Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Metsänhoitoyhdistykset modernisoivat raportoinnin ja budjetoinnin Accunan avulla

ReferenssiAlkuperäinen artikkeli >>

Useat metsänhoitoyhdistykset luottavat jo Talgrafin Accuna-ohjelmistoon. Esimerkiksi metsänhoitoyhdistys Keski-Suomella siihen on oltu hyvin tyytyväisiä ja se on koettu yleisesti helppokäyttöiseksi ja selkeäksi työkaluksi taloustiedon käsittelyyn.

-Ohjelmisto on oivallisesti auttanut hallituksen tänä vuonna toivomien uudenlaisten talousraporttien laadinnassa, kertoo Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomen talouspäällikkö Jaana Tissari.

Kätevä nettipohjainen raportointijärjestelmä

Tissarin mukaan ohjelmistoa käytetään Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomella tehokkaasti etenkin tiimiraportointiin sekä hallituksen raportointiin. Ohjelmiston myötä talouden raportointi on kokonaisvaltaisesti helpottunut ja mielekkäänä etuna on koettu esimerkiksi tiimivastaavien omat katseluoikeudet raportteihin.

Aikaisemmin käytimme tiimiseurannassa Tikonin kirjanpidon kohdelaskentaraportteja ja hallituksen raportit tuotettiin Excelillä, Tissari mainitsee.

Selkeä ja helppo käytettävyys

– Talgrafin ohjelmisto on mielestäni helppo ja selkeä työkalu, jossa omatoimisesti kokeilemalla pääsee jo pitkälle, eli varsinkin käytettävyyteen olen hyvin tyytyväinen. Lisäksi raportit ovat selkeitä ja ”kikkailemattomia”, Tissari jatkaa.

Nykyään tiimivastaavat kyselevät vähemmän raporttien perään, sillä he voivat käydä omatoimisesti katsomassa raportteja ja porautua näppärästi tositetasolle asti.

Sujuva käyttöönotto ja toimiva palvelu

Käyttöönottoprosessi sujui hyvin ja ongelmitta sekä Talgrafin että Finagon osalta. Jo päivässä ehdittiin hyvin katsoa kuntoon raportteja. Yhteistyö Talgrafin kanssa on jatkunut hienosti ja vastaukset kysymyksiin on saatu pikaisesti jopa sähköpostilla viestitellessä, Tissari iloitsee.

– Olemme kokeneet myös tärkeänä Tikonin historiatietojen säilymisen Talgrafin ohjelmistossa kirjanpitojärjestelmien mahdollisesti vaihtuessa, Tissari toteaa.

 

Muita Metsänhoitoyhdistyksiä hyödyntämässä Talgrafin ohjelmistoa

Metsänhoitoyhdistys Keski-Savo

Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakso

Metsänhoitoyhdistys Savotta

Metsänhoitoyhdistys Siikalakeus

Sotkamon metsänhoitoyhdistys

Suosittelija:

Kätevä nettipohjainen raportointijärjestelmä. Nykyään tiimivastaavat kyselevät vähemmän raporttien perään, sillä he voivat käydä omatoimisesti katsomassa raportteja ja porautua näppärästi tositetasolle asti.

Jaana Tissari, talouspäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Talgraf Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi

Lisätietoja

Yritysprofiili Talgraf kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Talgraf kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Talgraf - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Talgraf - Muita referenssejä

Talgraf - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia