtinen, Huopaliike Lahtinen Ay

Pinterest
Referenssin infoboxi
Artio Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Huopaliike Lahtinen Ay
Ajankohta: 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Artio Oy, Mimmi Puhakka, puh. +358 400 955 993

Lisätietoja

Yritysprofiili Artio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Konesalipalvelut
Käyttöliittymäsuunnittelu
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Open source
WordPress
WooCommerce

Siirry yrityksen profiiliin Artio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Artio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Artio - Muita referenssejä

Artio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia