Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taloushallinto Monitor G5 ERP-järjestelmässä

post_image
Tarjonta

LASKENTA-moduuli

Taloushallinnosta löydät kaikki kirjanpidon toiminnot: tilien hallinnan, automaattitiliöinnit/-jaot, jaksotukset, juoksevan kirjanpidon, raportit ja seurannat sekä kauden ja vuoden vaihdot. Moduuli sisältää myös Projektilaskennan.

Tilikartta, dimensiot ja tiliöinnit

MONITORissa on vakiotilikartta oletuksena, mutta tarvittaessa järjestelmään on mahdollista lisätä useampia tilejä. Tilit rekisteröidään jatkuvaa kirjanpitoa varten ja joissakin tapauksissa käytettäväksi järjestelmän toiminnoissa, joissa tehdään tiliöintejä kirjausmääräyksiä vastaan. Järjestelmä sisältää kolme dimensiota: Kustannuspaikka, kustannusten kantaja ja projekti. Tarvittaessa dimensioita on mahdollista lisätä (korkeintaan kahdeksan dimensiota). Jokaiseen dimensioon on mahdollista lisätä useita dimensiokoodeja. Järjestelmä sisältää myös otsikot ja tilikartan tilikoodit. Niitä on mahdollista muuttaa ja myös tarvittaessa täydentää useammilla otsikoilla ja koodeilla. Voit luoda automaattitiliöintejä, joiden avulla järjestelmä voi tehdä useita lisätiliöintejä automaattisesti. Automaattijakojen avulla summa on mahdollista jakaa esimerkiksi eri kustannuspaikkojen ja kustannusten kantajien kesken.

Jaksotukset

Jaksotuksia voit käyttää, kun kokonaissumman kirjaus on jaettava usealle kuukaudelle. Yleensä jaksotukset luodaan järjestelmän muista rutiineista, kuten rekisteröitäessä ostolaskuja tai tositteita. Jaksotuksia on myös mahdollista luoda manuaalisesti ja linkittää esimerkiksi ostolaskuun tai tositteeseen. Jaksotustoimintoa voidaan myös käyttää tositteen kääntämiseen tulevana tilikautena – esimerkiksi tilinpäätöstosite, joka on käännettävä tulevana vuotena.

Jatkuva kirjanpito

Jatkuvassa kirjanpidossa tositteet luodaan joko automaattisesti integraation kautta tai manuaalisesti. Voit ladata olemassa olevia tositteita ja tehdä muutoksia. Voit myös luoda korjaus- ja kääntötositteita aikaisemmin rekisteröityjen tositteiden korjaamiseksi. Samoin voit kopioida tositteita ja jaksottaa niitä (kääntötosite tulevalle kaudelle/vuodelle). Voit luoda omia tositetekstejä, joita käytetään tositteita ja maksuja rekisteröitäessä. Tämä helpottaa rekisteröintiä, kun toistuvat tekstit on mahdollista ladata eikä niitä tarvitse kirjoittaa joka kerta erikseen.

Budjetti

Voit rekisteröidä uusia budjetteja tai luoda budjetteja kopioimalla tietoja, esimerkiksi kopioida aikaisemman vuoden budjetin tai tuloksen. Voit rekisteröidä useita rinnakkaisia budjetteja samalle tilivuodelle – määrittele asetuksissa, kuinka monta budjettia järjestelmässä voi olla yhtä aikaa. Käytettävä budjettikäyrä ladataan oletuksena rekisteröinnin yhteydessä käytetystä tilikartasta, mutta voit valita myös toisen budjettikäyrän.

Vuoden ja kauden vaihtaminen

Laskennassa on helppo vaihtaa tilikausia ja tilivuotta.

Kun otat MONITORin käyttöön, voit manuaalisesti tuoda aloittavan taseen laskentaan. Voit myös tuoda kirjanpitotiedot SIE-tiedostojen kautta.

Raportit ja seuranta

Pääkirjasta näet kaikki tositerivit ryhmiteltyinä per tili tai projekti. Näet jokaisen ryhmittelyn alku- ja loppusaldon sekä valitun ajanjakson tuloksen. Tasetileistä näet vuoden alkusaldon. Tiedot pohjautuvat kirjanpidon tositteisiin, jotka on linkitetty mm. tilikarttoihin, dimensioihin, projekteihin jne. Voit nähdä yhden tai useamman tilin saldotiedot kuluvalle tilivuodelle tai valitsemallesi toiselle tilivuodelle. Voit myös nähdä yksityiskohtaisia tietoja, kuten tapahtumia ja päiväkirjoja sekä dimensioita.

Järjestelmä sisältää muutaman valmiin kirjanpitoraportin: Saldoraportit (dimensioilla tai ilman), tase, tuloslaskelma ja tulosbudjetti. Voit myös luoda omia raportteja. Arvonlisäveroraportit on mahdollista tallentaa veroviranomaisille lähetettävään alv-ilmoitustiedostoon.

Voit myös saada pohjia EU-tilastojen raportointia varten. Näin voit helposti luoda veroviranomaisille lähetettävän yhteenvetoilmoituksen.

Kirjanpidon tapahtumat näkyvät aikajärjestyksessä, ja jokaisesta tietueesta selviää, milloin tapahtuma tehtiin ja minkä käyttäjän toimesta – milloin tietue luotiin, milloin sitä muutettiin tai milloin se poistettiin.

Projektilaskenta

Projektilaskenta sisältyy Laskenta-moduuliin. Projekti kerää yhteen eri tilauksia, tuloja, kustannuksia ja ajan. Projekteja on eri tyyppisiä, kyseessä voi olla esim. kehitysprojekti, peruskorjaus tai tuotanto. Voit ilmoittaa projektinumeron tuotantotilaukselle, myyntitilauksen tiliöintiin jne. linkittääksesi tietueet tiettyyn projektiin. Myös aktiviteetteja on mahdollista rekisteröidä ja käsitellä projektilaskennassa.

Projektin kustannuksia, tuloja ja aikaa seurataan kustannustyyppien kautta. Nämä ladataan järjestelmän eri moduuleista. Jokaiselle kustannus-/tulotyypille rekisteröidään budjetti, suunniteltu ja tilattu, tulos, odotettu tulos ja ennuste.

Projektit voivat koostua myös eri aktiviteetteja sisältävistä vaiheista. Jokainen aktiviteetti voi sisältää suunnitellun ajan, raportoidun ajan sekä jäljellä olevan ajan. Aktiviteetit on myös mahdollista linkittää kustannustyyppeihin, jolloin raportoitu aika lasketaan myös projektin kustannukseksi.

Projektilaskennassa voit myös raportoida kustannuksia, tuloja ja käytettyä aikaa suoraan projekteihin, jos ne on vaikea saada esiin myyntitilausten kautta. Myös yksittäiset aktiviteetit on mahdollista raportoida per käyttäjä suoraan projekteihin. Voit myös seurata projekteja ja projekteihin linkitettyjä tunteja eri tavoin.

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Monitor ERP System Finland AB:n tarjonta

Taloushallinto

Lisätietoja

Monitor ERP System Finland AB:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Monitor ERP System Finland AB:n tarjontaa

Monitor ERP System Finland AB:n Taloushallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiTuotannonohjauksen pitää toimia tuotantoyrityksessä – Case: Merikarvian LVI-tuote Oy

Tuotannonohjauksen pitää toimia tuotantoyrityksessä – Case: Merikarvian LVI-tuote Oy   Satakunnan rannikolla käy vilske. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +19 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, MONITOR ERP System, monitor erp-järjestelmä

ReferenssiSustainability by Monitor yksinkertaistaa Nortekin raportointia

Sustainability by Monitor yksinkertaistaa Nortekin raportointia "Monitor ERP:n ympäristötoiminnot yksinkertaistavat Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +17 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Big Data, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Valmisohjelmisto, Monitor ERP järjestelmä, monitor erp valmistavalle teollisuudelle

ReferenssiTehokkaampaa valmistusta Monitor G5:llä: "Todellinen boostaus"

National Halmstad oli ajautunut hallitsemattomaan tilanteeseen liian monilla yrityskohtaisilla mukautuksilla. Yrityksen oli pakko Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +20 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Myynti, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Auditointi, Integraatiot, Konesalipalvelut, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, valmistava teollisuus Monitor ERP, MONITOR ERP System

ReferenssiNovitek: Mielenrauhaa nopeasta ERP-käyttöönotosta

Novitek tarvitsi uuden toiminnanohjausjärjestelmän koska yrityksen vanhat ohjelmistot olivat pullonkaulana toiminnan Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +17 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Auditointi, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Koulutus, monitor erp system finland, kestävä kehitys Monitor ERP

ReferenssiIkkunavalmistaja ChromoGenics valitsi kasvustrategiansa tueksi Monitor ERP-järjestelmän

Vuonna 2016 älyikkunoiden valmistaja ChromoGenics saavutti merkittävän virstanpylvään: he toimittivat ensimmäisen Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +17 muutaMyynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Auditointi, Integraatiot, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, monitor erp valmistavalle teollisuudelle, monitor erp system finland

ReferenssiAlfapac valitsi Monitorin tuotantonsa keskiöön

Vaihto valmistavan teollisuuden Monitor G5 ERP-järjestelmään Alfapac vaihtoi ERP-järjestelmänsä Monitor G5:en, koska oli Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +19 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Auditointi, Integraatiot, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Vuokratyövoima, MONITOR ERP System, tuotannon johtaminen

ReferenssiMonitor ERP:n avulla kohti kestävää tulevaisuutta: Beslag & Metallin tarina

Beslag & Metall on metallialan yritys, joka valmistaa puristettuja ohutlevyosia autoteollisuudelle. He ovat sitoutuneet Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +19 muutaProjektinhallinta, Supply chain management SCM, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Myynti, Logistiikka, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Big Data, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, kestävä kehitys Monitor ERP, monitor erp valmistavalle teollisuudelle

ReferenssiThe Smart Factory – Sunfab Hydraulics AB ja Monitor ERP System

The Smart Factory – Sunfab Hydraulics AB ja Monitor ERP  Sunfab Hydraulics AB tuottaa vuosittain suuria määriä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +19 muutaMyynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Integraatiot, Asiantuntijapalvelut, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, valmistava teollisuus Monitor ERP, monitor erp system finland, tuotannonohjaus Monitor ERP, MONITOR ERP System

ReferenssiFX Airguns valitsi palkitun valmistavan teollisuuden ERP-järjestelmän

Ruotsalainen FX Airguns on kasvanut maailmanlaajuiseksi markkinajohtajaksi erottumalla tavallisista ilmakivääritehtaista. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +21 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Auditointi, Integraatiot, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Monitor ERP, tuotannonohjaus Monitor ERP

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Monitor ERP System Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia