Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sujuvuutta kasvavan yrityksen budjetointiin - VERVE

ReferenssiAlkuperäinen artikkeli >>

Kun ihmisillä on vaikeuksia päästä työelämään tai he ovat vaarassa pudota sieltä pois, verveläiset ovat tukena. Verve tarjoaa ammatillista sekä vaativaa kuntoutusta ja terapiapalveluita ympäri Suomen. Kun yksiköitä on paljon, hyvä taloushallintaohjelmisto helpottaa pysymään kärryillä kaikkien tilanteesta.

Vervellä on monta toimipistettä ympäri Suomea, joten yrityksen johto saa paljon raportteja nähtäväkseen. Jotta johto pystyy tekemään laadukkaita päätöksiä koko yrityksen hyväksi, tarvitsee se ajantasaista, selkeää ja etenkin vertailukelpoista tietoa kaikista yksiköistä.

– Meidän toiminnallemme on iso merkitys sillä, että saamme nopeasti selville tulokset suhteessa siihen, mitä on ennustettu, kertoo Verven controller Taina Kilponen.

Eroon raskaiden tiedostojen pyörittelystä

Tällä ohjelmalla käyttäjän on vaikea epäonnistua!

Verve otti Accuna-ohjelmiston käyttöön nimenomaan budjetointia silmällä pitäen. Aikaisemmin jokaisessa yksikössä koottiin omat excel-taulukot, joita sitten läheteltiin puolin ja toisin. Isojen tiedostojen pyörittely oli raskasta ja valtavan tietomäärän hallitseminen hankalaa. Työaikaa kului ja virheitä tapahtui, kun tietoja siirrettiin eri ohjelmien välillä käsin.

– Yhtiö kasvaa koko ajan, ja tiesimme, että seuraavat budjettikierrokset olisivat aina vain haastavampia. Budjetoinnista oli tehtävä helpompaa, Taina Kilponen kertoo.

Nyt eri yksiköiden budjetit saadaan yhteen ja samaan ohjelmaan, josta kaikki budjetointiin osallistuvat työntekijät pystyvät tarkastelemaan niitä reaaliaikaisesti, vaikka yhtä aikaa. Kaikkien yksiköiden budjetit tulevat yhtenäiseen muotoon, jolloin niiden vertailu on helpompaa. Tietoja saa myös tarkasteltua helposti erilaisista näkökulmista.

– Looginen käyttöliittymä on mielestäni tässä ohjelmistossa parasta. Ohjelmisto on selkeä ja helppokäyttöinen, ja raportteja saa räätälöityä mieleisekseen helposti. Tällä ohjelmalla käyttäjän on vaikea epäonnistua!

Näin Verve käyttää Accunaa

  • Eri yksiköiden raporttien seuranta ja vertailu onnistuu helposti.
  • Virheitä sattuu vähemmän, kun tietoja ei tarvitse siirrellä käsin.
  • Yrityksen johto saa entistä laadukkaampaa tietoa päätösten tueksi.
  • Eri yksiköiden budjetit löytyvät samasta ohjelmasta, jolloin koko yrityksen budjetointityö helpottuu.

KK-Verve Oy on valtakunnallinen työhyvinvoinnin ja toimintakyvyn asiantuntija joka toimii 15 paikkakunnalla. Lisätietoja Vervestä www.verve.fi."

Suosittelija:

Tällä ohjelmalla käyttäjän on vaikea epäonnistua! Looginen käyttöliittymä on mielestäni tässä ohjelmistossa parasta. Ohjelmisto on selkeä ja helppokäyttöinen, ja raportteja saa räätälöityä mieleisekseen helposti.

Taina Kilponen, controller

Pinterest
Referenssin infoboxi
Talgraf Oy logo

Tiedot

Tilaaja: KK-Verve Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Talgraf kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Talgraf kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Talgraf - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Talgraf - Muita referenssejä

Talgraf - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia