Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

BI-ohjelmisto tukee kasvua ja skaalautuu mukana - VERMAN

ReferenssiKatso video >> / alkuperäinen artikkeli >>

Verman on vuonna 1987 perustettu suomalainen perheyritys, jonka missiona on edistää ihmisten jokapäiväistä terveyttä ja hyvinvointia. Talgrafin ohjelmiston avulla raportointiin käytetystä työajasta on vähentynyt noin puolet.

Vermanin tuotteisiin kuuluvat erilaiset lääkkeet, ravintolisät ja muut terveyttä edistävät tuotteet. Vuosien varrella pieni perheyritys on kasvanut suurempiin mittakaavoihin aina konserniksi saakka.

– Toimintamme on laajentunut hyvin paljon ja mukaan on tullut muun muassa tytäryritys, kertoo Vermanilla controllerina työskentelevä Maarit Heinonen.

Käyttöönotto oli sujuva

Heinosen mukaan Talgrafin ohjelmisto on soveltunut Vermanin käyttöön todella hyvin, sillä ohjelmisto kasvaa yhdessä konsernin kanssa. Käyttöönotto sujui hyvin ja yhteistyö Talgrafin kanssa oli todella sujuvaa.

– Heiltä tulee paljon ideoita siihen, miten ohjelmistoa voisi käyttää. Me puolestamme aina kerromme, millainen tarve meillä milläkin hetkellä on. Se on ollut toimiva kombo, Heinonen kiittelee.

– Mielestäni se on aina mielenkiintoista lähteä kehittämään toimintatapoja, Heinonen toteaa.

Puolet raportointiin käytettävästä ajasta on vapautunut

Talgrafin ohjelmisto on tuonut kaivattua helpotusta erityisesti raportointiin. Nyt koko konserni voi käyttää samoja raportointi- ja budjettipohjia. Ohjelmisto tuo tarjolle myös aiempaa enemmän analyysiin liittyviä työkaluja.

– Ajanhan ei pitäisi mennä itse raportointiin vaan siihen, mitä niistä luvuista saadaan irti, Heinonen painottaa.

– Aiemmin käytimme raportointiin paljon aikaa. Voisin veikata, että noin puolet kuukausittaisesta raportointiin käytettävästä työajasta on tämän ohjelmiston myötä vapautunut. Se on meille huima parannus, Heinonen sanoo.

Talgrafin asiakaspalvelu on toiminut mielestäni todella hyvin ja nopeasti

Käyttöönoton jälkeenkin yhteistyö Talgrafin kanssa on sujunut hyvin. Tarvittavat muutostyöt eivät Heinosen mielestä ole olleet kovinkaan ongelmallisia ja apua on ollut aina tarvittaessa saatavilla.

– Talgrafin asiakaspalvelu on toiminut mielestäni todella hyvin ja nopeasti. Olen käyttänyt monia raportointiohjelmia, budjetointiohjelmia ja toiminnanohjausjärjestelmiä. Tämä on mielestäni ollut parhaimmasta päästä, Heinonen summaa.

Suosittelija:

Noin puolet kuukausittaisesta raportointiin käytettävästä työajasta on tämän ohjelmiston myötä vapautunut. Se on meille huima parannus.

Maarit Heinonen, controller

Pinterest
Referenssin infoboxi
Talgraf Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Oy Verman Ab

Lisätietoja

Yritysprofiili Talgraf kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Talgraf kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Talgraf - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Talgraf - Muita referenssejä

Talgraf - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia