Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

BI-ratkaisut - Raportointi ja taloudellinen suunnittelu

post_image

TarjontaJohtamiseen ja liiketoiminnanohjaukseen liittyvä tieto on usein hajallaan useissa eri järjestelmissä ja Exceleissä. Tämän vuoksi yrityksillä on vaikeuksia muodostaa kokonaiskuva liiketoiminnan nykytilasta. Yrityksen strategiset ja operatiiviset päätökset eivät voi perustua arvailuun, joten avuksi tarvitaan tiedolla johtamista.

Business Intelligence eli tiedolla johtaminen on ratkaisu datan käsittelyn haasteisiin. Tiedolla johtamisen tavoitteena on kehittää ja optimoida yrityksien päätöksentekoprosesseja. Kulmakivinä ovat liiketoiminnan johtamisen tarpeet ja tavoitteet.

Raportointia varten kerätään eri järjestelmistä oleellinen tieto tietovarastoihin. Niissä olevaa dataa yhdistetään, muokataan ja jalostetaan vastaamaan yrityksen raportointitarpeita. BI-ratkaisut mahdollistavat eri lähteistä kerätyn tiedon yhtäaikaisen tarkastelun ja analysoinnin yhden näkymän kautta.

Suunnittelu ja ennustaminen

Taloushallinnon raportointi ja sen tarpeet ovat käyneet läpi muutosten tuulia. Perinteinen raportointi keskittyi menneisyyden lukuihin, kuten päättyneen kauden lukuihin, kun taas modernissa raportoinnissa huomioidaan entistä enemmän ajantasaista tietoa ja ennustettavuutta. Nykypäivän taloushallintotyössä painopiste on tulevaisuuden ennakoinnissa. Pilvipalveluiden ja käyttäjärajauksien kautta useampien henkilöiden osallistaminen budjetointi- ja ennustamisprosessiin onnistuu vaivatta. Lisäksi uusien työkalujen merkitys kasvaa.

BI-ratkaisujen hyötyjä:

  • helppo käyttää
  • virheiden määrä vähenee merkittävästi
  • voidaan koota yrityksen ennusteet ja osabudjetit yhteen
  • budjetointi- ja ennustamisprosessi tehostuu
  • parhaiden käytäntöjen suunnittelu
  • mallintaminen ja skaalautuvuus
  • useampien henkilöiden osallistaminen onnistuu vaivatta.

BI-ratkaisujen ylläpito

Ylläpitopalvelun avulla varmistat BI-ratkaisujen häiriöttömän toiminnan ja turvaat prosessien toimivuuden. BI-ratkaisut sisältävät liiketoiminnan johtamisen kannalta kriittisiä tietoja, joten on tärkeää, että ratkaisua kehitetään ja ylläpidetään.

Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten saamme taloudellisen suunnittelun kuntoon

Autamme kartoittamaan ja valitsemaan parhaat työkalut tiedolla johtamiseen. Voimme myös toteuttaa johdon raportoinnin yrityksen puolesta. Luomme yhdessä raportoinnin ja budjetoinnin prosessit juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Mikko Kurki / Manager, Reporting and BI-services

mikko.kurki@staria.com / Tel: +358 50 301 1184

Pinterest
Staria Oyj logo

Staria Oyj:n tarjonta

BI ja raportointi

Lisätietoja

Staria Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Staria Oyj:n tarjontaa

Staria Oyj:n BI ja raportointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiAurajoki - BI:stä potkua liiketoiminnan läpinäkyvyyteen

Vuonna 1967 perustettu Aurajoki on metalliteollisuuden pinnoitusratkaisuihin, teollisiin palveluihin ja teräsrakentamiseen Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Analytiikka, Big Data, +18 muutaIntegraatiot, Ketterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Business Intelligence, Business Insight, bi-järjestelmä, BI raportointi, BI-raportointi, BI-ratkaisu, BI-ratkaisut, konserniraportointi, visuaalinen raportointi

Premium

ReferenssiBeneq minimoi manuaalisen raportoinnin Huubian ansiosta

Beneq Oy on suomalainen vuonna 2005 perustettu yritys, joka suunnittelee ja valmistaa nanoteknologiaan perustuvia Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Ketterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, +11 muutaValmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Business Intelligence, bi-järjestelmä, BI-ratkaisu, BI-ratkaisut, BI-raportointi, raportointi, raportointityökalu

Premium

ReferenssiBI-ratkaisu toi modernin raportoinnin hyödyt Hasan & co:lle

Hasan-ryhmä on brändien kumppani, hasan-ryhmän muodostavat hasan & partners, Perfect Fools ja frankly partners. Hasan & Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Asiantuntijapalvelut, Konsultointi, +5 muutaValmisohjelmisto, Business Intelligence, BI-ratkaisu, BI-raportointi, bi-järjestelmä

Premium

ReferenssiHohde Group saa lisäarvoa ja kilpailuetua BI-ratkaisulla

Hohde Group Oy on yksityinen, täyden palvelun hammaslääkäri- ja hammaslaboratorioalan konserni, jonka yli 200 suun Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Big Data, Integraatiot, +13 muutaKetterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Business Intelligence, bi-järjestelmä, BI-raportointi, BI-ratkaisu, BI-ratkaisut, liiketoiminnan suunnittelu

Premium

ReferenssiDataan perustuva resursointi lisää Castrén & Snellmanin asiakas- ja työtyytyväisyyttä

Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy on yksi Suomen johtavista asianajotoimistoista, jonka tavoitteena on rakentaa yhdessä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Analytiikka, Pilvipalvelut / SaaS, +14 muutaAsiantuntijapalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Business Intelligence, Business Insight, BI raportointi, BI-ratkaisu, Data driven, resursointi, asianajotoimistot, bi-järjestelmä, budjetointi ja suunnittelu

Premium

ReferenssiAro Systemsin talouden hallinta ja liiketoiminnan ennustettavuus helpottuivat Huubialla

Aro Systems Oy on Suomen johtavia talotekniikan asiantuntija- ja palveluyhtiöitä, jolla on lähes 70 vuoden kokemus. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Rakentaminen, Toteutustyö, +6 muutaBusiness Intelligence, tiedolla johtaminen, ennustaminen, ennustettavuus, raportointi, talousraportointi

Premium

ReferenssiPraecom Group sai selkeyttä ja suoraviivaisuutta konsernin raportointiin

Praecom on suomalainen ICT-kasvuyhtiö. Praecomin missiona on tuottaa asiakkailleen edellytykset koskettaviin kohtaamisiin työ- Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Analytiikka, Big Data, +17 muutaIntegraatiot, Ketterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, IT, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Business Intelligence, BI raportointi, BI-raportointi, bi-järjestelmä, BI-ratkaisut, BI-ratkaisu, BI-arkkitehtuuri, tiedolla johtaminen, johda tiedolla, tiedolla toimiminen

Premium

ReferenssiStaria tukee kokonaisvaltaisesti Oiva Isännöinnin kasvustrategiaa

Oiva Isännöinti on vuonna 2021 perustettu, voimakkaasti kasvava isännöintitoimisto. Viimeisen vuoden aikana on Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Taloushallinto, Analytiikka, +20 muutaIntegraatiot, Ketterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, Kiinteistöala, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, ostoreskontra, Netvisor, palkkapalvelut, Business Intelligence, raportointi, BI raportointi, BI-raportointi, Palkanlaskenta, palkanlaskennan ulkoistus, palkkahallinnon ulkoistus, palkkapalvelu, ostoreskontrapalvelu

Premium

ReferenssiNetSuite selkeytti Pölkyn järjestelmäarkkitehtuuria

Pölkky Oy on Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja. Yrityksellä on pitkät perinteet, se perustettiin vuonna 1968 Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, +20 muutaIntegraatiot, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Raaka-aineet ja energia, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, NetSuite, NetSuite INFlow, Oracle NetSuite, NetSuite ERP, INFlow, järjestelmäarkkitehtuuri, talouspalveluiden ulkoistaminen, Talouspalvelut, Staria, asiakastarina, referenssi, prosessikehitys, järjestelmäratkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia