Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Luhta - Verkkokauppa ennätysajassa

ReferenssiPohjoismaiden suurin tekstiilialan yritys Luhta asetti kunnianhimoisen tavoitteen lähteä kehittämään konsernin verkkokauppaa keskitetysti ja yhdistää kaikki sen brändit uudelle luhta.com-alustalle - ennätysmäisessä aikataulussa. Huipputiimillä tämä rapid development -hanke onnistui ja Luhdan uusi verkkokauppa avattiin Black Fridayksi.

Ohjelmistokehitysvaiheessa Black Friday häämötti jo kahden kuukauden päässä. Tiukkaan projektiin kiinnitettiin Lamialta yli kymmenen osaajan tiimi aina designereista ohjelmistokehittäjiin, SEO-asiantuntijoihin ja projektipäälliköihin. Projektin scope ja käyttötapaukset pidettiin todella tiukasti hallinnassa, jotta fokus pysyi aikataulussa, laadussa ja siinä, että rakennetaan loppukäyttäjien näkökulmasta kokonainen toimiva ratkaisu. Luhta määritteli aikataulun, jonka puitteissa Lamia priorisoi featuret toimivan palvelun rakentamiseksi.

Uusi verkkokauppa julkaistiin 3 päivää ennen Black Fridayta.

Koko projekti ja Black Fridayn onnistuneet myyntiluvut olivat Luhdalle itselleen iso merkkipaalu verkkokaupan potentiaalista. Rapid development -malli osoitti myös arvonsa: luhta.comin time-to-market oli ennätysnopea ja jatkokehitykseen on uskottava, toteutuskelpoinen roadmap.

Lue koko case >>

Pinterest
Referenssin infoboxi
Lamia logo

Tiedot

Tilaaja: Luhta

Lisätietoja

Yritysprofiili Lamia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Magento

Siirry yrityksen profiiliin Lamia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lamia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Lamia - Muita referenssejä

Lamia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia