Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Accuna-ohjelmisto yllätti Puumalan kunnan helppokäyttöisyydellään

ReferenssiAlkuperäinen artikkeli >>

Selkeä johdon raportointijärjestelmä

Talgraf on ylpeänä mukana edistämässä Puumalan kunnan toimintaa heidän hyödyntäessä Talgrafin ohjelmistoa tehokkaasti talouden seurannassa, analysoinnissa sekä raportoinnissa.

Puumalan kunnanjohtajan Matias Hildenin mukaan ohjelmistoon on oltu erittäin tyytyväisiä sen selkeyden ja helppokäyttöisyyden ansiosta, sekä erityisen mielekkäänä on koettu hyvin nopea käyttäminen.

Suuri apu moneenkin asiaan

Talgrafin ohjelmistosta on Hildenin mukaan ollut suuri apu moneenkin asiaan, mutta ehkä kaikista eniten siihen, että sieltä saa etsimänsä taloustiedot tositteen tarkkuudella erittäin nopeasti – toisin sanoen, esimerkiksi kustannusseurantaan käytetty aika on tehostunut huomattavasti.

– Mahtavana ominaisuutena on havaittu porautumisen mahdollisuus, jonka avulla esimerkiksi kustannusten juurisyihin pääsee huomattavasti helpommin käsiksi, Hilden mainitsee.

– Raportointi on erittäin nopeaa tehdä, sillä esimerkiksi päättäjille tai esimiehille saa kuukausiraportit sähköpostiin vain muutamalla klikkauksella, Hilden iloitsee.

Talgrafin ohjelmisto ylitti odotukset etenkin helppoudella, nopeudella sekä laajuudella.

Talgrafin ohjelmisto on tuonut toivottua tehokkuutta Puumalan kunnan taloushallinnon prosesseihin, sillä ennen asioita ei Hildenin mukaan kyetty hoitamaan yhtä näppärästi.

– Teoriassa siis samat työkalut olivat jo tuolloin olemassa, mutta kaikkeen olisi kulunut kohtuuttomasti enemmän aikaa, eikä raportointia voitu siksi tehdä nykyisessä laajuudessa, Hilden toteaa.

Olen voinut suositella Talgrafin ohjelmistoa jo monille tutuille. Talousjohtaminen edellyttää tietoa, ja Talgrafin ohjelmiston avulla sitä saa omasta organisaatiosta irti paremmin kuin koskaan.

Hildeniltä vielä lopuksi kysyttäessä, kuinka hän kiteyttäisi Talgrafin ohjelmiston, tuli vastaus kuin apteekin hyllyltä: ”Loistava”

Suosittelija:

Talousjohtaminen edellyttää tietoa, ja Talgrafin ohjelmiston avulla sitä saa omasta organisaatiosta irti paremmin kuin koskaan.

Mika Hilden, kunnanjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Talgraf Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Puumalan kunta

Lisätietoja

Yritysprofiili Talgraf kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Talgraf kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Talgraf - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Talgraf - Muita referenssejä

Talgraf - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia