Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Osto-moduuli tukee kaikkia ostoprosessejanne tarjouspyynnöistä ostoreskontraan.

post_image

TarjontaOsto-moduuli tukee kaikkia ostoprosessejanne tarjouspyynnöistä ostoreskontraan.

Osto-moduulissa voit rekisteröidä toimittajanne, hallita toimittajasuhteita (SRM), tehdä tarjouspyyntöjä, luoda ostotilauksia, seurata, kirjata saapumisia, luoda lavalappuja ja suorittaa vastaanottotarkastuksia. Voit rekisteröidä ostolaskuja, käsitellä ostoreskontraa ja maksaa laskuja sekä seurata tilannetta ostotilastojen, toimittajien arviointien ja tilauskantojen kautta. Täältä löytyy toisin sanoen kaikki, mitä ostopuolella tarvitaan.

Toimittajarekisteri – toimittajien hallinta (SRM)

Toimittajat on hyvä pitää hallinnassa. Toimittajarekisteri on ostotoiminnan moottori, jossa voit hoitaa kaiken viestinnän toimittajienne kanssa.

Tarjouspyynnöt toimittajille – rekisteröinti, lähetys, seuranta

Täällä voit hallinoida tarjouspyyntöjä sekä suorittaa mm. ostotilauksen.

 

Ostotilaus

Ostotilausten luominen on helppoa ja voit tehdä sen monella eri tapaa:

·      manuaalisesti

·      ostotilausehdotuksista

·      myyntitilauksista tai tuotantotilauksista

MONITORin avulla on kätevä kirjata saapumisia

Kirjattaessa saapumisia voit hakea tuotteita helposti eri ehdoilla, kuten oman tuotenumeron ja tilausnumeron tai toimittajan tuotenumeron perusteella. Voit tulostaa selkeitä lavalappuja, jotka kiinnitetään pakkaukseen saapumisen yhteydessä ennen kuin lähetys siirretään varastoon. Uudelle toimittajalle voi suorittaa myös vastaanottotarkastuksen.

Ostolaskujen rekisteröinti ­­­ – linkitys ostotilauksiin

MONITORin avulla voit rekisteröidä uusia ostolaskuja, muuttaa olemassa olevia laskuja sekä hyvittää tai mitätöidä laskuja. Myös laskujen lopulliset kirjaukset voit hoitaa täällä. Ostolaskujen rekisteröinti on mahdollista tehdä manuaalisesti tai tuomalla XML-tiedostoja MONITOR-to-MONITOR

  • Hinnat, alennukset, alv-koodi ja tiliöinti on mahdollista päivittää jokaiselle tilausriville.

Ostoreskontra – laskujen rekisteröinti ja lähtevät maksut

Ostoreskontran avulla saat kaikki saapuvat ostolaskut hallintaan. Laskut rekisteröidään ja linkitetään ostotilauksiin täsmäytystä varten ja voidaan lähettää hyväksyttäviksi. Maksuja on mahdollista käsitellä manuaalisesti tai pankkinne tiedostonsiirron kautta. Eri raporteissa voit nähdä laskujenne tilan sekä tulevat lähtevät maksut.

Seuranta esim. ostotilastojen ja toimittajien arvioinnin pohjalta

MONITORin avulla liiketoimintatiedon seuranta on helppoa. Saa tilastot helposti esille arvioidaksesi toimittajien suorituskykyä. Seuraa tilastoja tietyltä ajanjaksolta ja toimittajalta tai tietystä tuotteesta.

Ostolaskutuksesta on mahdollista luoda myös graafinen diagrammi tai visuaalinen näkymä, joka sisältää juuri ne tiedot, jotka haluat nähdä!

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Monitor ERP System Finland AB:n tarjonta

Hankinta

Lisätietoja

Monitor ERP System Finland AB:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Monitor ERP System Finland AB:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Monitor ERP System Finland AB:n Hankinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiMONITOR ERP – auttoi portaikkovalmistajaa siirtymään kivikaudelta tulevaisuuteen

Kim Olsson kertoi, että viimeiset 12 kuukautta ovat olleet heille suurmenestys ja historiallisesti ennätyksellistä aikaa. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +13 muutaMyynti, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Koulutus, Valmisohjelmisto, Monitor ERP, MONITOR ERP System

Premium

LinkkiMONITOR G5 on avaintekijä Koenigseggin laajentumisessa

Uusien automallien ja uusien tehtaiden olleen valmisteilla, Koenigsegg tarvitsi myös uuden ERP-järjestelmän. "MONITOR G5 ..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +18 muutaMyynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Integraatiot, Konesalipalvelut, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Monitor ERP, MONITOR ERP System

Premium

LinkkiKolme uutta vahvistusta Monitoriin!

Tehtävämme on yhdessä luoda asiakkaillemme mahdollisuuksia kehittää toimintaansa tehokkaammaksi ja kannattavammaksi. Sami ..

Tagit: BI ja raportointi, Hankinta, Myynti, +14 muutaProjektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Monitor ERP, MONITOR ERP System

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Monitor ERP System Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia