logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kehitämme asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa KPI-lähtöisesti yhdistämällä älykkään strategian, oivaltavan palvelumuotoilun sekä huipputeknologian.

Lamia

Yritysesittely

Kehitämme asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa KPI-lähtöisesti yhdistämällä älykkään strategian, oivaltavan palvelumuotoilun sekä huipputeknologian. Haluamme olla pitkäaikainen digikumppani, joka on aktiivisesti kasvattamassa liikevaihtoa projektin alusta sen jatkokehitysvaiheeseen. Uskomme että digitaalisuus ei ole itseisarvo, sillä palvelut saattavat helposti olla enemmänkin kuluerä kuin tuottava investointi. Siksi kaikki kehitystyömme pohjautuu dataan ja keskittyy kasvattamaan asiakkaidemme liikevaihtoa.
Työntekijöitä 50
Y-tunnus 2458393-3
Perustettu 2012
Www Kotisivut
Puh +35810 324 1342
E-mail yhteys@lamia.fi

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Logistiikka, Markkinointi, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Auditointi, Big Data, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Maksaminen, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Google, IBM, Node.js, Java, Javascript, PHP, Drupal, WordPress, Magento

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Kauppa, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Lamia, hosting, magento, verkkokauppa, verkkosivu, html5, ERP, angularjs, integraatioalusta, integraatioarkkitehtuuri, Magento Commerce Order Management, Magento2, Google Cloud Platform, Amazon AMS, data-analytiikka, digitaalinen markkinointi, Online-mainonta, mailchimp, APSIS, Google Adwords, Power BI, Koneoppiminen, tekoäly, Data Studio

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Lamia - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiJyväskylän yliopisto / CAP -projekti

"Käytimme Lamiaa julkisen webbinäkymämme sekä graafisen ilmeen suunnitteluun. Olemme oikein tyytyväisiä lopputulokseen ja Lamian toimintatapaan ja yhteistyökykyyn projektin aikana. "

-- Markku Ranta, CAP data solutions

Näytä referenssi

ReferenssiMarinetek Group

"Lamian kanssa yhteistyö on sujunut erittäin hyvin. Projektissa toteutettiin kaikki juuri kuten oli sovittu ja Lamia tarjosi meille lisäarvoa hyvien näkemysten ja asiantuntemuksen muodossa liittyen verkkoliiketoiminnan kehittämiseen. Tilaamamme sivusto on moderni, näyttävä ja vastaa korkealaatuisten tuotteidemme ja brandin vaatimuksiin"

-- Petteri Sutela

Näytä referenssi

ReferenssiPellervon taloustutkimus

"Pellervon taloustutkimus PTT halusi uusia nettisivut. Työhön valittiin Lamia, jolta saimme kotisivuillemme nykyaikaisen ulkoasun, hyvän käytettävyyden ja responsiivisen suunnittelun."

-- Anneli Hopponen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Lamia - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Online-markkinoinnin ja viestinnän tavoitteena on ensin saada oikea kohderyhmä verkkokauppaan ja sen jälkeen tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa. Strategia, budjetti ja toimenpiteet heijastavat liiketoimintasuunnitelmaa..

Viestintä

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän tavoitteena on ensin saada oikea kohderyhmä verkkosivustolle ja sen jälkeen tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa. Strategia, budjetti ja toimenpiteet heijastavat..

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Kaikki verkkopalvelun kehitystyö pohjautuu dataan. Esimerkiksi tehostetun verkkokaupan raporteilla saat korvaamatonta tietoa asiakkaidesi ostokäyttäytymisestä. B2B-asiakkaille voimme toteuttaa räätälöidyt raportit ja..

Käyttöliittymäsuunnittelu

Design-vaihe toimii Lamian prosessin syvällisenä määrittelyvaiheena, jonka lopputuloksena syntyy klikkailtava prototyyppi. Lopullisen verkkopalvelun toiminnallisuudet ja visuaalisuuden sisällään pitävä prototyyppi auttaa..

Pilvipalvelut / SaaS

Valitsemme parhaan julkisen pilven asiakasyrityksen tarpeen mukaan.

Useimmiten valinta tapahtuu kuitenkin Google Cloudin ja Amazonin AWS:n välillä, joiden kummankin kanssa toimimisesta meillä on pitkä kokemus...

Verkkokaupparatkaisut

Toimitamme monikanavaisia verkkokaupparatkaisuja Magento-alustalla.Teknologinen edelläkävijyys ja laaja kokemuksemme Magenton soveltamisesta eri toimialoille tekevät meistä ensiluokkaisen Magento-toimittajan. Toteutamme sekä..

Integraatiot

Integraatioiden avulla kaikki tieto on aina ajan tasalla ja ylimääräiseltä tiedon syöttämiseltä vältytään. Käytännön tasolla monesti verkkokauppa tai tilausjärjestelmä integroidaan yrityksen..

Ohjelmistokehitys

Tärkein tavoite ohjelmistoprojektille on tuottaa merkittävää lisäarvoa asiakasyrityksen liiketoiminnalle luomalla uutta bisnestä tai tehostamalla olemassaolevaa. Muita keskeisiä osa-alueita ovat jatkokehitettävyys,..

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Lamia huolehtii kumppanina siitä, että yrityksesi digitaaliset palvelut pysyvät ajan hermolla ja teillä on käytettävissä kaikki moderneimmat palvelut kuten koneoppiminen, erilaiset tekoälyalgoritmit, puheentunnistus ja..

Lamia - Referenssit

Lamia - Bloggaukset

Lamia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Lamia - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Jos lamialaisia täytyisi kuvailla yhdellä sanalla, se olisi todennäköisesti poikkeuksellinen.

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan: työn tekemiseen. Emme usko hierarkiaan tai titteleillä johtamiseen. Kun löydämme meille oikeat persoonat ja lahjakkuudet, pidämme huolta siitä että näille ihmisille suunnitellut urapolut myös toteutuvat.


Lamia on toiminut vuodesta 2012 ja vielä yksikään työntekijä ei ole halunnut lähteä meiltä pois. Tämä ei ole meille itsestäänselvyys ja olemmekin huolellisia rekrytoinneissamme. Emme etsi ainoastaan parhaimpia osaajia, vaan ihmisiä, jotka sopivat osaksi Lamiaa. 

Lamia - Rekryilmoitukset

 

Lamia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »