Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

BI-ratkaisut - Raportointi ja taloudellinen suunnittelu

post_image

TarjontaJohtamiseen ja liiketoiminnanohjaukseen liittyvä tieto on usein hajallaan useissa eri järjestelmissä ja Exceleissä. Tämän vuoksi yrityksillä on vaikeuksia muodostaa kokonaiskuva liiketoiminnan nykytilasta. Yrityksen strategiset ja operatiiviset päätökset eivät voi perustua arvailuun, joten avuksi tarvitaan tiedolla johtamista.

Business Intelligence eli tiedolla johtaminen on ratkaisu datan käsittelyn haasteisiin. Tiedolla johtamisen tavoitteena on kehittää ja optimoida yrityksien päätöksentekoprosesseja. Kulmakivinä ovat liiketoiminnan johtamisen tarpeet ja tavoitteet.

Raportointia varten kerätään eri järjestelmistä oleellinen tieto tietovarastoihin. Niissä olevaa dataa yhdistetään, muokataan ja jalostetaan vastaamaan yrityksen raportointitarpeita. BI-ratkaisut mahdollistavat eri lähteistä kerätyn tiedon yhtäaikaisen tarkastelun ja analysoinnin yhden näkymän kautta.

Suunnittelu ja ennustaminen

Taloushallinnon raportointi ja sen tarpeet ovat käyneet läpi muutosten tuulia. Perinteinen raportointi keskittyi menneisyyden lukuihin, kuten päättyneen kauden lukuihin, kun taas modernissa raportoinnissa huomioidaan entistä enemmän ajantasaista tietoa ja ennustettavuutta. Nykypäivän taloushallintotyössä painopiste on tulevaisuuden ennakoinnissa. Pilvipalveluiden ja käyttäjärajauksien kautta useampien henkilöiden osallistaminen budjetointi- ja ennustamisprosessiin onnistuu vaivatta. Lisäksi uusien työkalujen merkitys kasvaa.

BI-ratkaisujen hyötyjä:

  • helppo käyttää
  • virheiden määrä vähenee merkittävästi
  • voidaan koota yrityksen ennusteet ja osabudjetit yhteen
  • budjetointi- ja ennustamisprosessi tehostuu
  • parhaiden käytäntöjen suunnittelu
  • mallintaminen ja skaalautuvuus
  • useampien henkilöiden osallistaminen onnistuu vaivatta.

BI-ratkaisujen ylläpito

Ylläpitopalvelun avulla varmistat BI-ratkaisujen häiriöttömän toiminnan ja turvaat prosessien toimivuuden. BI-ratkaisut sisältävät liiketoiminnan johtamisen kannalta kriittisiä tietoja, joten on tärkeää, että ratkaisua kehitetään ja ylläpidetään.

Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten saamme taloudellisen suunnittelun kuntoon

Autamme kartoittamaan ja valitsemaan parhaat työkalut tiedolla johtamiseen. Voimme myös toteuttaa johdon raportoinnin yrityksen puolesta. Luomme yhdessä raportoinnin ja budjetoinnin prosessit juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Mikko Kurki / Manager, Reporting and BI-services

mikko.kurki@staria.com / Tel: +358 50 301 1184

Pinterest
Staria Oyj logo

Staria Oyj:n tarjonta

BI ja raportointi

Lisätietoja

Staria Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Staria Oyj:n tarjontaa

Staria Oyj:n BI ja raportointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiNetSuite selkeytti Pölkyn järjestelmäarkkitehtuuria

Pölkky Oy on Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja. Yrityksellä on pitkät perinteet, se perustettiin vuonna 1968 Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, +20 muutaIntegraatiot, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Raaka-aineet ja energia, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, NetSuite, NetSuite INFlow, Oracle NetSuite, NetSuite ERP, INFlow, järjestelmäarkkitehtuuri, talouspalveluiden ulkoistaminen, Talouspalvelut, Staria, asiakastarina, referenssi, prosessikehitys, järjestelmäratkaisut

Premium

ReferenssiRobotic Process Automation boosts the operations of Hämeen Autovaruste

Hämeen Autovaruste Oy had already considered the use of Robotic Process Automation (RPA)  in its business operations for quite Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, +10 muutaTaloushallinto, Ketterät menetelmät, Ohjelmistorobotiikka, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, ohjelmistorobotiikka, rpa, UiPath

Premium

BloggausNäin talousjohtajat hyödyntävät Business Intelligence -ratkaisuja

Talousjohtajan rooli on ajan saatossa muuttunut suuresti. Nykyään talousjohtajat eivät pelkästään hallinnoi yrityksen Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Analytiikka, Big Data, +20 muutaKetterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, Valmisohjelmisto, Business Intelligence, BI, Datan analysointi ja hyödyntäminen, Analysointi, BI raportointi, BI-raportointi, BI-ratkaisu, BI-ratkaisut, dataan pohjautuva päätöksenteko, Budjetointi, Budjetointi ja ennustaminen, budjetointi ja suunnittelu, suunnittelu ja budjetointi, budjetointi- ja suunnitteluprosessi, Suunnittelu ja ennustaminen, Rullaava ennustaminen, ennustaminen

Premium

ReferenssiArkean uudistushanke – parempaa liiketoiminnan ohjattavuutta ja arjen sujuvuutta

Arkea on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja talotekniikkapalveluja. Yrityksen juuret Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Taloushallinto, Integraatiot, +33 muutaKetterät menetelmät, Ohjelmistorobotiikka, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, Netvisor, visma netvisor, Sähköinen taloushallinto, Digitaalinen taloushallinto, taloushallinnon automatisoidut prosessit, taloushallinnon prosessien automatisointi, taloushallinnon ulkoistaminen, taloushallintoa palveluna, Taloushallinnon ulkoistus, Älykäs taloushallinto, Taloushallinta, Talouspalvelut, talouspalveluiden ulkoistaminen, Business Intelligence

Premium

ReferenssiWe Are Group ja Staria rakentavat yhdessä menstystä

We Are Groupin ja Starian kumppanimalli taloushallinnossa vapauttaa ravintoloitsijat keskittymään nautinnollisemman kaupungin Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, +12 muutaBig Data, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Pilvipalvelut / SaaS, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, taloushallinnon ulkoistaminen, ulkoistaminen, ohjelmistorobotiikka

Premium

BloggausRiikka Saari osakkaaksi ja Starian talousjohtajaksi

Riikka Saari aloitti 20.9.2021 Starialla talousjohtajana. Hän raportoi toimitusjohtajalle ja on osa johtoryhmää. Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, +39 muutaBig Data, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Ohjelmistorobotiikka, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Staria, Kansainväliset talouspalvelut, Talouspalvelut, NetSuite, Netvisor, taloushallinnon ulkoistaminen, kirjanpidon ulkoistus, accountor enterprise, NetSuite ERP, NetSuite 5-Star Partner, liiketoiminta-alusta, ohjelmistorobotiikka, talous- ja palkkapalvelut, hr-palvelut, liiketoimintajärjestelmät, palkkapalvelut, GlobalAccounting, Kasvustrategia

Premium

Referenssi Yhdessä Kotipizzan menestystä rakentamassa

Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Vuonna 1987 perustetulla ketjulla on yli 280 ravintolaa ympäri Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Taloushallinto, Analytiikka, +15 muutaKetterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Konsultointi, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, taloushallinnon ulkoistaminen, Sähköinen taloushallinto, Taloushallinnon ulkoistus, taloushallintoa palveluna, Digitaalinen taloushallinto, Netvisor, visma netvisor, ulkoistaminen, franchising

Premium

ReferenssiWolt ja Staria kansainvälistyvät yhdessä NetSuiten avulla

Wolt on lyhyessä ajassa noussut paikallisesti toimintansa aloittaneesta ravintolaruoan tilaus- ja kuljetuspalvelusta Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, +14 muutaIntegraatiot, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Oracle, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Oracle NetSuite, NetSuiteERP, NetSuite, Talouspalvelut, talouspalveluiden ulkoistaminen, GlobalAccounting

Premium

VideoYhdessä Kotipizzan menestystä rakentamassa

Kotipizza etsi taloushallintokumppania, joka voisi tuottaa taloushallintopalvelut ketjuyrittäjille yhdenmukaisesti ja Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Taloushallinto, Ketterät menetelmät, +20 muutaOhjelmistorobotiikka, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Konsultointi, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, Sähköinen taloushallinto, Digitaalinen taloushallinto, taloushallinnon ulkoistaminen, Taloushallinnon ulkoistus, taloushallintoa palveluna, taloushallinnon automatisoidut prosessit, taloushallinnon prosessien automatisointi, Talouspalvelut, talouspalveluiden ulkoistaminen, talous- ja palkkapalvelut, franchising, Netvisor, visma netvisor

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia