Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Myynti-moduuli

post_image
Tarjonta

Myynti-moduuli

Myynti-moduuli vastaa tavaroidenne ja palvelujenne asettamiin tarpeisiin läpi koko myyntiprosessin. Saat apua asiakkaiden ja mahdollisten tulevien asiakkaiden hallintaan, tarjouksiin ja myyntitilauksiin, toimituksiin, laskutukseen, tilastojen tekemiseen ja seurantaan, myyntireskontraan sekä likviditeettiennusteiden luomiseen.

Asiakasrekisteri – asiakkuuden hallinta (CRM)

Asiakkaat ja mahdolliset tulevat asiakkaat on hyvä pitää hallinnassa. Asiakasrekisteri on myynnin ydin, jossa voit hoitaa kaiken viestinnän. Täällä on helppo luoda ja kirjata aktiviteetteja sekä sähköpostiviestejä. MONITOR tarjoaa myös työkalut liidien luomiseen. Työkalujen avulla pystyt messujen ja muiden tapahtumien jälkeen seuraamaan liidejä ja tuloksia. Voit myös valita kohderyhmiä, joiden kanssa haluat olla yhteydessä eri tapahtumiin liittyen.

Tarjoukset – rekisteröinti, lähetys, seuranta ja tilaukseksi muuttaminen

Järjestelmä tarjoaa kaiken tarvitsemasi tarjousten luomiseksi ja seuraamiseksi. Voit liittää yhteen eri tarjouksia ja nähdä, mikä niistä lopulta johtaa tilaukseen. Voit myös helposti muuttaa tarjouksia myyntitilauksiksi. Voit liittää tarjouksiin etu- ja takalehden ammattimaisen vaikutelman luomiseksi. Tarjousmallia on myös mahdollista muokata haluamaksesi.

Myyntitilaukset – rekisteröinti, toimitusajan tarkistus, vahvistus, seuranta

Myyntitilauksissa voit luoda uusia tilauksia sekä muuttaa tai poistaa olemassa olevia tilauksia. Voit luoda myyntitilauksia myös tarjouksista. Kun luot myyntitilauksen, saat Toimitusajan tarkistus -toimintoa käyttämällä esiin arvion, milloin tilausrivit on mahdollista toimittaa. Kun uusi myyntitilaus on rekisteröity ja tilausvahvistus lähetetty, voit järjestelmän kautta seurata sitä, lähettää tilauksen ja päivittää myyntitilastoja. Myyntitilaukset vaikuttavat myös tilausten suunnitteluun. Myyntitilaus aiheuttaa varastovarauksen kyseessä olevalle toimituskaudelle. Voit myös kätevästi käyttää jäljitettävyyttä luodessasi myyntitilauksia. Samoin voit helposti luoda uusia tilauksia aikaisemmista tilauksista käyttämällä ”tallenna nimellä” -toimintoa, jolloin voit valita, haluatko kopioida tilauksen ylätunnisteen ja/tai tilausrivit. Voit myös ilmoittaa uudelle tilaukselle tilauspäivämäärän.

Toimitus – keräilylistat ja kuljetusten hallinta

Haluat varmasti pitää myyntitilausten toimitukset sekä varastotilaukset hyvin hallinnassa*. Täällä voit toimittaa tiettyjä tilauksia tai lähettää tilauksia keräilylistojen kautta, mikä määräytyy valitun listatyypin mukaan. Toimitettu myyntitilaus päivittyy rivitasolla ja tilauksen tila päivitetään sen mukaan, onko tilaus toimitettu osittain vai kokonaan. Kun tallennat toimituksen, järjestelmään rekisteröityy laskupohja toimitetuille tilausriveille ja pakkaukselle. Tämän jälkeen voit tulostaa lähetteet ja lavalaput tai lähettää ne sähköpostitse. Toimitetulle määrälle lasketaan automaattisesti kuljetustiedot. Toimitusta on mahdollista korjata niin kauan, kun laskua ei ole tulostettu, joko lisäämällä toimituksen määrää tai perumalla toimituksen. Jos lisäät määrää, voit päivittää sen olemassa olevaan laskupohjaan.

* Varastotilaukset sisältyvät lisätoimintoon Varastopiste.

Asiakkaiden laskutus, proformalaskut ja laskutussuunnitelmat

Järjestelmä luo laskupohjia myyntitilausrivien toimituksen tai laskujen suorarekisteröinnin yhteydessä. Proformalaskut toimivat samoin. Käyttääksesi myytyjen tavaroiden kustannuksen (COGS) kirjanpitoa laskutuksessa on tavara- ja asiakasryhmille käytettävät kulutilit ja varastotilit valittava jokaisessa tiliöintiryhmässä. Asetus määrää, että myytyjen tavaroiden kustannuksen (COGS) tilit tiliöidään kulutilinä kirjausmääräykseen, varastotili vastatilinä.

Laskutussuunnitelmia voit käyttää myyntitilauksissa, kun haluat laskuttaa tilauksen kokonaan tai osittain etukäteen tai jälkikäteen. Esimerkki laskutussuunnitelmasta: 30 % etukäteen, 60 % toimitettaessa ja 10 % jälkikäteen lopputarkastuksen jälkeen. Laskutussuunnitelmaa on mahdollista käyttää myös, jos koko tilaus laskutetaan etukäteen.

Myyntireskontra – saapuvat maksut, maksumuistutukset, korkolaskut ym.

Myyntireskontrassa voit hallita lähetettyjä myyntilaskuja. Voit vastaanottaa ja rekisteröidä saapuvia maksuja manuaalisesti tai automaattisesti pankkinne tiedostonsiirron kautta. Täällä käsittelet myös maksumuistutukset ja korkolaskut.

Seuranta esim. myyntitilastojen, toimitusvarmuuden ja likviditeettiennusteen avulla

Myyntitilastoista on helppo saada selkeä kuva MONITORin liiketoimintatiedon hallinnan avulla. Haluat ehkä nähdä tilastoja tietyltä ajanjaksolta, alueelta tai myyjältä, tietystä maasta, asiakkaasta tai tuotteesta. Voit myös luoda omia näkymiä, jotka sisältävät haluamasi tiedot ja käyttää niitä itsellesi tai osastollesi näkyvänä oletusnäkymänä.

Miltä toimitusvarmuutenne näyttää? Toimitusvarmuus on tärkeä tunnusluku, jonka seuraamista järjestelmä selkeyttää. Voit myös luoda likviditeettiennusteita tulevista saapuvista ja lähtevistä maksuista. Ennusteiden tiedot kerätään sekä Myynti-moduulin tarjouksista, myyntitilauksista ja myyntireskontrasta että Osto-moduulin ostotilauksista ja ostoreskontrasta. Laskutussuunnitelmissa käyteteään osalaskurivien toimituskausia likviditeetin laskemista varten. Tietoja on myös mahdollista ladata manuaalisesti rekisteröidyistä saapuvista ja lähtevistä maksuista, kuten palkat, alv jne.

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Monitor ERP System Finland AB:n tarjonta

Myynti

Lisätietoja

Monitor ERP System Finland AB:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Monitor ERP System Finland AB:n tarjontaa

Monitor ERP System Finland AB:n Myynti -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiBest Steel Poland päivitti valmistavan teollisuuden Monitor G5 ERP-järjestelmään

Varmistaakseen kilpailukykynsä muuttuvassa maailmassa Best Steel halusi päivittää uuden sukupolven Monitor G5 Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Hankinta, Myynti, +12 muutaProjektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Monitor ERP, MONITOR ERP System

Premium

ReferenssiMONITOR ERP – auttoi portaikkovalmistajaa siirtymään kivikaudelta tulevaisuuteen

Kim Olsson kertoi, että viimeiset 12 kuukautta ovat olleet heille suurmenestys ja historiallisesti ennätyksellistä aikaa. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +13 muutaMyynti, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Koulutus, Valmisohjelmisto, Monitor ERP, MONITOR ERP System

Premium

BloggausIhmiset Monitorin takana - Simo Heikkinen

Simo Heikkinen liittyi keväällä 2021 vahvistamaan Monitorin konsulttiorganisaatiota. Simo on pitkän linjan liiketoiminnan Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +15 muutaMyynti, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Auditointi, Integraatiot, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Monitor ERP, MONITOR ERP System

Premium

ReferenssiSP stainless Oy valitsi Monitor ERP-järjestelmän

SP stainless Oy valitsi valmistavalle teollisuudelle kehitetyn Monitor ERP-järjestelmän SP stainless on vuonna 1989 perustettu Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +17 muutaMyynti, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Konesalipalvelut, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, MONITOR ERP System, Monitor ERP

Premium

BloggausIhmiset Monitorin takana - Kosti Naukkarinen

Ihmiset Monitorin takana - Kosti Naukkarinen Koripallokentällä yli 33 vuotta viihtynyt Kosti Naukkarinen, liittyi vuoden Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +13 muutaMyynti, Projektinhallinta, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Monitor ERP, MONITOR ERP System

Premium

BloggausJuha Kalliola - toiminnanohjausjärjestelmien myyntisensei

Ihmiset Monitorin takana - Juha Kalliola Asiakasrajapinnassa sekä LinkedInissä viihtyvä myynnin ja Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +13 muutaMyynti, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Auditointi, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Valmisohjelmisto, Monitor ERP, Digitalisaatio

Premium

ReferenssiOnnistunut päivitysprojekti täytti markkinajohtavan aitaustuotteiden valmistajan erittäin korkeat vaatimukset

Pohjois-Euroopan markkinajohtava aitaustuotteiden valmistaja, Demex, päivitti uuden sukupolven MONITOR G5 ERP-järjestelmään Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +17 muutaMyynti, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Auditointi, Integraatiot, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, MONITOR ERP System, Monitor ERP

Premium

BloggausMonitor ERP System Finland on mukana Konepajamessuilla 29.11.–1.12.2022 Tampereella

Olemme mukana Tampereen Konepajamessuilla 29.11.–1.12.2022. Tule keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa, kuinka voit Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +15 muutaMyynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Auditointi, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Valmisohjelmisto, Monitor ERP, MONITOR ERP System

Premium

VideoKeskiössä tuotanto - Asoma Oy valitsi Monitor G5:en

Asoma Oy on 1942 perustettu kasvava suomalainen perheyritys. Yhtiö valmistaa tyhjiömuovausmenetelmällä valmistettavia Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +14 muutaMyynti, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Monitor ERP, MONITOR ERP System

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Monitor ERP System Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia