Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Staria tukee kokonaisvaltaisesti Oiva Isännöinnin kasvustrategiaa

ReferenssiOiva Isännöinti on vuonna 2021 perustettu, voimakkaasti kasvava isännöintitoimisto. Viimeisen vuoden aikana on kasvustrategian mukaisesti tehty jo toistakymmentä yrityskauppaa. Staria vastaa koko yhtiön palkka- ja ostoreskontrapalveluista, lisäksi BI & Planning -ratkaisu tukee datajohdettua kasvua. Starian palvelut ja järjestelmät skaalautuvat yhdessä Oiva Isännöinnin kasvun kanssa.

Oiva Isännöinti tuottaa asiakkailleen erilaisia isännöinnin ja kiinteistöjohtamisen palveluita. Asiakkaita palvelee yhteensä melkein 300 isännöintialan asiantuntijaa. Vuonna 2022 yhtiön liikevaihto oli noin 28 miljoonaa.

"Meidän tahtotilamme on uudistaa toimialaa tuottamalla asiakkaille läpinäkyvää palvelua nykyaikaisia työkaluja hyödyntäen", summaa talousjohtaja Jarno Karhinen.

Etsiessään sopivaa kumppania palkka- ja ostoreskontrapalveluiden tuottamiseen, oli Oiva Isännöinnille tärkeää löytää sellainen kumppani, joka pystyisi tukemaan yhtiön kasvustrategiaa.

"Halusimme löytää uskottavan ja luotettavan kumppanin, jolta löytyy asiantuntemusta, osaamista ja näyttöä siitä, että lupauksia on pystytty lunastamaan. Olimme kuulleet hyvää palautetta Stariasta ja viimeistään tarjousprosessin aikana tulimme vakuuttuneiksi siitä, että Staria on paras vaihtoehto", Karhinen muistelee

Netvisor tehostaa taloushallintoa

Staria tuottaa Oiva Isännöinnille ostoreskontrapalvelut noin 14 yhtiölle. Palvelu tuotetaan täysin sähköisesti Netvisor-järjestelmällä, jonka avulla yritys voi hoitaa talouteen liittyviä asioita ajasta ja paikasta riippumatta. Ostoreskontran lisäksi Staria on auttanut Oiva Isännöintiä ottamaan käyttöön muitakin Netvisorin osa-alueita. "Netvisor on kätevä työkalu, sillä siellä kaikki toiminnallisuudet ovat yhden järjestelmän sisällä. Sitä on varsin näppärä käyttää", Karhinen kuvailee.

Selkeät ja laadukkaat raportit tarjoavat reaaliaikaista dataa

Raportoinnin osalta Oiva Isännöinnille on tärkeää se, että saatavilla on reaaliaikaista dataa yhtiön toiminnasta. Starian BI & Planning -ratkaisu on tarjonnut ratkaisun raportoinnin, budjetoinnin, ennustamisen ja liiketoiminnan raporttien tehostamiseen.

"Raportointiyhteistyö Starian kanssa on ollut meillä erittäin hyvää. Haluamme, että raportit ovat selkeitä ja yksikköjemme vastuuhenkilöt pystyvät lukemaan ja tulkitsemaan niitä sujuvasti. Pyrimme tuottamaan mahdollisimman laadukasta sisäistä raportointia. BI & Planning mahdollistaa meille sen, että tiedämme missä mennään. Raportit ovat luotettavia ja laadukkaita", Karhinen painottaa.

TUTUSTU BI-RATKAISUIHIN

Integraatioprosessit on viety sujuvasti läpi

Yhdessä Starian kanssa Oiva Isännöinti on vienyt läpi jo toistakymmentä yrityskauppaa. Starian kykyä tukea yhtiön kasvustrategiaa on siis ehditty koetella kerran jos toisenkin. "Yrityskauppojen yhteydessä meille tulee jatkuvasti tällaisia uusia integraatiotilanteita pöydälle. Starian rooli on näissä tilanteissa merkittävä ja tärkeä. Integraatioprosessit on pystytty vetämään hyvin sujuvasti maaliin", Karhinen kiittelee.

Palkanlaskennan osalta Staria saa Oiva Isännöinnin henkilöstöjohtaja Eva-Stiina Lavikaiselta erityistä kiitosta toimialatuntemuksestaan. Yrityskauppojen myötä yhtiöön tulee jatkuvasti uusia, erilaisia ihmisiä erilaisine palkkoineen.

"Starialla ymmärretään tätä toimintaympäristöä, missä me toimimme. Tämä mahdollistaa sen, että he voivat hoitaa oman työnsä parhaalla mahdollisella tavalla", Lavikainen toteaa. "Sitä mukaa, kun meillä on tullut mukaan uusia yrityksiä, niin olemme lähteneet heidän kanssaan tekemään muutosta palkkapalveluiden osalta ja ottaneet palkkapalvelut käyttöön näissä uusissa yhtiöissä."

Ketterä, joustava ja ihmisläheinen kumppani

Sekä Lavikainen että Karhinen ovat yhtä mieltä siitä, että yhteistyö Starian kanssa on kokonaisuutena ollut erittäin sujuvaa. He ovat olleet jopa yllättyneitä siitä, kuinka hyvin Staria on todella pystynyt tukemaan yhtiön kasvustrategiaa. Uusimpana kokonaisuutena palveluihin on lisätty Starian HR-palvelut. Koko Starian tiimin kanssa on ollut hyvä työskennellä ja huumoriakin on riittänyt.

"Yhteistyö on ollut todella hyvää. Se on ollut hirvittävän ketterää, joustavaa ja ihmisläheistä. Olemme saaneet myös hyvin nopeasti vastaukset kysymyksiin, joita olemme miettineet", Lavikainen kuvailee.

"Yhteistyön henki on ollut todella hyvä ja se on meille tärkeää. Olemme kokeneet, että yhteistyö Starian tiimiläisten kanssa on ollut hyvin mielekästä. Voimme ehdottomasti suositella heidän palveluitaan", Karhinen summaa.

Suosittelija:

Halusimme löytää uskottavan ja luotettavan kumppanin, jolta löytyy asiantuntemusta, osaamista ja näyttöä siitä, että lupauksia on pystytty lunastamaan. Olimme kuulleet hyvää palautetta Stariasta ja viimeistään tarjousprosessin aikana tulimme vakuuttuneiksi siitä, että Staria on paras vaihtoehto.

Jarno Karhinen, CFO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Oiva Isännöinti

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

ostoreskontra
Netvisor
palkkapalvelut
Business Intelligence
raportointi
BI raportointi
BI-raportointi
Palkanlaskenta
palkanlaskennan ulkoistus
palkkahallinnon ulkoistus
palkkapalvelu
ostoreskontrapalvelu

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia