Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Monitor G5 ERP-järjestelmä voitti valmistavan teollisuuden kategoriassa ensimmäisen palkinnon

BloggausEuroopan arvostetuin ja vanhin ERP-järjestelmien kilpailu: ”ERP System des Jahres” järjestettiin 17. kerran Potsdamissa Saksassa 7.9.2022. Monitor G5 ERP-järjestelmä voitti valmistavan teollisuuden kategoriassa ensimmäisen palkinnon.

Monitor G5 voitti asiantuntijaraadin puolelleen edistyneillä toiminnoillaan ja ympäristöystävällisillä tuotantomenetelmillään. Finaalissa ERP-järjestelmiä arvioimassa olivat alan ERP konsultit, tutkijat ja median edustajat. Euroopan arvostetuimmassa alan kilpailussa vain parhaat ERP-järjestelmät etenivät finaaliin asiantuntijaraadin arviotavaksi. Kunkin kategorian ERP-järjestelmät arvioitiin useiden eri kriteerien perusteella. Monitorin konsultointipäällikkö, Teemu Kääntö, kommentoi hienoa voittoa:

”Teemme paljon yhteistyötä globaalisti eri maiden Monitor-yritysten ja pääkonttorin kanssa. On hienoa nähdä, että yhteiset ponnistelut tuotekehityksen, markkinoinnin ja konsultoinnin suhteen palkitaan näin hienolla tavalla. Monitorin vahvuudet on nyt ansaitusti huomioitu maailmanlaajuisesti ja uskomme entistä vahvemmin, että olemme kehityksen osalta oikealla tiellä.”

Jonas Persson, Monitor Groupin liiketoiminnan kehitysjohtaja, oli paikalla keskiviikkona Potsdamissa. Persson toteaa, että voitto arvostetussa ERP-järjestelmien kilpailussa on vahva osoitus siitä, että Monitor todistetusti täyttää valmistavien teollisuusyritysten erittäin korkeat vaatimukset:

”Voitimme tämän palkinnon, ohjelmiston raa'an voiman vuoksi. Tämä on osoitus siitä, että tuotteemme itsessään täyttää todella korkeat vaatimukset.”

Tänä vuonna vain Monitor G5 ja saksalainen ABAS ERP etenivät finaaliin valmistavan teollisuuden toiminnanohjausjärjestelmän kategoriassa, jossa Monitor G5 voitti ansaitusti raadin puolelleen. Jonas Persson, kertoo tunteikkaasta ja mieleenpainuvasta finaalista:

Se oli yllättävää, hermoja raastavaa ja hauskaa. Saksalaisia ​​ERP-järjestelmiä on vaikea voittaa heidän kotikentällään, emmekä todellakaan pitäneet voittoa itsestäänselvyytenä".

Asiantuntijaraatiin teki vaikutuksen mm. kuinka hyvin Monitor G5 on mukautettu Saksan markkinoille (IDW PS 880:n mukaisella ohjelmistosertifioinnilla). Myös Monitorin kestävän kehityksen parissa tekemä järjestelmäkehitys sai tuomariston puolelleen.

Lue lisää: https://www.monitorerp.com/fi/news/news/monitor-g5-voitti-vuoden-erp-jaerjestelmae-palkinnon-arvostetussa-kilpailussa/

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Myynti
Projektinhallinta
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Monitor ERP
MONITOR ERP System

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia