Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suomen jääkiekkoliiton tulospalvelu- ja tilastointijärjestelmä

ReferenssiJääkiekko on epäilemättä suomalaisille rakkain ja eniten intohimoja synnyttävä joukkueurheilu. Erityisesti tämä näkyy kaupunkien katukuvassa keväisin, kun Suomen kansa kerääntyy kahden viikon ajaksi kaupunkien keskustoihin seuraamaan Leijonien taistelua vuosittaisissa jääkiekon MM-kisoissa.

Suomen jääkiekkoliiton tehtävänä on kehittää suomalaista jääkiekkoilua kaikilla sen eri tasoilla, kuten parantaa seurojen toimintaedellytyksiä ja sitä kautta harrastus- ja harjoitusmahdollisuuksia sekä aktivoida vanhempia ja muita sidosryhmiä vapaaehtoistoimintaan. Kaiken tämän ruohonjuuritason työn yhtenä tavoitteena on nostaa suomalainen jääkiekko tasoltaan maailman parhaaksi, mutta myös synnyttää lisäarvoa jokaisen lajin parissa toimivan elämään.

VALTAVA MÄÄRÄ HALLITTAVAA TIETOA

Lajin kehittämisen lisäksi yksi Suomen jääkiekkoliiton haasteellisista vastuista on hallinnoida kaikkea lajiin liittyvää tietoa. Jääkiekkoliiton vastuulla tiedon hallinnointiin liittyen on muun muassa seura- ja joukkuerekisterit, pelaajatiedot, kaikkien sarjatasojen otteluohjelmat (pois lukien SM-liiga), erotuomaritiedot, ottelutulokset sekä tilastoida kaikkien otteluluiden sisäiset tapahtumat. Kaiken tiedon tilastoinnin lisäksi ottelutiedot jaetaan Suomen eri medioille lähes reaaliajassa.

NODEON TIEDON TUOTTAMISEN JA HALLINNOIMISEN APUNA


Nodeon on toteuttanut Suomen jääkiekkoliitolle web-pohjaisen tilastointi- ja tulospalvelujärjestelmän arkkitehtuurisuunnittelusta sen toteutukseen saakka. Järjestelmän avulla hallitaan kaikki yllä mainittu tieto, tilastoidaan kaikki jääkiekkoliiton alaiset ottelut ja välitetään tiedot otteluista kaikkiin Suomen tärkeimpiin medioihin.

Järjestelmä on otettu käyttöön jääkiekkoliiton alaisissa sarjoissa kaudella 2013–2014. Kaudella 2014–2015 järjestelmä otettiin käyttöön myös SM-liigan tilastoinnin ja tulospalvelun toteuttamiseen. Jääkiekon lisäksi järjestelmää käytetään myös Salibandyliiton alaisten otteluiden hallinnointiin. Järjestelmän avulla hallinnoidaan vuosittain merkittävä määrä tietoa ja tapahtumia. Järjestelmä käsittelee lähes 100 miljoonaa tilastointiin ja tulospalveluun liittyvää tietokantatransaktiota vuosittain.


Pinterest
Referenssin infoboxi
Nodeon logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Nodeon kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Big Data
Dokumenttien hallinta
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Konesalipalvelut
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset
Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Nodeon kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nodeon - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Nodeon - Muita referenssejä

Nodeon - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia