Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

BI-ratkaisut - Raportointi ja taloudellinen suunnittelu

post_image

TarjontaJohtamiseen ja liiketoiminnanohjaukseen liittyvä tieto on usein hajallaan useissa eri järjestelmissä ja Exceleissä. Tämän vuoksi yrityksillä on vaikeuksia muodostaa kokonaiskuva liiketoiminnan nykytilasta. Yrityksen strategiset ja operatiiviset päätökset eivät voi perustua arvailuun, joten avuksi tarvitaan tiedolla johtamista.

Business Intelligence eli tiedolla johtaminen on ratkaisu datan käsittelyn haasteisiin. Tiedolla johtamisen tavoitteena on kehittää ja optimoida yrityksien päätöksentekoprosesseja. Kulmakivinä ovat liiketoiminnan johtamisen tarpeet ja tavoitteet.

Raportointia varten kerätään eri järjestelmistä oleellinen tieto tietovarastoihin. Niissä olevaa dataa yhdistetään, muokataan ja jalostetaan vastaamaan yrityksen raportointitarpeita. BI-ratkaisut mahdollistavat eri lähteistä kerätyn tiedon yhtäaikaisen tarkastelun ja analysoinnin yhden näkymän kautta.

Suunnittelu ja ennustaminen

Taloushallinnon raportointi ja sen tarpeet ovat käyneet läpi muutosten tuulia. Perinteinen raportointi keskittyi menneisyyden lukuihin, kuten päättyneen kauden lukuihin, kun taas modernissa raportoinnissa huomioidaan entistä enemmän ajantasaista tietoa ja ennustettavuutta. Nykypäivän taloushallintotyössä painopiste on tulevaisuuden ennakoinnissa. Pilvipalveluiden ja käyttäjärajauksien kautta useampien henkilöiden osallistaminen budjetointi- ja ennustamisprosessiin onnistuu vaivatta. Lisäksi uusien työkalujen merkitys kasvaa.

BI-ratkaisujen hyötyjä:

  • helppo käyttää
  • virheiden määrä vähenee merkittävästi
  • voidaan koota yrityksen ennusteet ja osabudjetit yhteen
  • budjetointi- ja ennustamisprosessi tehostuu
  • parhaiden käytäntöjen suunnittelu
  • mallintaminen ja skaalautuvuus
  • useampien henkilöiden osallistaminen onnistuu vaivatta.

BI-ratkaisujen ylläpito

Ylläpitopalvelun avulla varmistat BI-ratkaisujen häiriöttömän toiminnan ja turvaat prosessien toimivuuden. BI-ratkaisut sisältävät liiketoiminnan johtamisen kannalta kriittisiä tietoja, joten on tärkeää, että ratkaisua kehitetään ja ylläpidetään.

Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten saamme taloudellisen suunnittelun kuntoon

Autamme kartoittamaan ja valitsemaan parhaat työkalut tiedolla johtamiseen. Voimme myös toteuttaa johdon raportoinnin yrityksen puolesta. Luomme yhdessä raportoinnin ja budjetoinnin prosessit juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Mikko Kurki / Manager, Reporting and BI-services

mikko.kurki@staria.com / Tel: +358 50 301 1184

Pinterest
Staria Oyj

Staria Oyj:n tarjonta

BI ja raportointi

Lisätietoja

Staria Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Staria Oyj:n tarjontaa

Staria Oyj:n BI ja raportointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiWe Are Group ja Staria rakentavat yhdessä menstystä

We Are Groupin ja Starian kumppanimalli taloushallinnossa vapauttaa ravintoloitsijat keskittymään nautinnollisemman kaupungin Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, +12 muutaBig Data, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Pilvipalvelut / SaaS, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, taloushallinnon ulkoistaminen, ulkoistaminen, ohjelmistorobotiikka

Premium

BloggausOta nämä 3 asiaa huomioon RPA-kumppanin valinnassa

Ohjelmistorobotiikalla (RPA, Robotic Process Automation) voi tehostaa merkittävästi yrityksen prosesseja, palveluja ja työn Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Taloushallinto, +12 muutaBig Data, Ketterät menetelmät, Ohjelmistorobotiikka, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, UiPath, rpa, ohjelmistorobotiikka, robotic process automation, Palvelukumppani

Premium

VideoStaria and Trimtex work together to develop IT-operations with NetSuite

Together Trimtex and Staria have customized a solution based on Trimtex needs. At the moment, Trimtex is using NetSuite Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Toiminnanohjaus ERP, +16 muutaBig Data, Integraatiot, Pilvipalvelut / SaaS, Oracle, Kauppa, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, NetSuite, NetSuite ERP, NetSuite lokalisoinnit, NetSuite OneWorld, NetSuiteCRM

Premium

ReferenssiWolt ja Staria kansainvälistyvät yhdessä NetSuiten avulla

Wolt on lyhyessä ajassa noussut paikallisesti toimintansa aloittaneesta ravintolaruoan tilaus- ja kuljetuspalvelusta Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, +14 muutaIntegraatiot, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Oracle, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Oracle NetSuite, NetSuiteERP, NetSuite, Talouspalvelut, talouspalveluiden ulkoistaminen, GlobalAccounting

Premium

BloggausStarian vuosikertomus 2019

Starian vuoden 2019 liikevaihto oli 18,3 miljoonaa euroa ja kasvu oli 40%. Kasvun taustalla ovat uudet ulkoistetun Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, HR, +28 muutaTaloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Oracle, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Kauppa, Kiinteistöala, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, Talouspalvelut, Kansainväliset talouspalvelut, Automaatio, NetSuite 5-Star Partner, rpa, palkka- ja henkilöstöhallinto, NetSuite, Staria

Premium

BloggausMitä on ohjelmistorobotiikka?

Moni pohtii ovatko ohjelmistorobotiikka ja tekoäly vain trendisanoja. Mitä on ohjelmistorobotiikka ja mitä hyötyjä sen Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, +8 muutaTaloushallinto, Ohjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, UiPath, ohjelmistorobotiikka

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia