Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yksinkertaisempi Budjetointiprosessi Accuna BI-ohjelmistolla- Sulkavan kunta

ReferenssiAlkuperäinen artikkeli >>

Sulkavan kunta hankki käyttöönsä Talgrafin Raportointi- ja Budjetointiohjelman edistämään kunnan taloushallinnon prosesseja talouden suunnittelussa, seurannassa ja analysoinnissa.

Odotukset ylittyivät positiivisesti, kun budjetointiohjelmalla budjetin laatiminen on niinkin helppoa ja koko budjetointiprosessi pysyy selkeänä.

Juho Järvenpää, Sulkavan kunnanjohtaja

 

Talgrafin raportointi- ja budjetointiohjelmalla mutkaton talouden suunnittelu ja seuranta

– Hankimme Talgrafin Accuna BI-ohjelmiston helpottamaan etenkin talouden seurantaa ja budjetoinnin tekemistä. Taloustiedon helppo käsittely sekä budjetointiprosessin tehostaminen juuri niihin tarkoitetulla ohjelmalla edisti tekemistä ja johtamista huomattavasti. Nykyään myös muut kuin kirjanpitäjät voivat etsiä itse tarvitsemiaan taloustietoja suoraan ohjelmasta, kertoo Sulkavan kunnanjohtaja Juho Järvenpää.

Raportointiohjelmiston avulla taloustieto on kaikkien saatavilla ja helposti muokattavissa

Accuna BI-ohjelmisto on suunniteltu käyttäjäystävällisen selkeäksi johdon raportoinnin työkaluksi. Kunnan taloustiedon käsitteleminen ja muokattavuus on ohjelmassa erinomaista. Sulkavan kunta on kokenut suuren hyödyn siinä, kun omia raportteja on mukavan helppo työstää ja käyttäjät voivat etsiä tarvitsemiaan tietoja itse.

– Työnteko on nopeutunut, sillä aiemmin raportteja piti kysellä aina kirjanpitäjältä ja niitä työstettiin Exceleissä. Nykyään kaikki tarvittava tieto on kaikkien asianosaisten ulottuvilla. Talgrafin raportointiohjelmisto on niin helppokäyttöinen, että esimiehetkin voivat itse ottaa talousraporttinsa valmiiksi luettavassa muodossa. Taloustiedon näppärään pyörittelyyn tehty raportointiohjelmisto on erittäin toimiva johdon työkalu sen käyttäjälähtöisyydellään, Juho kehuu.

– Ohjelmasta saatavat tuloslaskelmatkin ovat helppolukuisia ja niitä on kätevä muokata. Tämä ominaisuus on helpottanut työntekoa mukavasti, Juho lisää.

Budjetointiohjelma yksinkertaistaa budjetointiprosessin

Sulkavan kunnan budjetointiin osallistuu noin 10 henkilöä, joten budjetointiohjelma auttaa pitämään homman paremmin hallussa. Budjetoinnin voi nyt toteuttaa entistä kätevämmin ja luotettavammin yhdessä kaikkien osallistujien kesken.

– Myös budjetit tehtiin ennen Exceliin. Nyt budjetointiohjelman avulla budjetointiprosessi on yksinkertaistunut todella paljon. Kaikki tieto on mukavasti samassa budjetointiohjelmassa yhtenäisessä muodossa kaikkien nähtävillä ja muokattavissa. Yhtenäisyys ja reaaliaikaisuus vähentää virheitä ja ylimääräisten korjauksien määrää, Juho avaa.

BI-ohjelmiston hyödyt yllättivät positiivisesti

Taloushallinnon ja johdon työtä helpottavan BI-ohjelmiston hankinta oli Sulkavan kunnalle lopputulokseltaan mainio ratkaisu.

Loistava ohjelma. Sujuvoittaa tekemistä, tehostaa taloushallinnon prosesseja, säästää työaikaa ja hermoja

– Emme olleet itseasiassa ehtineet sen tarkemmin ajatella raportointi- ja budjetointiohjelmiston hankintaa, kunnes eteen sattui Talgrafin BI-ohjelmisto Accuna. Siihen tarkemmin tutustuessa yhdessä asiakaslähtöisen myyntihenkilön kanssa totesin ohjelmiston olevan yksinkertaisesti sanottuna hyvä ja kunnallemme kannattava hankinta talouden prosessien tehostamiseen, Juho kertoo.

– Raportoinnin ja budjetoinnin prosessit ovat kokonaisvaltaisesti muuttuneet paljon yksinkertaisemmiksi ja järkevämmiksi. Se, että budjetointiohjelmalla budjetin laatiminen hoituu näinkin helposti ja koko budjetointiprosessi pysyy selkeänä, ylitti odotukset positiivisesti. Olemme olleet todella tyytyväisiä ohjelmiston hankintaan, Juho summaa.

– Tulemme edelleen syventämään kunnan seurantaa käyttöönotettavalla porautumisella aina laskunkuvalle saakka, Juho lisää.

Käyttöönotto käy nopeasti

Talgrafin BI-ohjelmiston käyttöönotto hoitui yhden työpäivän aikana. Käyttöönottoprosessi koulutuksineen sujui oikein hyvin myös etäyhteydellä ja Teams -tapaamisilla.

– Yhteistyö ja tuki Talgrafin puolelta on ollut mielestäni ensiluokkaista – asiakasta ei jätetä yksin. Yhteyttä pidetään ja mahdollisiin kysymyksiin saa vastaukset nopeasti. Asiakastuen kaverit ja henkilökohtainen asiantuntija ovat olleet mukavan ystävällisiä ja asiakaslähtöisiä, Juho kiittää.

Sulkava

Vuonna 1630 perustettu Sulkava on Saimaan saaristokunta Etelä-Savossa. Sulkavan kunta edistää asukkaidensa hyvinvointia ja alueensa elinvoimaa sekä järjestää asukkailleen palvelut taloudellisesti, sosiaalisesti ja ympäristöllisesti kestävällä tavalla. (Lähde: sulkava.fi)

Suosittelija:

Juho Järvenpää

Pinterest
Referenssin infoboxi
Talgraf Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Sulkavan kunta

Lisätietoja

Yritysprofiili Talgraf kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Julkishallinto

Siirry yrityksen profiiliin Talgraf kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Talgraf - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Talgraf - Muita referenssejä

Talgraf - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia