Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Palveluitamme kehitetään asiakastyytyväisyyskyselyn pohjalta

BloggausLaadimme asiakaskyselyn, jonka tavoitteena on auttaa meitä kehittämään palvelupolkuamme ja tarjota asiakkaillemme mahdollisuus antaa palautetta sekä yhteistyöprosessista että sen lopputuloksista.

Tässä kirjoituksessa esitellään asiakastyytyväisyyskysely, johon on vastannut asiakkaamme, yrittäjä Johanna Tuutti. Palveluun ja asiakaskokemukseen panostavan yrittäjän Johanna Tuutin perustaman yrityksen proOPPS oy:n toimialana on coaching. Coachingin määritelmä International Coach Federation -yhdistyksen mukaan on seuraava:

Coaching on ajatuksia herättävä ja luova yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on inspiroida asiakasta hyödyntämään kokonaisvaltaisesti henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaalinsa. (Suomen ICF internet-sivu 2014, http://www.icffinland.fi/)

Suuri kiitos Johannalle perusteellisista vastauksista ja ennen kaikkea onnistuneesta projektista! proOPPS oy:n palveluihin pääsee tutustumaan Lamian suunnittelemilla ja toteuttamilla verkkosivulla www.proopps.fi.PROJEKTIN KÄYNNISTYMINEN

- Mikä oli projektin alussa asetettu tavoite ? (Minkälainen yritysilme, verkkosivu, verkkokauppa…?)

proOPPSin tavoitteena oli luoda yritysilme, joka herättää asiakkaassa luottamusta ja korkean laadun kokemusta sekä on sympaattinen ja helposti lähestyttävä. Responsiivisen verkkosivun tavoitteeksi asetettiin lisäksi mm. että palvelut esitellään selkeästi ja vähäisellä tekstimäärällä.

- Mistä kuulitte yrityksestämme?

Näin Suomen Yrittäjien Synergia-­‐verkkosivuilla Lamian ilmoituksen.

- Oliko meihin helppo saada yhteys? Miten otitte meihin / otimme teihin yhteyttä?

Otin yhteyttä tekstiviestillä tai sähköpostilla. Lamian asiakkuusvastaava Henri palasi yhteydenottopyyntööni heti saman työpäivän aikana. Lamialla on selkeästi tuotteistettu aloittavan yrityksen palvelupaketti, joka sisältää yritysilmeen suunnittelun ja verkkosivun tuottamisen. Sain yritykselleni räätälöidyn tarjouksen yritysilmeen suunnittelun toimitussisällöstä kahden työpäivän sisällä, ja ensimmäinen tutustumis-­‐ ja suunnittelutapaaminen saatiin järjestettyä jo seuraavalle viikolle.

- Käynnistyikö projekti riittävän nopeasti?

Kyllä! Projekti käynnistyi erittäin dynaamisesti, ammattitaitoisesti, ketterästi ja tehokkaasti sekä lisäksi siten, että minusta tuntui, että Lamiassa arvostetaan käynnistyvää liiketoimintaani.

- Vastasiko alkupalaveri odotuksianne?

Alkupalaveri Lamian graafisen suunnittelijan Saanan kanssa ylitti odotukseni. Hän oli erittäin ammattimainen ja kävi kanssani erinomaisen keskustelun tavoitteideni ja tarpeideni määrittelemiseksi. Lisäksi hän oli arvostava ja ystävällinen ja kiinnostunut aloittavan yritykseni liiketoiminnasta.

- Jäikö palaverin jälkeen asioita epäselväksi?

Ei jäänyt epäselviä asioita, vaan projekti lähti heti etenemään tehokkaasti.

- Jos jäi, saitko kysymyksiin riittävän nopeasti selvityksen?

ei vastausta
PROJEKTIN ETENEMINEN

- Etenikö projekti sovitun aikataulun mukaisesti?

Kyllä.

- Jos ei, mistä viive johtui?

ei vastausta

- Kuinka kommunikaatio kanssamme sujui?

Erinomaisesti! Lamiassa korostetaan sitä, että runsas ja avoin keskustelu takaa parhaan lopputuloksen. Sekä Saanan että Laurin kanssa keskusteleminen oli koko ajan erittäin sujuvaa ja tehokasta sekä kasvokkain, puhelimessa että sähköpostitse.

- Minkälaisia asiakaspalvelijoita Lamia tiimin jäsenet ovat?

Superhyviä! Ystävällisiä, ammattitaitoisia, tehokkaita. He jaksavat kärsivällisesti selventää esimerkiksi verkkopalvelun tekniikkaa niin, että asiakaskin ymmärtää ja oppii.

- Oliko prosessin kulku teille selkeä ja johdonmukainen?

Erittäin selkeä ja johdonmukainen prosessi.

- Jos ei, missä kohdissa oli epäselvyyttä?

ei vastausta
LOPPUTULOS

- Vastasiko graafinen ilme odotuksianne/tavoitteitanne? (Vrt. ensimmäinen kysymys)

Yritysilme ylitti odotukseni! proOPPSille luotiin korkealaatuinen ja yksilöllinen ilme, jossa on visuaalisen laadun lisäksi merkityksellisyyttä ja jujua.

- Vastasivatko verkkosivut odotuksianne/tavoitteitanne? (Vrt. ensimmäinen kysymys)

Kyllä vastasivat.

- Mitä parannettavaa graafisessa ilmeessä tai verkkosivuissa löydätte näin jälkikäteen?

Valitsin tarjouspohjana toimivaksi powerpoint templateksi itse sittenkin epäkäytännöllisen ja taloudellisen vaihtoehdon, jossa on vasemmassa marginaalissa tyhjää tilaa. Olen päätynyt käyttämään enemmän versiota, jossa otsikko on yläreunassa ja tekstiosuudet alkavat suoraan vasemmalta.

- Saitteko riittävästi tukea graafisen aineiston käyttöönottoon?

Olen vieläkin aika hidas powerpoint -templaten käyttäjä. En tiedä, millä tavalla saisin templaten vielä helppokäyttöisemmäksi. Todennäköisesti powerpoint-­‐taidoissanikin on parantamisen varaa…

- Saitteko riittävästi tukea verkkosivujen käyttöönottoon?

Minulla oli itselläni kova kiire, kun sivut julkaistiin, ja siksi blogin käyttöönotto tapahtui aika laillalennossa. Toivottavasti osaan julkaista myös toisen blogikirjoituksen kuvineen. En tajunnut, etten voi muokatakaan WordPress OnePagen tekstejä itse, vaan hajoitin kerran sivujen rakennetta. Sivujen title ja descriptionit kannattaisi yhdessä laittaa kuntoon ennen julkaisua. Nyt asia on jäänyt (minun päässä) roikkumaan, ja viivästynyt turhaan.

- Opitteko jotain hyödyllistä prosessin aikana?

Opin todella monta hyödyllistä asiaa. Myös modernia ja ketterää projektihallintaa.

- Ovatko tulevaisuuden kehityssuunnitelmat projektiin liittyen selvät?

Kyllä ovat.

- Suosittelisitteko meitä tuttavillenne/kontakteillenne?

Kyllä!

Pinterest
Lamia logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Lamia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Webkehitys
Graafinen suunnittelu

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Google
Open source
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Koulutus

Omat tagit

PHP
WordPress
verkkosivu

Siirry yrityksen profiiliin Lamia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lamia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Lamia - Muita referenssejä

Lamia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia