Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Monitor ERP System voitti Best ERP System ja Green Solutions for Manufacturing palkinnon Puolassa

Bloggaus

Monitor ERP nappasi kaksoisvoiton


Monitor voitti Best ERP System ja Green Solutions for Manufacturing palkinnon Puolassa.

Monitor ERP-järjestelmälle kaksoisvoitto

Monitor ERP otti kaksoisvoiton Puolassa järjestetyssä Production Awards -kilpailussa. Monitor voitti kahdessa kategoriassa: Best ERP System & Green Solutions for Manufacturing.

Production Awards -kilpailun järjestää Production Manager Magazine, yksi Puolan tunnetuimmista teollisuuden aikakausilehdistä. Menestys Production Awards -kilpailussa on tärkeä tunnustus kyvystä tarjota kattavaa ja tehokas ERP-ratkaisu teollisuuden tarpeisiin.

Monitor ERP-järjestelmä nousi ykköseksi kahdessa tärkeässä kategoriassa sekä yleisön että raadin suosikkina:

Asiakastyytyväisyys ratkaisevassa roolissa

Production Awards -kilpailun voittajan valinta Best ERP System -kategoriassa ei ollut helppo tehtävä. Kilpailu oli kovatasoinen ja jokaisella teollisuuden ERP-järjestelmätoimittajalla on omat vahvuutensa. Monitor ERP-järjestelmän vahvuudet nousivat esiin Best ERP System -kategorian arvioinnissa. Kilpailun aikana kerättiin palautetta suoraan järjestelmätoimittajien asiakkailta. Voittajan valinta perustui lisäksi yleisöäänestyksen tuloksiin ja riippumattoman tuomariston arviointiin.

Monitor ERP-järjestelmän voitto Green Solutions for Manufacturing -kategoriassa perustui asiakastyytyväisyystutkimusten tuloksiin sekä tuomariston arviointiin.

"Monitor ERP on voittaja Green Solutions for Manufacturing -kategoriassa, mikä on tunnustus vahvasta sitoutumisesta kestävään kehitykseen valmistavassa teollisuudessa. Yritys palkittiin myös Best ERP System -kategoriassa, mikä osoittaa heidän ainutlaatuisen lähestymisen ERP-järjestelmän kehitykseen", kommentoi kilpailun järjestäjät.

Voitto "Paras ERP-järjestelmä" -kategoriassa ei ollut pelkästään tunnustus kehittyneestä teollisuuden toiminnanohjausjärjestelmästä, se on heijastus Monitorin pitkäjänteisestä ja jatkuvasta kehitystyöstä teollisuusyritysten kanssa.

Olemme erittäin ylpeitä asiakkaidemme ja tuomariston antamasta tunnustuksesta. Yli 5500 valmistavan teollisuuden yrityksen luottamus Monitor ERP-järjestelmään ei ole syntynyt sattumalta. Kehittäessämme kestävän kehityksen toimintoja kuuntelimme asiakkaidemme toiveita. Molemmat palkinnot ovat tunnustus Monitorin pitkäjänteisestä kehitystyöstä kehittää kaikenkattava ja tulevaisuudenkestävä toiminnanohjausjärjestelmä valmistavan teollisuuden yrityksille. Olemme sitoutuneita edistämään kestävää kehitystä valmistavassa teollisuudessa.

Tämä menestys ei kuitenkaan ole pelkästään hetken loistoa, vaan se perustuu viiden vuosikymmenen mittaiseen toiminnanohjausjärjestelmän kehitystyöhön, yli 500 työntekijän tinkimättömään panokseen, 5 500 yrityksen kanssa tehtyyn yhteistyöhön sekä erityisesti Monitor Puolan tiimin sitoutumiseen.

Maciej Swienton, toimitusjohtaja, Monitor ERP System Puola

Award Pl 2023Award Pl Green 2023

Kilpailun medianäkyvyys ylitti 100 000 katsojaa sisäisillä kanavilla ja 60 000 katsojaa ulkopuolisilla kanavilla. Lopullinen palkintogaala kokosi yhteen yli 200 yrittäjää eri puolilta Puolaa.

 

 

Hallitse koko liiketoimintasi yhden järjestelmän kautta

Monitor ERP on moderni toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) joka on kehitetty valmistavan teollisuuden yrityksille parantamaan kannattavuuttaan ja tehokkuuttaan.

Tuotantolähtöinen toiminnanohjausjärjestelmä kattaa valmistusyrityksen kaikki toiminnot. Järjestelmä auttaa pysymään kannattavuuspolulla. Pystyt seuraamaan mitkä toiminnot ja tuotteet ovat kannattavia. Monitorilla saat läpinäkyvyyttä työn tuottavuuteen.

Huolimatta siitä, toimitko muovi-, metalli-, elektroniikka- tai muulla teollisuuden toimialalla, Monitor ERP-järjestelmän avulla varmistat toimintasi tehokkuuden ja toimitusvarmuuden. Pysy perillä yrityksesi taloudellisesta tilanteesta ja kehitä kestävää toimintaa.

Monitor ERP kestävä kehitys

Tutustu miten Monitor ERP mahdollistaa tiedolla johtamisen ja vahvistaa toimintasi ennakointi- ja päätöksentekokykyä muuttuvassa toimintaympäristössä.

Varaa maksuton esittely

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Myynti
Projektinhallinta
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus

Omat tagit

Monitor ERP järjestelmä
kestävä kehitys Monitor ERP

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia