Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Artio toimitti uuden WooCommerce-verkkokaupan Rehakka Group Oy:lle

Referenssi

Käyttäjälähtöinen ratkaisu

Projektin tavoitteena oli rakentaa nykyaikainen, selkeä, helposti käytettävä ja luottamusta herättävä verkkokauppa WordPress-ympäristöön WooCommerce-verkkokauppalisäosalla. Lisäksi sivuille rakennettiin aiempaa sujuvampi, käyttäjälähtöinen verkkokauppiaan käyttöliittymä.

WooCommerce-verkkokaupan käytettävyyden parannuksia räätälöinnillä.

Tilaajalla oli jo aiempaa kokemusta WooCommerce-verkkokaupasta, joten käyttöympäristö oli tuttu ja lisävaatimukset olivat näin ollen helppo määritellä. Erityisesti verkkokaupan ylläpitopuolen käyttöliittymään toivottiin selkeyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Tuotetietojen syöttöön vaadittavia lisäkenttiä muokattiin ja lisättiin tilaajan toiveita vastaavaksi. Nyt tuotetietojen lisääminen on loogista, se ohjaa tietojen täyttäjää syöttämään tarvittavat tiedot. Jo entuudestaan helppokäyttöinen WordPress + WooCommerce yhdistelmä taipuu nyt vielä enemmän asiakkaamme tarpeisiin.

Osastojen ja hakutoimintojen avulla joustavuutta tuotehakuun

Rehakka Groupin imagon mukaiselle verkkosivulle rakennettiin tuotehaku, jonka avulla asiakas pääse välittömästi ostamisen ytimeen, jos tarvittava tuote on jo tiedossa. Verkkokauppa osastoitiin Rehakan tiimin toimesta, jotta sivujen käyttäminen ja tuotteiden löytäminen on helppoa ja vaivatonta. Lisäksi osa osastoista sai myös kategorisen haun, jolla voi helposti suodattaa esim. juuri tiettyyn laitteeseen sopivaa komponenttia tai varaosaa.

Kaupan taustalle mahdollistettiin yhdistelmätuotteiden myynti, keskenjääneiden ostosten muistutusominaisuus sekä tuotearvostelujen viestijärjestelmä, joka lähettää asiakkaalle arvostelupyynnön automaattisesti kaksi viikkoa tilauksen käsittelystä. Samalla uudistuksella yrityksen myyntiä ja asiakaspalvelua asennettiin tukemaan HubSpot integraatio, jonka käyttöön otossa oli mukana virallinen HubSpot-kumppani.

Tuotesivun kustomointi kävijäystävällisemmäksi

Rakensimme myös asiakkaan toiveiden mukaisesti tuotekuvien yhteyteen oman huomiotieto-kentän. Kentän avulla voi tuotteelle syöttää lisähuomion, jolla on helppoa ilmaista esimerkiksi tuotteen tietty ominaisuus, tuotteiden toimitukseen liittyvät lisätiedot tai vaikkapa saatavuuteen liittyvää lisäinformaatiota.

Normaalin tuotekuvan sijaan myös videon esittäminen on nyt mahdollista tuotekuvan paikalla. Tämä ominaisuus antaa mahdollisuuden esitellä tuotteita paljon monipuolisemmin ja laajemmin. Samalla tuotteen ulkoasuun kustomoitiin lisäominaisuuksista kertova välilehtikavalkadi, joka antaa laajat mahdollisuudet esitellä myyntituotetta mahdollisimman monipuolisesti. Tuotteiden esittäminen välilehdillä tuo myös käyttömukavuutta, sillä kaikki tiedot eivät aukea kerralla, jolloin kukin voi omien tarpeidensa mukaan lukea lisätietoa eri välilehdiltä.

Kustomoidut välilehdet olivat

  • tuotteen kuvaus
  • ominaisuudet
  • ohjevideot
  • muut tutustumisen arvoitse tuotteet
  • tuotteet, joista asiakas saattaisi myös pitää
  • kohdistettu tiedustelulomake tuotteesta
  • tuotearvostelut

Joustavaa työskentelyä eri työkaluin

Projektitiimiin kuuluivat tilaajan edustajat Rehakka Group Oy:stä, konsultoivana yhteistyökumppanina mainostoimiston edustaja, HubSpot-konsultti ja toteuttajana Artio Oy:n projektityöryhmä. Fyysisten tapaamisten lisäksi projektin eri vaiheissa kokoonnuimme Teams-palavereihin.

Verkkokauppauudistuksen lisäksi yritys uusi myös muun graafisen ilmeensä, värimaailman sekä logon. Näistä vastasi mainostoimisto, ja sen raameissa rakennettiin verkkokaupan ulkoasu, joka on mielestämme varsin raikas ja onnistunut.

Uuden verkkokaupan ja ulkoasun myötä vaihtui myös kaupan nimi. Aiempi Suomenkorjaamokoneet.com on nyt Rehakkagroup.com.

Tutustu toteutukseemme Rehakkagroup.com ja tilaa koneet helposti verkosta!

Lisätietoja projektista Artio OyMimmi Puhakka, puh. +358 400 955 993

Rehakka Group on kotimainen ammatti- ja vaativaan harrastekäyttöön tarkoitettujen koneiden ja laitteiden verkkokauppa

Rehakka Group Oy on vuonna 2010 perustettu perheyritys Pirkanmaalta. Yritys on koneiden ja laitteiden maahantuoja, joka hankkii tuotteet suoraan valmistajilta tai valmistuttaa ne ja myy tavaran suoraan käyttäjille, niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Laadukkaiden ammatti- ja vaativaan harrastekäyttöön suunnitelluille koneille ja laitteille Rehakka Group lupaakin kahden vuoden takuun ja vielä ilmaiset toimitukset Suomen sisällä.

Rehakka Groupin toiminnan mottona on ”Haluamme, että sinä nautit työstäsi tai harrastuksestasi, kun sinulla on oikeat välineet.” – ja ihan samalla ajatuksella lähdimme toteuttamaan yrityksen uutta verkkokauppaa, kertoo Mimmi Puhakka Artiosta.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Artio Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Rehakka Group Oy
Ajankohta: 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Artio Oy, Mimmi Puhakka, puh. +358 400 955 993

Lisätietoja

Yritysprofiili Artio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Myynti
Viestintä
Markkinointi

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Konesalipalvelut
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kauppa

Teknologia

WordPress
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Käyttöliittymäsuunnittelu
WordPress
Woocommerce
B2B-verkkokauppa
B2C-verkkokauppa
helppo verkkokauppa
verkkokauppa yritykselle

Siirry yrityksen profiiliin Artio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Artio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Artio - Muita referenssejä

Artio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia