Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Modernit BI-ohjelmistot tiedolla johtamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen

post_image
Tarjonta

Accuna BI-ohjelmisto vie yrityksesi tiedolla johtamisen tuolle puolen, sillä se tekee liiketoiminnan suunnittelusta, raportoinnista ja ennustamisesta ymmärrettävää, selkeää ja vaivatonta.

Ohjelmistomme hakee liiketoimintatietoja lähes 100:sta eri lähdejärjestelmästä ja jalostaa ne helposti käsiteltävään muotoon täysin automaattisesti. Accuna BI-ohjelmisto on modernin tiedolla johtamisen unelmakumppani, sillä kaikki hoituu yhdellä, helppokäyttöisyydestään tunnetulla, ohjelmistolla.

Talouslukujen lisäksi ohjelmistossa voidaan käsitellä ja yhdistellä mitä tahansa liiketoimintatietoa sekä luku- että grafiikkamuodossa. BI-ohjelmistomme sisältää edistykselliset ennustamisen ja simuloinnin työkalut liiketoiminnan ja sen kassavirtojen hallintaan. Kehittyneet automaatioratkaisut ja käyttäjähallinta helpottavat käyttäjien arkea samalla, kun ohjelmiston tuottama aineisto on jaettavissa automaattisesti esimerkiksi henkilö-, osasto-, tuote- ja toimipaikkatasolle, tai vaikkapa yritysten tärkeille sidosryhmille.

Yritysten omaan tai erilaisten palvelutuottajien asiakaskäyttöön.

Budjetointi | Kassavirtaennustaminen | Raportointi | Konserni | Jakelu

Accuna on täydellinen tiedolla johtamisen ohjelmistokokonaisuus yritysten omaan tai erilaisten palvelutuottajien asiakaskäyttöön. Ohjelmistoa käyttää jo lähes 15.000 tyytyväistä yritystä pienistä organisaatioista aina suuriin pörssiyhtiöihin saakka, toimialoista ja yritysmuodoista riippumatta. Ohjelmiston lisäksi tarjoamme liiketoiminnan kehittämisen ja tiedolla johtamisen tueksi koulutuksia sekä maksuttoman suomenkielisen asiakastuen.

Katso jo valmiit lähes 100 integraatiota sekä yhteistyökumppanimme linkistä:

Kumppanit ja integraatiot >>

Pinterest
Talgraf Oy logo

Talgraf Oy:n tarjonta

BI ja raportointi

Lisätietoja

Talgraf Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Talgraf Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Talgraf Oy:n BI ja raportointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Talgraf kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia