Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Monitor G5 ERP - Demexin liiketoiminnan tukena

BloggausPohjois-Euroopan markkinajohtava aitaustuotteiden valmistaja, Demex, päivitti uuden sukupolven Monitor G5 ERP-järjestelmään varmistaakseen asiakkaidensa mielenrauhan nyt ja tulevaisuudessa.

Demexin tarina alkoi yli 25 vuotta sitten, kun yrityksen toimitusjohtaja, David Malmström silloin oivalsi, että heidän aitaustuote ylitti asiakkaiden odotukset laadusta ja kestävyydestä. Vuosien saatossa Demexin liiketoiminta on kasvanut maailmanlaajuiseksi. Tänään Demexillä on tuotantolaitokset Puolassa ja Ruotsissa sekä toimipiste Ranskassa. Yrityksen vahva menestys Ruotsissa, on nostanut sen markkinaosuuden 65 %.

Demexin, kehitysjohtaja Monika Markiewiczin, kertoo, että heidän liiketoimintansa menestys perustuu vahvaan kehityskulttuuriin ja innovointiin. Yrityksessä on aina tilaa uusille ideoille:

”Emme pelkää uusia ideoita. Siksi suunnittelemme, testaamme ja parannamme tuotteidemme toimivuutta uusimman tekniikan avulla. Maailmanlaajuisena yrityksenä meillä on ainutlaatuinen toimitusmalli ja pystymme toimittamaan tuotteemme nopeasti kaikkialle maailmaan, houkuttelevilla hinnoilla”, Monika Markiewicz sanoo.

Demexillä keskitytään tarjoamaan asiakkaille helpotusta ja mielenrauhaa. Aitatuotteet valmistetaan asiakkaan omaisuuden ja heidän läheistensä suojelemiseksi.

”Tuotteitamme käytetään kaikkialla yhteiskunnassa: teollisuudessa, lentokentillä ja erittäin turvallisissa kohteissa, kuten vankiloissa. Toimitamme aitoja jalkapallokentille sekä asuinalueiden huviloihin. Myös junaradat on suojattu turva-aidoilla. Tuotteemme kuten automaattiset portit, aidat ja sisäänkäyntijärjestelmät auttavat suojautumaan murtovarkailta.”, Markiewicz, kertoo

Laadukkaiden aitatuotteidensa lisäksi, Demex tarjoaa kokonaiskattavan palvelukokonaisuuden asiakkailleen. Huoltosopimukset ja osaavat tekniikot, varmistavat, että aitausratkaisut palvelevat asiakkaita läpi vuosien.

Demexille oli tärkeää, että uuden sukupolven MONITOR G5 pystyisi vastaamaan liiketoiminnan haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa.

”Kehitämme liiketoimintaamme pitkäjänteisesti, ollaksemme markkinajohtaja nyt ja tulevaisuudessakin. Näemme liiketoimintamme haasteet aina mahdollisuuksina. Tiesimme, että päivitysprojekti MONITOR G5:een olisi iso harppaus liiketoiminnallemme. Tämän takia tiimimme työskenteli uskomattoman päättäväisesti koko projektin ajan. Olemme erittäin iloisia, että saimme päivitysprojektin näin sujuvasti maaliin.”, Monika Markiewicz sanoo.

Kehitysjohtaja toteaa, että hän ei osannut uskoa, että päivitysprojekti onnistuisi niin nopeasti:

 ”Olemme iloisia, että päivitysprojekti oli niin nopea. Ja muutama tunti käyttöönotosta huomasimme, että uudet menettelyt olivat nopeampia G5:ssä.”

Päivitysprojektin aikana Monitorin konsultti oli Demexin sisäisen projektitiimin tukena, suunnitellen yhdessä saumattoman käyttöönoton sekä kouluttaen sisäisen projektitiimin sisään uuden sukupolven MONITOR G5 ERP-järjestelmään.

"Jokainen tiimiläinen otti vastuun osa-alueestaan. Meillä oli erittäin hyvä tasapaino suunnitellun ja käyttöönoton suhteen, tämä mahdollisti, että saimme tehtyä asiat tehokkaasti. Myös koko hallinto- tiimimme oli täysillä mukana päivityksen jokaisessa osa-alueessa”, Markiewicz, täsmentää."

Markiewicz uskoo, että aina on asioita, joita voi tehdä vieläkin paremmin tai toisin, mutta tärkeintä on katse tulevaisuuteen.

”Olemme viime vuosien aikana optimoineet prosessejamme kehittääksemme liiketoimintaamme tulevaisuutta silmällä pitäen. Tästä tiedämme, että liiketoimintaamme voidaan ohjata nopeastikin tarvittaessa. Päivitysprojektin aikana olisimme voineet tietenkin hyödyntää Monitor Academya enemmän tai venyttää päivitysprojektin aikataulua."

Yrityksemme liiketoiminnan kehityksen kannalta tarvitsimme joustavan järjestelmän, joka täyttää erittäin korkeat vaatimuksemme.

Monika Markiewicz, kertoo, että MONITOR ERP G5:en parannuksista voisi tehdä pitkän listauksen. Kuten MONITOR G5 ERP-järjestelmän helppokäyttöisyys ja käyttäjäystävällisyys:

"ERP-järjestelmä on paljon käyttäjäystävällisempi, kaikenlainen kirjaaminen ja dokumentointi on paljon helpompaa. Asioita voidaan muokata tarpeidemme mukaan. Vaihtoehdot menettelyjen välillä ovat pitkälle kehitettyjä. Pidämme erittäin tehokkaasta taloushallinto -moduulista, yksityiskohtaisista tiliotteiden lähettämisestä, uusista interaktiivisista kirjanpitoraporteista, puolalaisesta kirjanpitotililuetteloista ja monesta muusta."

Markiewicz mainitsee myös mahdollisuuden tallentaa ja kirjata ALV-raportteja, Intrastatin ja ALV EU-viennin, ISO-pankkimaksut, chatti-toiminnon, sekä mahdollisuuden esikatsella aiempia laskuja ostolaskua rekisteröitäessä.

Positiivisia uudistuksia on paljon, ja hyvien kokemusten jälkeen Demex suosittelee muita yrityksiä tekemään päivitysprojektin.

”Tämä on uusi järjestelmä, jossa näemme paljon positiivisia uudistuksia. Monitor on keskittynyt täysin G5-järjestelmän kehittämiseen, ja se näkyy myös ohjelmiston päivittäisessä käytössä. Tukiosasto toimii nopeammin ja tukitapauksia on paljon vähemmän. Tässä G5-järjestelmässä automatisoituja vaihtoehtoja on paljon enemmän, mitä ei löydy G4:ssä."

Demex tarjoaa kattavia aluesuojaratkaisuja ja turvatuotteita henkilökohtaisella palvelulla. Nyt uusien kehittyneiden MONITOR G5 toiminallisuuksien myötä Demex pystyy parantamaan toimitusvarmuuttaan, kannattavuuttaan sekä ylläpitämään tehokkaammin asiakassuhteitaan.

”Yrityksemme liiketoiminnan kehityksen kannalta tarvitsimme joustavan järjestelmän, joka täyttää erittäin korkeat vaatimuksemme. MONITOR G5 vastaa tarpeisiimme toimitusketjujen hallinnassa paremmin kuin edellinen versio. MONITOR ERP -järjestelmä on suunniteltu valmistusyrityksille ja se sopii liiketoimintaprosesseihimme”, hän lisää.

---

Demex avasi porttinsa Monitor G5:lle. Teetkö sinä samoin?

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Konesalipalvelut
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Valmisohjelmisto

Omat tagit

MONITOR ERP System
Monitor ERP

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia