Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Staria on edelleen sertifioitu tulevaisuuden työpaikka!

BloggausStarialaiset vastasivat jo kolmatta vuotta peräkkäin The Significant Companyn teettämään Siqni-kyselyyn. Ylpeästi ilmoitamme, että Staria on saanut Siqni-kyselystä poikkeuksellisen hyvät tulokset ja täten jälleen ansainnut Future Workplace -sertifikaatin!

Siqni-kyselyllä mitataan työntekijäkokemusta arvioimalla, kuinka hyvin työntekijöiden mielestä merkitykselliset tekijät toteutuvat työpaikalla. Future Workplaces -sertifioinnin ansaitsevat työnantajat, joilla yrityskulttuuri on johtajuuden ytimessä. Tämä näkyy erinomaisena työntekijäkokemuksena ja poikkeuksellisen korkeina Siqni-kyselyn pisteinä.

Future Workplaces 2022 Certification


Siqnin kyselyyn vastatessaan kaikki Starialaiset valitsivat itselleen viisi työssä merkityksellisintä asiaa. Alla oleva TOP 10 -lista kertoo Starialaisille merkittävimmät tekijät tänä vuonna:

  1. Vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta
  2. Oikeudenmukainen palkka ja luontoisedut
  3. Työn ja vapaa-ajan tasapaino
  4. Mielekkäät työtehtävät
  5. Oikeudenmukainen ja kyvykäs esihenkilö
  6. Omia kiinnostuksia vastaavat kehitysmahdollisuudet
  7. Mahdollisuus edetä uralla
  8. Työpaikan vahva yhteishenki
  9. Ammattitaitoiset kollegat
  10. Työpaikan varmuus ja jatkuvuus

Olimme poikkeuksellisen vahvoja seuraavilla alueilla:

Vapaus tehdä töitä paikasta ja ajasta riippumatta

”Ihailen sitä, että Starialla saa työskennellä milloin ja missä tahansa, kunhan tuloksia tulee."

”Nautin siitä, etten ole sidottuna tiettyyn paikkaan tai aikaan. On hienoa, että meillä on toimistot tukikohtana, joissa voimme tavata ja keskustella/jakaa ideoita. Nautin kuitenkin myös siitä, ettei ole väliä, milloin ja missä työskentelen, kunhan työt on tehty hyvin.”

Ammattitaitoiset kollegat

"Erittäin mukavat työkaverit useassa eri maassa, joihin voi aina luottaa."

”Ammattitaitoiset kollegat, jotka ovat aina innokkaita oppimaan lisää ja panostamaan muiden kasvuun.”

Työn ja vapaa-ajan tasapaino

"Starian joustavuuden ansiosta voin tehdä parhaani uhraamatta elämää työn ulkopuolella."

"Työajan joustavuus ja mahdollisuus tehdä töitä missä tahansa helpottaa työn ja muun elämän välistä tasapainoa, mikä johtaa onnellisempiin, aktiivisempiin, motivoituneempiin, hyväkuntoisempiin ja terveempiin työntekijöihin, jotka panostavat yritykseen tuoden sille lisäarvoa!"

Kasvamme yhdessä

Staria-tiimiin kuuluu tällä hetkellä 400 ammattilaista 6 maassa. Vuoden 2022 aikana Staria-perheeseen toivotettiin tervetulleeksi 140 uutta kollegaa.

Staria jatkaa nopeaa kasvuaan ja haluamme varmistaa työntekijöiden sitoutumisen. Arvostamme hierarkian sijasta synergiaa, joten meille on tärkeää, että Starialaiset tekevät aktiivisesti yhteistyötä muovatakseen Stariasta parhaan työpaikan. Starian sydämessä on luoda kulttuuri, jossa kaikilla on valmiudet menestyä.

Liikevaihtoarvio vuodelle 2022 on 35 miljoonaa euroa. Starian vuosittainen kasvu on ollut viime vuosina 20-30 % ja odotamme vastaavaa kasvutasoa myös tulevina vuosina.

Katse innolla tulevaisuuteen

Tavoitteenamme on olla halutuin työpaikka alan asiantuntijoiden joukossa. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi jatkamme työtä Starialaisille tärkeiden asioiden parissa.

"Tämä tulos on upea todiste yhteistyön, rohkeuden ja sitoutumisen arvoistamme! Merkittävien tekijöiden TOP10 on pysynyt samana viime vuodet ja näiden meille niin läheisten ja rakkaiden aiheiden kehittäminen jatkuu. Olen erittäin ylpeä Staria-tiimistä ja siitä, missä olemme tänään ja innoissani tulevaisuudesta sekä kaikista edessämme olevista mahdollisuuksista!"

Sanni Koskela, Chief People & Culture Officer, Staria

LUE LISÄÄ STARIASTA TYÖNANTAJANA >>>


Staria Oyj

Staria auttaa kasvuyrityksiä kehittymään kansainvälisen tason supertähdiksi. Tarjoamme kansainvälisiä taloushallinnon palveluita yli 40 maahan ainutlaatuisella one stop -toimitusmallilla. Starialla on vahva asiantuntemus teknologiajohtoisesta kasvusta – olemme Euroopan johtava NetSuite-kumppani. Euroopan menestyneimpiin kasvuyrityksiin kuuluvat yritykset luottavat Starian palveluihin.

The Significant Company Oy

Siqni on The Significant Company Oy:n teettämä henkilöstökysely, jossa työntekijä valitsee ensin viisi itselleen merkityksellisintä asiaa ja kertoo sitten, miten ne toteutuvat ja miten niiden pitäisi toteutua. Vastausten avulla ymmärrät työntekijöistä ja työyhteisöstä kaikkein merkityksellisimmän ja priorisoit kehitystoimenpiteet oikein. Lue lisää: https://www.siqni.fi/ 

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Ketterät menetelmät
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Staria
siqni
Future Workplace
sertifiointi
Työpaikat
henkilöstötyytyväisyys
työntekijäkokemus

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia