Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Johdon raportointi keskitetysti yhdellä ohjelmistolla - HAMK

ReferenssiAlkuperäinen artikkeli >>

Talgrafin ohjelmiston avulla HAMK:n talouden raportointi on helpottunut huomattavasti ja työkalusta on päässyt hyötymään kerralla koko johto. Raporttien luominen on ohjelmiston myötä muuttunut vihdoinkin vaivattomaksi.

Käyttäjäystävällinen tuote

Talgrafin ohjelmisto on käytössä HAMK:n eli Hämeen ammattikorkeakoulun koko organisaation eri tasoilla. Ohjelmisto on ylittänyt odotukset muun muassa käyttäjäystävällisyydellään.

– Tämä on ensimmäinen raportointiohjelmisto, jonka koko johto on halunnut ottaa työkalukseen. Erityisen hienoa on se, että kaikki käyttäjät pääsevät nyt itse näkemään tarvitsemansa tiedon, iloitsee HAMK:n controller Pekka Ankkuri.

– Noin 70 käyttäjän raporttitoiveiden täyttäminen onnistuu helposti muun muassa valmista raporttikirjastoa hyödyntämällä. Taulukoiden lisääminen raporteille onnistuu kädenkäänteessä, ja erilaisten kausien valinta sarakkeisiin on myös mukavan vaivatonta, jatkaa Ankkuri.

Helpotusta työkiireisiin

HAMK:n kuunvaihteen työkiireitä helpottaa toteuma-aineiston automatisoitu siirtyminen seurantaraporteille. Näin saatavilla oleva tieto on nopeammin ajantasalla.

– Vakioraportointi hallitukselle vie aikaa korkeintaan 10 minuuttia. Suurempi aika menee hallituksen pöytäkirjojen lähettämiseen sähköpostitse, naurahtaa Ankkuri. Juuri käsillä olevan HAMK:n uuden konsernityttären aktivointi onnistui vain yhdessä päivässä, kiitos Talgrafin ohjelmiston ketteryyden.

– Olen nähnyt urani aikana huomattavasti arvokkaampia ohjelmistoja, joissa raporttien luomista ei ole onnistuttu tekemään yhtä helpoksi, summaa Ankkuri.

Talgrafin raportointiohjelmiston hyödyt

  • Kivuton käyttöönotto ja valmis raporttikirjasto
  • Koko organisaation raportointi keskitetysti samalla ohjelmistolla
  • Käyttäjäkohtainen seuranta- ja porautumismahdollisuus
  • Kattavat työkalut raporttien tekoon ja kausivalintoihin
  • Työkiireiden helpottaminen automatisoinnin kautta
  • Erinomainen hinta-laatu-suhde

” Olen erittäin tyytyväinen Talgrafin ohjelmistoon. Olen nähnyt urani aikana arvokkaampia ohjelmia, joissa raporttien luomista ei ole onnistuttu tekemään yhtä helpoksi” - Pekka Ankkuri

HAMK

Eli Hämeen ammattikorkeakoulu toimii seitsemän kampuksen voimin Kanta-Hämeessä ja Etelä-Pirkanmaalla.

HAMK:ssa opiskelee lähes 7 500 opiskelijaa jopa 34 eri suuntautumisvaihtoehdossa työllistäen yhteensä 625 opettajaa ja muuta henkilökuntaa.

HAMK toteuttaa ammattikorkeakoululle lainsäädännössä määriteltyjä tehtäviä uudella, ainutlaatuisella tavalla. Tässä opiskelija on keskiössä ja työelämä välitön hyödynsaaja. HAMK on lähellä seutukuntien toimintaa, kansainvälistäen opiskelijoita ja viestien aktiivisesti toiminnastaan. Kun HAMK menestyy, alue menestyy. Siksi HAMK panostaa läsnäoloon seutukunnissa.

Suosittelija:

Tämä on ensimmäinen raportointiohjelmisto, jonka koko johto on halunnut ottaa työkalukseen. Erityisen hienoa on se, että kaikki käyttäjät pääsevät nyt itse näkemään tarvitsemansa tiedon. Olen nähnyt urani aikana arvokkaampia ohjelmia, joissa raporttien luomista ei ole onnistuttu tekemään yhtä helpoksi

Pekka Ankkuri, controller

Pinterest
Referenssin infoboxi
Talgraf Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Hämeen ammattikorkeakoulu

Lisätietoja

Yritysprofiili Talgraf kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Julkishallinto
Koulutusala

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Talgraf kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Talgraf - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Talgraf - Muita referenssejä

Talgraf - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia