Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tuotanto-moduuli on MONITORin sydän.

post_image

TarjontaTuotanto-moduuli on MONITORin sydän.

Järjestelmä on optimoitu nimenomaan tuotantoa ja tuotannonsuunnittelua silmällä pitäen. Täällä voit luoda tuoterakenteita, tehdä tärkeitä laskelmia ja rekisteröidä rahaa tuottavia tuotantotilauksia. Saat kuormitussuunnittelunne hallintaan. Voit raportoida ja tulostaa keräilylistoja, suunnitella poolien pohjalta ja valmistaa samanaikaisesti – käytössäsi on kaikki työkalut, joita tarvitset yrityksenne tuotannonhallinnassa.

Tuoterakenteiden hallinta – osa- ja työvaihelistat

Tuoterakenteiden hallinta on yksi MONITORin kaltaisen toiminnanohjausjärjestelmän tärkeimmistä perustoiminnoista. Tuoterakenteisiin voit lisätä ja päivittää tuotteiden työvaihe- ja osalistoja. Rekisteröitäviä tietoja, kuten esim. työvaiheaikoja, määriä, hankinta-aikoja, hintoja ym., käytetään järjestelmän muissa sovelluksissa. Laskelmissa, tarvelaskennassa ja kuormitussuunnitelmissa tarvitaan tuoterakenteen tietoja. 

Ennakkolaskelmat

Ennakkolaskelmien päätarkoitus on laatia talouslaskelmia tuoterakenteiden tuotantokustannusten, omakustannusten ja myyntihintojen selvittämiseksi. Kaikki kustannukset eli materiaali, alihankintatyö ja oma työ lasketaan yhteen, jolloin saadaan kokonaistuotantokustannus. Tätä käytetään myöhemmin verrattaessa ennakkolaskelmaa todelliseen kustannukseen jälkilaskelmassa.

Jälkilaskelmat

Jälkilaskelmia käytetään talouden seurantaan vertaamalla suunniteltuja kustannuksia todellisiin kustannuksiin sen jälkeen, kun tuote/tilaus on valmistettu/raportoitu. Toisin sanoen jälkilaskelmilla selvitetään, pitikö arvio paikkansa.

Tuotantotilaukset

Tuotantotilauksiin voit luoda uusia tuotantotilauksia ja suunnitella uudelleen tai poistaa olemassa olevia tilauksia. Tilausten muutoksilla tai uudelleen suunnitteluilla voidaan muuttaa sekä päätietoja että rakennetta. Voit myös tulostaa tilauksiin linkitettyjä dokumentteja, kuten piirustuksia.

Kuormituksen suunnittelu listojen ja kaavioiden avulla

On tärkeää saada kokonaiskuva tuotannosta: Miltä kuormitustilanne näyttää tänään? Huomenna? Viikon päästä? Kuormituksen suunnittelu hoituu helposti käyttämällä listoja tai kaavoja, joihin voit vetää ja pudottaa tilaukset tuotannonsuunnittelun optimoimiseksi

Materiaalin keräilylistat

Varastotyöntekijöiden on helppo tulostaa dokumentti tai katsoa suoraan mobiililaitteesta, mitä materiaalia varastosta on keräiltävä tiettyä tuotantotilausta varten. Jos materiaalilla on useita varastopaikkoja, järjestelmä näyttää vain ne paikat, joita materiaalin keräilyyn tarvitaan. Jos olet tehnyt materiaalivarauksen (varannut materiaalia etukäteen), järjestelmä näyttää kyseiset varastopaikat. Muussa tapauksessa järjestelmä ehdottaa varastopaikkoja MONITORin ikäanalyysin perusteella. Jos sama tuote esiintyy useita kertoja samalla keräilylistalla, vähennetään tuotteet tarvepäivämääräjärjestyksessä niin, että ensimmäisenä tarvittava materiaalirivi ottaa materiaalin vanhimmasta varastopaikasta. Kun varastopaikan käytettävissä oleva saldo on nolla, materiaalirivi siirtyy ottamaan seuraavaksi vanhimmasta varastopaikasta jne.

Työvaiheiden ja materiaalin raportointi

Järjestelmässä on helppo tehdä aika- ja määräraportteja yhdelle työvaiheelle kerrallaan ilmoittamalla työvaiheen raporttinumero. Jos haluat osaraportoida, määrä ja aika päivitetään jokaisen raportoinnin yhteydessä. Kuormitusta vähennetään suhteessa raportoituun määrään. Samalla tavalla järjestelmässä on helppo tehdä määräraportteja yhdelle materiaalille kerrallaan ilmoittamalla materiaalin raporttinumero. Jos haluat osaraportoida, määrä päivitetään jokaisen raportoinnin yhteydessä. Jäännösmäärää (materiaalivarauksen aiheuttavaa jäännöstä) vähennetään suhteessa raportoituun määrään.

Alihankintojen hallinta

Alihankinnoissa voit lähettää töitä alihankkijoiden tehtäväksi. Yritykseltänne kenties puuttuu tiettyjä koneita tai taitoja tai oma tuotantonne on ylikuormitettu. Järjestelmän avulla voit lähettää osan tuotannostanne alihankkijoiden tehtäväksi. MONITOR luo aina automaattisesti alihankintaostotilauksen, kun luot tuotantotilauksen, joka sisältää alihankinnan. Sama pätee, jos olemassa oleva tuotantotilaus suunnitellaan uudelleen ja sisäiseksi suunniteltu työvaihe muutetaan alihankkijalla teetettäväksi tilapäisen kapasiteettipulan takia. MONITORissa on helppo seurata alihankintakustannuksia ja hankinta-aikoja, jolloin saat tuotantotilaukset hyvin hallintaan.

 

 Poolisuunnittelu

Onko tuotannossanne useita samanlaisia koneita? Siinä tapauksessa poolisuunnittelusta voi olla hyötyä. Kun teet tuoterakennetta, et ehkä tiedä, millä koneella työ tehdään. Voit sen sijaan ilmoittaa tuoterakenteeseen poolin, johon on linkitetty useita samanlaisia koneita. Poolin sisällä voit jakaa työn sille pooliin linkitetylle koneelle, jolla on kapasiteettia tehdä työ. Poolille osoitettujen töiden jako voidaan tehdä manuaalisesti tai myös automaattisesti, jolloin MONITOR valitsee nappia painamalla koneen, joka soveltuu parhaiten työhön.

 

Samanaikainen valmistus

Joskus tuotannossanne saattaa olla tuotteita, jotka on mahdollista tai pakko valmistaa samanaikaisesti, jolloin tuotteiden tilaukset on rekisteröitävä yhtä aikaa. MONITORissa se onnistuu. Jos haluat esimerkiksi stanssata kaksi eri tuotetta, A ja B, samanaikaisesti samasta pellistä, pitää samanaikainen valmistus huolen siitä, että nettotarveajo (linkki nettotarveajoon) rekisteröi tilaukset sekä tuotteelle A että B heti, kun jommasta kummasta tuotteesta on pula. Jos rekisteröit tilauksen manuaalisesti tuotteelle A, myös tuotteelle B rekisteröidään tilaus. Samanaikaisesti valmistetut tuotteet seuraavat toisiaan tilauksen eri päätuotteina myös uudelleen suunnittelun ja mitätöinnin yhteydessä.

 

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Monitor ERP System Finland AB:n tarjonta

Tuotanto

Lisätietoja

Monitor ERP System Finland AB:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Monitor ERP System Finland AB:n tarjontaa

Monitor ERP System Finland AB:n Tuotanto -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiTuotannonohjauksen pitää toimia tuotantoyrityksessä – Case: Merikarvian LVI-tuote Oy

Tuotannonohjauksen pitää toimia tuotantoyrityksessä – Case: Merikarvian LVI-tuote Oy   Satakunnan rannikolla käy vilske. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +19 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, MONITOR ERP System, monitor erp-järjestelmä

ReferenssiSustainability by Monitor yksinkertaistaa Nortekin raportointia

Sustainability by Monitor yksinkertaistaa Nortekin raportointia "Monitor ERP:n ympäristötoiminnot yksinkertaistavat Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +17 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Big Data, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Valmisohjelmisto, Monitor ERP järjestelmä, monitor erp valmistavalle teollisuudelle

ReferenssiTehokkaampaa valmistusta Monitor G5:llä: "Todellinen boostaus"

National Halmstad oli ajautunut hallitsemattomaan tilanteeseen liian monilla yrityskohtaisilla mukautuksilla. Yrityksen oli pakko Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +20 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Myynti, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Auditointi, Integraatiot, Konesalipalvelut, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, valmistava teollisuus Monitor ERP, MONITOR ERP System

ReferenssiNovitek: Mielenrauhaa nopeasta ERP-käyttöönotosta

Novitek tarvitsi uuden toiminnanohjausjärjestelmän koska yrityksen vanhat ohjelmistot olivat pullonkaulana toiminnan Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +17 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Auditointi, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Koulutus, monitor erp system finland, kestävä kehitys Monitor ERP

ReferenssiIkkunavalmistaja ChromoGenics valitsi kasvustrategiansa tueksi Monitor ERP-järjestelmän

Vuonna 2016 älyikkunoiden valmistaja ChromoGenics saavutti merkittävän virstanpylvään: he toimittivat ensimmäisen Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +17 muutaMyynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Auditointi, Integraatiot, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, monitor erp valmistavalle teollisuudelle, monitor erp system finland

ReferenssiAlfapac valitsi Monitorin tuotantonsa keskiöön

Vaihto valmistavan teollisuuden Monitor G5 ERP-järjestelmään Alfapac vaihtoi ERP-järjestelmänsä Monitor G5:en, koska oli Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +19 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Auditointi, Integraatiot, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Vuokratyövoima, MONITOR ERP System, tuotannon johtaminen

ReferenssiMonitor ERP:n avulla kohti kestävää tulevaisuutta: Beslag & Metallin tarina

Beslag & Metall on metallialan yritys, joka valmistaa puristettuja ohutlevyosia autoteollisuudelle. He ovat sitoutuneet Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +19 muutaProjektinhallinta, Supply chain management SCM, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Myynti, Logistiikka, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Big Data, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, kestävä kehitys Monitor ERP, monitor erp valmistavalle teollisuudelle

ReferenssiThe Smart Factory – Sunfab Hydraulics AB ja Monitor ERP System

The Smart Factory – Sunfab Hydraulics AB ja Monitor ERP  Sunfab Hydraulics AB tuottaa vuosittain suuria määriä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +19 muutaMyynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Integraatiot, Asiantuntijapalvelut, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, valmistava teollisuus Monitor ERP, monitor erp system finland, tuotannonohjaus Monitor ERP, MONITOR ERP System

ReferenssiFX Airguns valitsi palkitun valmistavan teollisuuden ERP-järjestelmän

Ruotsalainen FX Airguns on kasvanut maailmanlaajuiseksi markkinajohtajaksi erottumalla tavallisista ilmakivääritehtaista. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +21 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Auditointi, Integraatiot, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Monitor ERP, tuotannonohjaus Monitor ERP

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Monitor ERP System Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia