Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Novitek: Mielenrauhaa nopeasta ERP-käyttöönotosta

BloggausUlkoporealtaita valmistava Novitek tarvitsi uuden toiminnanohjausjärjestelmän koska yrityksen vanhat ohjelmistot olivat pullonkaulana toiminnan tehokkuudelle ja hallinnalle. Lue lisää.

Tarve tuotantolähtöiselle toiminnanohjausjärjestelmälle

Uusi tuotantolähtöinen toiminnanohjausjärjestelmä haluttiin mahdollisimman nopeasti käyttöön koska vanhat ohjelmistot aiheuttivat harmaita hiuksia yrityshistorian kovimman kasvun aikana, kertoo Sampsa Nurmi Novitekin myyntijohtaja.

Vaikka tarve modernille toiminnanohjausjärjestelmälle on tunnistettu, on se monelle tie tuntemattomaan.

Aika oli kortilla. Novitek lähti kartoittamaan uutta järjestelmää ulkoistetun IT-kumppaninsa Qalmarin kanssa.

- Olikin lopputuloksen kannalta hyvä, että päädyttiin Monitor-järjestelmään, jossa kaikki toiminnot ovat sisäänrakennettuna järjestelmään.
Sampsa Nurmi Novitekin myyntijohtaja

 

Enemmän kuin ERP-järjestelmä

Nurmi muistelee hänelle annettua vinkkiä, kuinka tärkeää on löytää järjestelmätoimittaja, joka tarjoaa enemmän kuin pelkän ohjelmiston asennuksen. Nurmi kertoo, että Monitorin ERP-järjestelmäkonsultit olivat vahvasti mukana koko toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotossa, varmistaen että kaikki sujui suunnitellusti sekä henkilökunta sai tukea uuden järjestelmän käyttöönotossa. Nurmi kiitteleekin Monitorin asiantuntijoiden vankkaa ammattitaitoa, erityisesti Monitorin Petri Reinilää, joka oli heille suurena apuna ja toi vahvaa näkemyksellisyyttä läpi koko ERP-projektin.

Olemme enemmän kuin tyytyväisiä yhteistyöstä Monitorin kanssa. Suosittelemme lämpimästi sekä ERP-järjestelmää että kumppaniamme kaikille, jotka etsivät tehokasta ja luotettavaa ERP-ratkaisua.
Sampsa Nurmi Novitekin myyntijohtaja

Pitäkää huoli, että se ERP-konsultti ymmärtää sitä teidän bisnestänne.
Sampsa Nurmi Novitekin myyntijohtaja

Sampsa Nurmi & Petri ReiniläSaumaton yhteistyö

Nurmen mukaan onkin tärkeää huolehtia, että kaikki projektiin osallistuvat ymmärtävät tavoitteet ja oman roolinsa projektissa. Ammattitaitoinen ja motivoitunut projektitiimi mahdollisti sen, että ERP-projekti oli onnistunut.

Petri Reinilä Monitorin seniorikonsultti painottaa, että kommunikointi on tärkeää kaikissa projekteissa, mutta ERP-projekteissa se on erityisen tärkeää, sillä lukuisat eri osastot sekä sidosryhmät osallistuvat ERP-projektiin ja ovat tärkeä osa sen onnistumista. Reinilä jatkaa ja kertoo, että onnistunut ERP-projekti antoi Novitekille mahdollisuuden ottaa käyttöön tehokkaampia toimintatapoja, jotka olivat entistä paremmin sovitettuja koko organisaation tarpeisiin.

- Huomasimme nopeasti, että asiakkaan tuotannon ja materiaaliohjauksen prosessit olivat jo valmiiksi hyvin järjestettyjä ja tehokkaita. Monitor ERP:n avulla asiakas pystyi ottamaan suunnitellut toimintatavat käyttöön tehden toiminnasta entistä sujuvampaa.
Petri Reinilä Monitor ERP Systemsin seniorikonsultti
Meille oli yllättävän helppoa ajaa se muutos täällä, kun ei oltu tyytyväisiä vanhaan ERPPiin – ei ollut niin sanottua muutosvastarintaa.
Sampsa Nurmi Novitekin myyntijohtaja

Onnistuneen projektin myötä on herännyt ajatuksia kehittämismahdollisuuksista, toteaa Nurmi:

 

Tämä oli hyvä projekti, pisti ajattelemaan myös mitä muuta tarvitaan. Meillä on nyt kehittämis-mindset päällä.
Sampsa Nurmi Novitekin myyntijohtaja

Muuttuva toimintaympäristö on lisännyt valmistusyritysten hallitsemattomuuden tunnetta syöden operatiivista tehokkuutta ja kannattavuutta. Moderni ERP-järjestelmän kuten Monitor ERP tarjoaa tuotantoyrityksille lukuisia mahdollisuuksia parantaa kilpailukykyään muuttuvassa maailmassa.

Lue lisää Monitor ERP-järjestelmästä: https://www.monitorerp.com/fi/erp-system/

Novitekin tarina

Elämä voi joskus olla vaikeaa, eikä se todennäköisesti koskaan ole helppoa, mutta voit tehdä siitä rennompaa ja nautinnollisempaa pienien asioiden avulla. Mielestämme yksi hyvä keino on ulkona kylpeminen – kaikkina neljänä vuodenaikana. Novitek perustettiin vallankumouksellinen ja korkea tavoite mielessä: Haluamme tarjota hyvin suunniteltuja ja valmistettuja suomalaisia ulkoporealtaita kohtuulliseen hintaan. Missiomme on lisätä asiakkaidemme hyvinvointia ja nautintoa. Porealtaassa kylpeminen rentouttaa kehoa ja mieltä. Se lievittää stressiä ja auttaa nukkumaan paremmin. Lisäksi se on todella hauskaa!

Asiakkaamme ovat opettaneet meille kylpemisen vaatimuksia lähes kolmen vuosikymmenen ajan. Yli 100 000 asiakasta on luottanut meihin ja meillä on ollut kunnia tuoda ripaus luksusta heidän jokapäiväiseen elämäänsä.


Tutustu Novitekin ulkoporealtaisiin: https://novitek.fi/

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Auditointi
Integraatiot

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

MONITOR ERP System
monitor erp system finland

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia